ilgilenenler için, daha ekleyebileceğim kıyafetler mevcut.
elimde ki mevcut olanlara bakiyim,ama çok heveslendirmek istemem çünkü elimde olanlarında çoğu 68 cm civarı.bulduğumun resmini çeker yarın yüklerim :)canım 74 boy kıyafetler başka neler mevcut varsa ekleyebilirmisin
tamam canımelimde ki mevcut olanlara bakiyim,ama çok heveslendirmek istemem çünkü elimde olanlarında çoğu 68 cm civarı.bulduğumun resmini çeker yarın yüklerim :)
öncelikle şimdiden hayırlı olsun.Allah sağlıkla inş. kucağınıza almayı nasip etsin.bugün için resimleri yükleyecektim ama benim ufaklık sağolsun izin vermedi.en kısa zaman da elimde ki ürünleri de yüklicem :)ben kıyafetlerin neredeyse tamamıyla ilgileniyorum varsa devamını da görmek isterim,yaklaşık 4 ay sonra bir oğlumuz olacak inşallah bana dilekkula7@gmail.com dan ulaşabilir misiniz ?
teşekkür ederim.:) ,elimde olan gerek alt gerekse de bütün üst grupları sanırım yarın yüklemiş olurum :)3-6 ay ozellikle alt gruplari gormek isterim. Hayirli satislar.
teşekkür ederim.:) ,elimde olan gerek alt gerekse de bütün üst grupları sanırım yarın yüklemiş olurum :)
mail adresinize resimleri gönderdim :)öncelikle şimdiden hayırlı olsun.Allah sağlıkla inş. kucağınıza almayı nasip etsin.bugün için resimleri yükleyecektim ama benim ufaklık sağolsun izin vermedi.en kısa zaman da elimde ki ürünleri de yüklicem :)