erkek bebek kıyafetleri 7.sayfadan itibaren üzerindeki fiyatın yarısı(yelekler ve battaniyeler hariç

beğendimiz eşyaların ödemesi teslimi falan nasıl oluyor bebeğim yok ama merak ettim :)
ben , daha önce hem alış veriş hem de satış yaptığım durumlardan örnek verebilirim.Banka hesap no'suna hesaplanan tutar yatırıldıktan hemen sonra kargoya teslimatı yapılıyor.eğer özel bir kargo firması tercihi yoksa, ben genellikle ptt kargoyu tercih ediyorum.daha uygun fiyatlı olduğu için.kargo karşı ödemeli oluyor.benim bildiğim sistem bu şekilde.kapıda ödeme durumuda varmış ama sanırım bunun için kargo şirketine ekstra bir ücret daha veriliyor diye biliyorum.

ben , daha önce hem alış veriş hem de satış yaptığım durumlardan örnek verebilirim.Banka hesap no'suna hesaplanan tutar yatırıldıktan hemen sonra kargoya teslimatı yapılıyor.eğer özel bir kargo firması tercihi yoksa, ben genellikle ptt kargoyu tercih ediyorum.daha uygun fiyatlı olduğu için.kargo karşı ödemeli oluyor.benim bildiğim sistem bu şekilde.kapıda ödeme durumuda varmış ama sanırım bunun için kargo şirketine ekstra bir ücret daha veriliyor diye biliyorum.
peki eşyaların gönderileceğinin garantisi ne oluyor hani kimseye iş takmak değil niyetim ama olabilir yani gerci çok büyük paralarda söz konusu değil ama merak ettim

peki eşyaların gönderileceğinin garantisi ne oluyor hani kimseye iş takmak değil niyetim ama olabilir yani gerci çok büyük paralarda söz konusu değil ama merak ettim
bu tamamen karşılıklı güvenle alakalı bir durum.Sizin kendiniz için (yani eşyaların gönderilip gönderilmemesi konusu) bizim içinde geçerli.ücreti ödemeden ürünler gönderilebilinir.peki ya karşı tarafın niyeti kötüyse ve "nasılsa ürünü aldım niye ödeme yapıyim ki,"derse.işin aslı sizin bahsetmiş olduğunuz olay her iki taraf içinde geçerli.buarada ben dahil çoğu kişinin sattığı ürünler ticari amaçlı değil.artık ihtiyacımız kalmadığı ve eğer satılırsa alınan ücretle "hani sizinde tabirinizle büyük paraların söz konusu olmadığı" çocuğumuza yeni birkaç kıyafet yada ihtiyacını karşılamaya yönelik.
Eğer hala karşı taraftaki kişiye karşı güven sorunu varsa; ki sonuna kadar haklı olarak,kişinin profili araştırılabilinir,geçmiş yazıları konuları v.s. okunabilinir.hatta editör den daha detaylı bilgi alınmasına yönelik talep de bulunulabilinir.
Umarım merakınızı az da olsa giderebilmişimdir. sevgiler :)

bu tamamen karşılıklı güvenle alakalı bir durum.Sizin kendiniz için (yani eşyaların gönderilip gönderilmemesi konusu) bizim içinde geçerli.ücreti ödemeden ürünler gönderilebilinir.peki ya karşı tarafın niyeti kötüyse ve "nasılsa ürünü aldım niye ödeme yapıyim ki,"derse.işin aslı sizin bahsetmiş olduğunuz olay her iki taraf içinde geçerli.buarada ben dahil çoğu kişinin sattığı ürünler ticari amaçlı değil.artık ihtiyacımız kalmadığı ve eğer satılırsa alınan ücretle "hani sizinde tabirinizle büyük paraların söz konusu olmadığı" çocuğumuza yeni birkaç kıyafet yada ihtiyacını karşılamaya yönelik.
Eğer hala karşı taraftaki kişiye karşı güven sorunu varsa; ki sonuna kadar haklı olarak,kişinin profili araştırılabilinir,geçmiş yazıları konuları v.s. okunabilinir.hatta editör den daha detaylı bilgi alınmasına yönelik talep de bulunulabilinir.
Umarım merakınızı az da olsa giderebilmişimdir. sevgiler :)

henüz bi çoçuğum yok bu gidişle olacağıda yok ama ilk baştaki mavi patiği çok beğendim oğluşum olsa alırdım :) size bol kazançlar canım sağol

Yeni urunler gorunmuuor sanki. Acaba ben mi goremiyorum.
ilk eklediğim 20 tane ürün dışında sonra ki sayfalara doğru ilerlerseniz en az 30 tane daha ürün ekledim.bi de bu şekilde denerseniz,ben baktığımda bilgisayarımdan görünüyor ama acaba çıkmadı mı ki? :)

merhabalar bazı ürünlerinizle ilgileniyorum aksaray da oturuyorum (iç anadolu) mesela 4-5 parça ürün yaklaşık ne kadar bir kargo tutuyor örnek verseniz

merhabalar bazı ürünlerinizle ilgileniyorum aksaray da oturuyorum (iç anadolu) mesela 4-5 parça ürün yaklaşık ne kadar bir kargo tutuyor örnek verseniz
ptt kargo 2 kilo ya kadar türkiyenin her yerine 7 tl ye gönderim yapıyordu.eğer zamlanmadıysa,ki çok bir fiyat zam yapıcaklarını da sanmam.2 kilonun üstü de çok büyük kargo ücreti tutmuyor diye biliyorum.diğer kargo şirketleri eğer özel anlaşma yoksa baya pahalı :)

canım begendim bi kaç şey var kargo naıl düşünyosun ben eskişehirdeyim
tabi ki yardımcı olurum. kadınlar klübündeki alışverişlerde kargo karşı ödemeli olarak satış ve alışveriş oluyor.ptt kargo kargolar arasında en uygun olanı. fiyat değişikliği yapmadılarsa uzun süredir 2 kiloya kadar 7 tl. :)

merhba 6 aylık bir oğlum var onun için beğendiğim birkaç ürün var almak isterim
snoopyli 2 adet tulumu,siyah yeleği,lcw 9-12 ay 80 cm 2 adet şortu,sıfır 12-18 ay kırmızı şort tulumu
bunları almak isteerim duruyorlar mı satıldıları mı acaba?

merhba 6 aylık bir oğlum var onun için beğendiğim birkaç ürün var almak isterim
snoopyli 2 adet tulumu,siyah yeleği,lcw 9-12 ay 80 cm 2 adet şortu,sıfır 12-18 ay kırmızı şort tulumu
bunları almak isteerim duruyorlar mı satıldıları mı acaba?

slm ,henüz satılmadılar.tabiki yardımcı olurum.ürünleri sizin için ayırırım. oğlunuz 6 aylık dediğiniz için,belirtmek istedim;diğer sayfalarda oğlunuzun ayına uygun kadife salopet,lc waikiki kot pantolon , kadife tulum,lc waikiki şortlu tulum ve lc waikiki nin yine hiç giyilmemiş kollu bodysi var.eğer ilgilenmek isterseniz.buarada özelden adres bilgileriniz yazarsanız ürünleri en kısa süre de kargoya veriririm :)

IMG_20140901_123632.jpg IMG_20140901_132550.jpg
yukarıda ki 2 ürün satılmıştır.
Diğer ürünler hala güncel....:)

arkadaşlar sonbul dan rahatlıkla kıyafet alabilrsiniz ben çok memnun kaldım hepsi tertemiz

arkadaşlar sonbul dan rahatlıkla kıyafet alabilrsiniz ben çok memnun kaldım hepsi tertemiz

cnm benim çok teşekkür ederim.ben de senden çok memnun kaldım.hiç lafını bile ettirmeden ücreti hemen yatırdın.kargo konusunda hiç telaşlanmadın.seninle alışveriş yapmak bir zevkti :)

X