kaynanayı alt eden bir gelin inandırıcı gelmedi mi kızlar. acı çeken gelinler daha mı cazip acaba. fake olduğunu düşünüyosan boşuna vaktini harcama buradakaynanasıyla ilgili anlattıklarını birleştirince fake olmaması imkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynanayı alt eden bir gelin inandırıcı gelmedi mi kızlar. acı çeken gelinler daha mı cazip acaba. fake olduğunu düşünüyosan boşuna vaktini harcama buradakaynanasıyla ilgili anlattıklarını birleştirince fake olmaması imkansız
ya ona bende kızıyorum. yani öğretmenlerin yüz karası... bir kadın bu kadar gurursuz olmamalı. inanır mısın hala diretiyor boşanmam diye... bazıları gerçekten acı çekmekten hoşlanıyor. yani benim kocam öyle olsa anında boşarımArkadasin tam bir salakmis konu sahibi
Kendi kasinmis simdi ugrassin dursun
Koskoca ogretmenin yaptigi secime bak?!bu kafayla da egitimcilik yapiyor pes
güya kaynanası oğluna kızıyomuş ne diye bu kızı üzüyosun diye. arkadaşım diyoki aslında kaynanası kendi evine gitmek istiyomuş ben gideyim sizde tatil yapın diye. ama arkadaşımın kocası anne gitme beni yalnız bırakma bununla diyomuş.Aydan sadist, kocasi sizofren. Tencere kapak birbirini bulmus. Aman iliskiye gireyim falan demesin onlardan cikacak olani tahmin bile edemiyorum.
Merak ettim aydan dayak yerken kaynana ne yapiyormus?
millette konu fake hatta sen kendinde fakesin diye tutturdular canım ya:)Konu sahibinden dolayı fake gelmedi bana.aman Nermin hiç karışma arada olan sana olur.Arkadaşın hak etmiş.Allah akıl fikir versin de o adamdan kurtulmaya baksın..
güya kaynanası oğluna kızıyomuş ne diye bu kızı üzüyosun diye. arkadaşım diyoki aslında kaynanası kendi evine gitmek istiyomuş ben gideyim sizde tatil yapın diye. ama arkadaşımın kocası anne gitme beni yalnız bırakma bununla diyomuş.
Hayvanlar bile tepki veriyor canı yanınca.Bir hayvana eziyet edin bakalım nasıl çığlıklar atar kurtulmaya çalışır kaçmaya çalışır bu kişi maalesef hayvan kadar olamıyor."arkadaşıma boşan diyorum yok seviyorum diyo. "
Bazı kadınları gerçekten hiç ama hiç anlayamıyorum ben.İnsan resmen hayvan muamelesi gördüğü bir adamı nasıl sever?
Bu kadar mı düşük,ezik ve koca meraklısısınız anlamadım ki??
çirkin değil hatta zayıf güzelde bir kız. adam telefonda başka kızlarla konuşuyomuşAcaba kocasi gay falanda etiket olsun diye mi evlendi bu kizla. Arkadasiniz cok mu cirkin? Bir erkegin esi olmus kadina cinsel anlamda yaklasmamasi cok supheci geldi cunku.
mesela benim eşim bana böyle yapsa anında boşarımHangi evliligi kurtarmaya calisiyor arkadasiniz anlamadim. Evlendigini saniyor o sadece. Seviyorum derken neyini seviyor tam olarak? Birbirini sevmeden evlenen insanlar var fakat zamanla birbirlerine verdikleri emekle saygiyla aralarinda sevgi olusuyor. Arkadasiniz yedigi tekmeyemi vurulmus? Asagilanmalarinami?
Afedersiniz esi ona b** muamelesi yapiyor, bu ben ona seni seviyorum diyor, sizce o erkek icin karisindan bunu duymak ne kadar inandirici? Adaminda devreleri yanmistir.
çirkin değil hatta zayıf güzelde bir kız. adam telefonda başka kızlarla konuşuyomuş