erkek değil öküzle evlenmiş

kaynanasıyla ilgili anlattıklarını birleştirince fake olmaması imkansız
kaynanayı alt eden bir gelin inandırıcı gelmedi mi kızlar. acı çeken gelinler daha mı cazip acaba. fake olduğunu düşünüyosan boşuna vaktini harcama burada

"arkadaşıma boşan diyorum yok seviyorum diyo. " :KK57::KK57::KK57::KK57:
Bazı kadınları gerçekten hiç ama hiç anlayamıyorum ben.İnsan resmen hayvan muamelesi gördüğü bir adamı nasıl sever?
Bu kadar mı düşük,ezik ve koca meraklısısınız anlamadım ki??

Arkadasin tam bir salakmis konu sahibi
Kendi kasinmis simdi ugrassin dursun
Koskoca ogretmenin yaptigi secime bak?!bu kafayla da egitimcilik yapiyor pes

konumu ve beni fake bulanlar varsa o zaman benimle uğraşmayın kızlar. madem fake buluyosunuz o zaman fake bir konuyla neden vakit harcıyosunuz. inanmıyosanız yazmayın

Arkadasin tam bir salakmis konu sahibi
Kendi kasinmis simdi ugrassin dursun
Koskoca ogretmenin yaptigi secime bak?!bu kafayla da egitimcilik yapiyor pes
ya ona bende kızıyorum. yani öğretmenlerin yüz karası... bir kadın bu kadar gurursuz olmamalı. inanır mısın hala diretiyor boşanmam diye... bazıları gerçekten acı çekmekten hoşlanıyor. yani benim kocam öyle olsa anında boşarım

Aydan sadist, kocasi sizofren. Tencere kapak birbirini bulmus. Aman iliskiye gireyim falan demesin onlardan cikacak olani tahmin bile edemiyorum.

Merak ettim aydan dayak yerken kaynana ne yapiyormus?

Sonra da bunca kadın cinayete neden kurban gidiyor diyoruz.Al ışte okumuş bir cahil örneği.Sizin gibilerle aynı meslekte olmaktan hicap duydum şu anda yazıklar olsun.Keşke aileniz boş yere okutmasaydı masraf etmeseydi ilkokul 5ten sonra evlendirseydi.Siz bu kafayla daha çoook dayak yersiniz.Daha konunun başını okur okumaz al adam maaş yok diye gitmiş dedim.Okuttuğunuz çocuklara acıyorum sizin gibi bir insan nasıl öğretmenlik yapabilir.Öğretmenlik kitaptakini öğretme işi değildir.Öğretmenlik bir çocuğu hayata hazırlamaktır daha siz insan gibi yaşamayı bilmiyorsunuz hayvan gibi eziyete katlanıyorsunuz hayvanlar bile canı yanınca bağırıyor tırmalıyor çok yazık gerçekten.Size her şey müstehak.

Konu sahibinden dolayı fake gelmedi bana.aman Nermin hiç karışma arada olan sana olur.Arkadaşın hak etmiş.Allah akıl fikir versin de o adamdan kurtulmaya baksın..

Aydan sadist, kocasi sizofren. Tencere kapak birbirini bulmus. Aman iliskiye gireyim falan demesin onlardan cikacak olani tahmin bile edemiyorum.

Merak ettim aydan dayak yerken kaynana ne yapiyormus?
güya kaynanası oğluna kızıyomuş ne diye bu kızı üzüyosun diye. arkadaşım diyoki aslında kaynanası kendi evine gitmek istiyomuş ben gideyim sizde tatil yapın diye. ama arkadaşımın kocası anne gitme beni yalnız bırakma bununla diyomuş.

Hangi evliligi kurtarmaya calisiyor arkadasiniz anlamadim. Evlendigini saniyor o sadece. Seviyorum derken neyini seviyor tam olarak? Birbirini sevmeden evlenen insanlar var fakat zamanla birbirlerine verdikleri emekle saygiyla aralarinda sevgi olusuyor. Arkadasiniz yedigi tekmeyemi vurulmus? Asagilanmalarinami?

Afedersiniz esi ona b** muamelesi yapiyor, bu ben ona seni seviyorum diyor, sizce o erkek icin karisindan bunu duymak ne kadar inandirici? Adaminda devreleri yanmistir.

güya kaynanası oğluna kızıyomuş ne diye bu kızı üzüyosun diye. arkadaşım diyoki aslında kaynanası kendi evine gitmek istiyomuş ben gideyim sizde tatil yapın diye. ama arkadaşımın kocası anne gitme beni yalnız bırakma bununla diyomuş.

Acaba kocasi gay falanda etiket olsun diye mi evlendi bu kizla. Arkadasiniz cok mu cirkin? Bir erkegin esi olmus kadina cinsel anlamda yaklasmamasi cok supheci geldi cunku.

"arkadaşıma boşan diyorum yok seviyorum diyo. " :KK57::KK57::KK57::KK57:
Bazı kadınları gerçekten hiç ama hiç anlayamıyorum ben.İnsan resmen hayvan muamelesi gördüğü bir adamı nasıl sever?
Bu kadar mı düşük,ezik ve koca meraklısısınız anlamadım ki??
Hayvanlar bile tepki veriyor canı yanınca.Bir hayvana eziyet edin bakalım nasıl çığlıklar atar kurtulmaya çalışır kaçmaya çalışır bu kişi maalesef hayvan kadar olamıyor.

Acaba kocasi gay falanda etiket olsun diye mi evlendi bu kizla. Arkadasiniz cok mu cirkin? Bir erkegin esi olmus kadina cinsel anlamda yaklasmamasi cok supheci geldi cunku.
çirkin değil hatta zayıf güzelde bir kız. adam telefonda başka kızlarla konuşuyomuş

Nermin kiz sen zaten basli basina bir bombaydin yasadiklarinla arkadasin da senden daha beterMis allah kolayliklar versin ne diyim

Hangi evliligi kurtarmaya calisiyor arkadasiniz anlamadim. Evlendigini saniyor o sadece. Seviyorum derken neyini seviyor tam olarak? Birbirini sevmeden evlenen insanlar var fakat zamanla birbirlerine verdikleri emekle saygiyla aralarinda sevgi olusuyor. Arkadasiniz yedigi tekmeyemi vurulmus? Asagilanmalarinami?

Afedersiniz esi ona b** muamelesi yapiyor, bu ben ona seni seviyorum diyor, sizce o erkek icin karisindan bunu duymak ne kadar inandirici? Adaminda devreleri yanmistir.
mesela benim eşim bana böyle yapsa anında boşarım

çirkin değil hatta zayıf güzelde bir kız. adam telefonda başka kızlarla konuşuyomuş

Ayy nermin soyle o arkadasina bosasin o adami, bosamiyorsa da gelip sana dert yanmasin bir zahmet. Sana dert yaniyorsa da sen bize sorma icim sisti valla. Gidip o aydani bir guzelce pataklamak istedim ki akli basina gelsin.

Oh wlla hem tonla hakaret hemde kizin maasini fln aliyormus vermesin maasini fln o zaman resmen kullaniyor arkadasini.Seviyosa bile gururlu olsun cok arar sonra bu yillarini

Hatunun tedavi olması lazım. Elleşme bırak kendi düştüğü bataklıkta boğulsun. Kurtulmak istemiyorsa bize ne tohumuna para mı saydık.

Valla adamin isi is, para geliyo,yemegi pisiyo,utusu yapiliyo,temizligi yapiliyo,kufur esip arada girisip dovup stres atiyo,bi de ustune seviliyor... Boyle mazlum varsa bitanede ben bulsam.... Arkadasiniz sevedursun,bigun gazetede bilmem kacinci kadin cinayeti diye haberini okuruz...

X