çok haklısın bu yüzden kendisiyle çok kavga ettim yuvamı yıkamam diyor. böyle bir adam sevilmezki... evet hala evliliğini sürdürmeye çalışıyorsenin arkadaşın hepsini haketmiş hatta daha fazlasını hakediyor, adam arkadaşınla maaşı için evlendiği başından beri belli, adam ne olduğunu gösteriyor başından beri, arkadaşına hiiiiç acımadım. Allah bilir evliliği sürdürme çabasındadır, o yüzden arkadaşın gibilerine acımıyorum
yazdığını şu an okutturdum ağlıyor seviyorum diye.Yarasın aslanıma. Hatun hala seviyorum ayrılmam diyerek her türlü muameleyi hak ediyor.
Aklı başında normal bir insan gider davasını açar, hala bakire olduğunu ıspatlar, adamın da donuna kadar alır gider.
Yanındaysa söyle ona hatta kendi okusun bu yaptığı aptallıktan başka bişey değil.
çok haklısın bu yüzden kendisiyle çok kavga ettim yuvamı yıkamam diyor. böyle bir adam sevilmezki... evet hala evliliğini sürdürmeye çalışıyor
aydan hala seviyorum diyor. zaten çocuk buna kızıyomuş sürekli karaktersiz diyeAydan haketmissin canim..
çok haklısın bu yüzden kendisiyle çok kavga ettim yuvamı yıkamam diyor. böyle bir adam sevilmezki... evet hala evliliğini sürdürmeye çalışıyor
ya yemin ederim gerçek ya inanın bu arkadaş yüzünden beynim yandı birde size sorayım dedim yani bu kıza boşan demekle ben yuva yıkmaya çalışan kadın mı oluyorumOrtada ben bir yuva gormedim. Bence siz bizimle dalga geçiyor olmalisiniz.
Zira konu gercek olamamali..
boşan dediğimde kavga etmiştik sen yuva yıkmayı kolaymı sanıyosun demiştiHiiiç dokunma bırak ne hali varsa görsün böyleleri herseyi hakediyor. Böyle ezilmekten haz duyuyorlar. Yakinda çocukta yapar.
Seviyormuş, aşkınıza sizin...
Yıkmasın yuvasını zaten. Ne olacak arada iki tekme iki küfür hakaret de yiyiversin bi şeycik olmaz ne var bunda yuvası yakılmasınçok haklısın bu yüzden kendisiyle çok kavga ettim yuvamı yıkamam diyor. böyle bir adam sevilmezki... evet hala evliliğini sürdürmeye çalışıyor
ak canım ah bu salak deyim artık bankadan tüm maaşını çekiyor kocasına veriyorvalla bu kız bu saflık ve cahıllıkle nasıl öğretmen olmus onu anlamadım bu kadar da saf olunmaz gıtsın mahkemeye versın bakıre oldugunu da kanırtlasın surum surum surundurur maddı manervı tazmınat davası acsın ayrıca maasını hangı bankadan alıyosa o bankanın musterı hızmetlerını arasın kartını ıptal ettırsın bı gun de dısaRI ÇIKIP MAASINI KENDISINDEN BASKA HHIC KIMSENIN ALAMAMASI KONUSUNDA DILEKÇE VERSIN BIRDE BI ZAHMET adlıyeye kadar gıdıp bosanma davası açsın