erkek değil öküzle evlenmiş

bu mesaji da okudu mu arkadasiniz ???!!!?

Di mi ?
Hani az önce" yanımda şu an, ağlıyor, boşanmam diyor, Aydan" diyordu konu sahibi ?
Biz ciddiye alıp yorum yaptıkça komik oluyor değil mi konu sahibi ? Ben senin komple fake olduğunu düşünüyorum baştan sona fake !

Sözlü ve fiziksel şiddet, insan yerine konmama, maaşın elden alınması:KK14:
Bu 3 şeyden birine maruz kalsam beni o evde kimse tutamaz, 3'ü bir araya gelinceyse tozumu dahi bulamaz.
Şu yaşımda bu kadar büyük konuşuyorum, 100 gönlüm olsa 1'ini böyle bir adama vermem, kazara vermişsemde ilk eyleminde başımdan atarım, Dünya'ya bir kere geliyorum, adam kıtlığına kıran mı girmiş, ne varmış bu adamda böyle aşkla dayak yenecek?

images
:KK70: :KK70: :KK70:

Yalnız adam akıllı hee.
Bunun bir sevgilisi vardır. Kızla anlasmislardir. Böyle bir evlilik yapayım. Her ay maaşını atayım kenara biriksin..
Sonra boşarim o parayla bir güzel evleniriz diye.

Arkadaş da daha Yuvam kocam derdinde.
Yazık bir insan kendine bunu yapmamalı.
Boşa ağlamasın başına bundan sonra gelecekler de onun seçimi..

şaka mı bu? inanmak istemiyorum ya! resmen para makinesi gibi kullanıyor arkadaşını. bir saniye daha yanında durulmaz bu kişinin.kendi gururunu nasıl düşünmez,kendine saygısı gidince başkasını nasıl sevicek arkadaşınız? ki onun ki sevgi de değil yanılıyor.

Bir musibet bin nasihatten iyidir.

arkadaşın haketmiş. hiç boşuna ağlamasın...

yemişim böyle sevgiyi. bir de öğretmenmiş ona yanarım

Bile bile kasinmissin. Aydan, senin psikolojik sorunlarin mi var bilemedim.
Adam seni sevmiyorum diyor, hakaret, ediyor, kufur ediyor, yatagina girmiyor, sen hâlâ onu seviyorum diyorsun. Sen nasil ogretmen oldun anlamadim. Mantigin m'si yok sende.

Senin o okuz kocan değişmiyecek hem de hic. Bosuna kurek sallama. Bosan... bosanmazsan yasadigin herseyi hakediyorsun demektir.

Arkadaşın bilele bile lades demiş. Balık baştan kokmuş zaten.

Bence hiç birşey için geç değil böyle hayat sürmez hayat sadece kendisine işkence olur. Boşansın belki zorlanır ama insan zamanla herşeye alışır seviyorum diyerek böyle bir hayatı ömür boyu süremez.

Hadi len ordan diyesim geldi ama demicem:eek::63:
Ne sevgisi ya salak mi bu kiz. Adam karisi diye yanina bile almamis ne yuvasi. Kizim senin ki yuva degil hizmetcilik. Kaynanana koca musvettene bakmk icin alinmissin. Sen bu kafaylaaa oooooo:KK50:

aydan canım sana her şey müstehak.. dünyanın en müthiş kocasına sahipsin ve hiç kıymetini bilmiosuuuun yazık sanaa..... bi de burda şikayetleniyorsun..

Arkadaşının kafası şuan aldatıldığı halde boşanmam die inat eden kadınlardan galiba. Dövülmek sövülmek hoşuna gidiyor belli.
Madem tafsiye istiyor . Söyle ona eşine hiiiç yüz vermesin. Kaçan kovalanır mantığını denesin bide.
Bide öğretmen ortadada kalmaz. Neyn kafasını yaşıyor bu kadın

kızlar selam...
benim samimi bir arkadaşım var onun bir sorunu var. şu an yanımda yazdıklarınızı okuyacak. kendisinin evinde imkanı olmadığı için burdan size yazmak istedim. bu arkadaşım öğretmen ama atanamamıştı. o sırada uzaktan akrabasıyla nişanlandılar. sadece bir hafta tanışmayla nişanlandılar güya uzaktan akraba ya bize yanlışları olmaz diye. çocuk çok soğuk davranıyomuş başka kızlarla görüşüyomuş. arada küfürler hakaretler olmuş bunlar nişanı attı. aradan bir yıl geçti arkadaşım atandı. kız atanınca çocuk gelmiş özür dilemiş. kızdan ve kızın tüm ailesinden özür dilemiş tekrar deneyelim bu kez hemen evlenelim demiş. aydan yapma bu evlenilecek adam değil nişanlıyken seni aldattı desemde seviyorum dedi ve evlendi. düğünde herşey çok güzeldi yani çocuk gülüyodu ve arkadaşıma çok iyi davranıyodu. bu arada evin tüm eşyalarının parasını arkadaşım vermiş çocuk bişey yapmamış.evlendikleri geceden itibaren arkadaşıma çok kötü davranıyomuş. erkek gibisin seni sevmiyorum diyomuş. sana acıdığım için evlendim yarı yolda bırakmayım diye evlendim seni sevmiyorum istemiyorum evde gözümün görmeyeceği bir yerde otur diyomuş. kaynanası da yanında yaşıyor arkadaşımın. evleneli iki ay oldu ama arkadaşım hala bakire. ayrı yatıyorlar. arkadaşım öğretmen kocası da memur. arkadaşımın her ay tüm maaşını alıyomuş ve arkadaşıma kuruş vermiyomuş. arkadaşım sarılmaya kalktığında defol git diyomuş ve küfrediyomuş. arkadaşım işe uğurlamak istiyomuş kapıya geliyomuş iyi işler derken defol git seni gözüm görmesin ne biçim bir kızsın seni sevmiyorum diyomuş. arkadaşımın elinden telefonunu falan herşeyi almış eve kapatmış bu evden hiç çıkmayacaksın diyomuş. kız yakınlık göstermeye kalktığında şiddet uygulamış sırtına tekmeyle vurmuş. arkadaşım gece kalbinden rahatsızlanmış. kocası da ben doktora ne götürmem kim götürürse götürsün gözüme gözükme diyomuş. arkadaşıma boşan diyorum yok seviyorum diyo. o zaman eşinle açık açık konuş diyorum o zamanda seni sevmiyorum sen adammısın insan ol diye kızı dövüyomuş. arkadaşım bu öküzü nasıl adam ederim diyor. yani ben boşan desemde dinlemiyor

bu öküzü kurban etmek lazım, adam etmek değil... (bayram yaklaşıyor, iyi para eder)

X