hep kiz dogurup bulunmaz kraliyet soyunuzu kurutucam de.
daha simdiden strese baslamissin ya kiz olursa o zmn ne yapmayi plnaliyorsun. cocugu aldirmaya kadar gider gibi geliyor bana.
yazik gunah daha dogmamis bebeklere yapilan mualeleye bak. istenmeyen bebek olacak. hic dogurma bence.
ayrioca suda var. diyelimki erkek oldu bu kezde erkek cocugumuz gururumuz tek oglumuz gibi pohpohlamalarla hem o cucugun hemde diger kiz cocugunuzun psikolojisini bozacaksiniz.
bence gercekten baska cocuk yapmayin her iki durumdada is kotu yerlere variyor.
anası sana değil ogluna laf desin cahil kadınHerkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
Benim eşimin ailesi de güneydoğulu. Hamile birini gördüklerinde hele birde ilk çocuğu kız ise Allah sana bir erkek evlat versin diye dua ederler. Sülalenin gelinleri olarak sinir oluyoruz bu duruma. Nasıl bir erkek sevdası var anlatamam. Allah hayırlısını versin diyeceklerine erkek diye tutturmuşlar.güneydoguya geldigimden beri bütün kadınlarda bir erkek dogurma hırsı gördüm olayın bu kadar büyük oldugunu erkek çocugu doguran kadının üstün oldugunu ,2 veya 3 erkek çocuk doguran bir kadının 4 çocugunun kız olmasının nazara baglandıgnı hep burda duydum ve kadınlarla nerdeyse kavga edecegim bu nebiçim anlayış bu nebiçim bir cahillik anlayamıyorum ve bir kızım varr 10 erkek çocuguna degişmemm Allah iyiki onu bana vermişve banada bir oglun olsun diye dua ediyorlar onların inadına ben kız isterim hayırlıysa diyorumm ALLAH kız veya erkek hayırlı evlatlar versin inş erkek diye ısrar edipde Allah o evlatlarla imtihan etmesin kimseyi dua ederkende çok dikkat etmek gerek bence
Karnındaki bebeği sen bile savunamazsan eşinden kv den bekleme. Nedemek erkek bebek istiyorum ya. Allahım bende böyle kafada insanlar pufffff diye yok olsun istiyorum.Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?