slm,
evet sizin yazdığınız gibi bayaaa bir soru olmuş :)
öncelikle şunu belirtiyim resimlerde ne görüyorsanız ve ne yazdıysam aynen o şekilde.kullanılmayan ürünlere sıfır ya da az kullanılanlara az giyildi diye not düşüyorum.
ama ben yine de içiniz rahat etsin diye tekrar belirtiyim.yeleklerin hemen hemen hepsi yeni ve hiç giyilmedi.mavi lcw pantolon ince kumaş.kot değil yıpranmamış yeni gibi.zaten az kullanılmış durumda.
kadife salopet kalın kadife kumaş.bakış açısına göre değişir ama sıcak tutar cinsinden ve mağazadan alınmış gibi duruyor.
80 cm de normal gelişim sürecinde olan bir bebek için 1 yaş demek oluyor.ama bu bebekten bebeğe değişir tabi.
lekesi veya deliği var mı diye sormuşsunuz.bilmiyorum diğer kıyafet resimlerini inceleme şansınız oldu mu,o resimleri yüklerken sökük yada lekeli olanları zaten belirttim.yani ben de hileli yada karşı tarafı aldatmalı bir durum yok.siz de haklı olarak görmeden ürün almak istediğiniz için merak ediyorsunuz.elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
sonuçta benim de fiyatları indirme sebebim kıyafetlerde sorun olduğu için değil bir an önce elimden çıksın diye.artık ihtiyacım kalmadığı için.
son olarak toplam fiyatı sormuşsunuz.yüklediğiniz bütün resimlerin yarı fiyatlarından hesaplarsak;hepsi 18.5 tl yapıyor.
patikleri tek tek de alabilirsiniz.zaten indirimle tanesi 50 kuruşa geliyor :)