erkek değil öküzle evlenmiş

nermin68

beni kıskandığını bu kadar belli etme cicim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
1.555
914
kızlar selam...
benim samimi bir arkadaşım var onun bir sorunu var. şu an yanımda yazdıklarınızı okuyacak. kendisinin evinde imkanı olmadığı için burdan size yazmak istedim. bu arkadaşım öğretmen ama atanamamıştı. o sırada uzaktan akrabasıyla nişanlandılar. sadece bir hafta tanışmayla nişanlandılar güya uzaktan akraba ya bize yanlışları olmaz diye. çocuk çok soğuk davranıyomuş başka kızlarla görüşüyomuş. arada küfürler hakaretler olmuş bunlar nişanı attı. aradan bir yıl geçti arkadaşım atandı. kız atanınca çocuk gelmiş özür dilemiş. kızdan ve kızın tüm ailesinden özür dilemiş tekrar deneyelim bu kez hemen evlenelim demiş. aydan yapma bu evlenilecek adam değil nişanlıyken seni aldattı desemde seviyorum dedi ve evlendi. düğünde herşey çok güzeldi yani çocuk gülüyodu ve arkadaşıma çok iyi davranıyodu. bu arada evin tüm eşyalarının parasını arkadaşım vermiş çocuk bişey yapmamış.evlendikleri geceden itibaren arkadaşıma çok kötü davranıyomuş. erkek gibisin seni sevmiyorum diyomuş. sana acıdığım için evlendim yarı yolda bırakmayım diye evlendim seni sevmiyorum istemiyorum evde gözümün görmeyeceği bir yerde otur diyomuş. kaynanası da yanında yaşıyor arkadaşımın. evleneli iki ay oldu ama arkadaşım hala bakire. ayrı yatıyorlar. arkadaşım öğretmen kocası da memur. arkadaşımın her ay tüm maaşını alıyomuş ve arkadaşıma kuruş vermiyomuş. arkadaşım sarılmaya kalktığında defol git diyomuş ve küfrediyomuş. arkadaşım işe uğurlamak istiyomuş kapıya geliyomuş iyi işler derken defol git seni gözüm görmesin ne biçim bir kızsın seni sevmiyorum diyomuş. arkadaşımın elinden telefonunu falan herşeyi almış eve kapatmış bu evden hiç çıkmayacaksın diyomuş. kız yakınlık göstermeye kalktığında şiddet uygulamış sırtına tekmeyle vurmuş. arkadaşım gece kalbinden rahatsızlanmış. kocası da ben doktora ne götürmem kim götürürse götürsün gözüme gözükme diyomuş. arkadaşıma boşan diyorum yok seviyorum diyo. o zaman eşinle açık açık konuş diyorum o zamanda seni sevmiyorum sen adammısın insan ol diye kızı dövüyomuş. arkadaşım bu öküzü nasıl adam ederim diyor. yani ben boşan desemde dinlemiyor

senin arkadaşın hepsini haketmiş hatta daha fazlasını hakediyor, adam arkadaşınla maaşı için evlendiği başından beri belli, adam ne olduğunu gösteriyor başından beri, arkadaşına hiiiiç acımadım. Allah bilir evliliği sürdürme çabasındadır, o yüzden arkadaşın gibilerine acımıyorum

çok haklısın bu yüzden kendisiyle çok kavga ettim yuvamı yıkamam diyor. böyle bir adam sevilmezki... evet hala evliliğini sürdürmeye çalışıyor

Reactions: tse
Yarasın aslanıma. Hatun hala seviyorum ayrılmam diyerek her türlü muameleyi hak ediyor.

Aklı başında normal bir insan gider davasını açar, hala bakire olduğunu ıspatlar, adamın da donuna kadar alır gider.

Yanındaysa söyle ona hatta kendi okusun bu yaptığı aptallıktan başka bişey değil.

yazdığını şu an okutturdum ağlıyor seviyorum diye.

çok haklısın bu yüzden kendisiyle çok kavga ettim yuvamı yıkamam diyor. böyle bir adam sevilmezki... evet hala evliliğini sürdürmeye çalışıyor

Ortada ben bir yuva gormedim. Bence siz bizimle dalga geçiyor olmalisiniz.
Zira konu gercek olamamali..

hiç bişey yapma bence arkadaşın için, hatta kocası bile sinir oluyordur iyice hiç mi insanlık gururu yok diye, bence hiç karışma bu sefer arkadaşım ayırdı beni derler

Hiiiç dokunma bırak ne hali varsa görsün böyleleri herseyi hakediyor. Böyle ezilmekten haz duyuyorlar. Yakinda çocukta yapar.
Seviyormuş, aşkınıza sizin...

Ortada ben bir yuva gormedim. Bence siz bizimle dalga geçiyor olmalisiniz.
Zira konu gercek olamamali..
ya yemin ederim gerçek ya inanın bu arkadaş yüzünden beynim yandı birde size sorayım dedim yani bu kıza boşan demekle ben yuva yıkmaya çalışan kadın mı oluyorum

valla bu kız bu saflık ve cahıllıkle nasıl öğretmen olmus onu anlamadım bu kadar da saf olunmaz gıtsın mahkemeye versın bakıre oldugunu da kanırtlasın surum surum surundurur maddı manervı tazmınat davası acsın ayrıca maasını hangı bankadan alıyosa o bankanın musterı hızmetlerını arasın kartını ıptal ettırsın bı gun de dısaRI ÇIKIP MAASINI KENDISINDEN BASKA HHIC KIMSENIN ALAMAMASI KONUSUNDA DILEKÇE VERSIN BIRDE BI ZAHMET adlıyeye kadar gıdıp bosanma davası açsın

Hiiiç dokunma bırak ne hali varsa görsün böyleleri herseyi hakediyor. Böyle ezilmekten haz duyuyorlar. Yakinda çocukta yapar.
Seviyormuş, aşkınıza sizin...
boşan dediğimde kavga etmiştik sen yuva yıkmayı kolaymı sanıyosun demişti

Bosansin.
Hala bakire oldugunu ispat edip tazminat da alsin, 7 duvele rezil de etsin.
Biliyorum cok ayip bir sey soyledigim de hak ettigi muamele bu.

Yıkmasın yuvasını zaten. Ne olacak arada iki tekme iki küfür hakaret de yiyiversin bi şeycik olmaz ne var bunda yuvası yakılmasın

ak canım ah bu salak deyim artık bankadan tüm maaşını çekiyor kocasına veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…