- 7 Şubat 2022
- 14
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Gecekusu5252
-
Maalesef öyle olmadı olan kadın ve çocuklara oldu LotusUmarim maddi durumlari iyidir. Rahat rahat okutup dört başı mamur şekilde büyütürler. Yoksa ziyan olurlar resmen yazik... ustelik uslanmayip pırt pırt dogurmaya devam ederler.
Ziyan olmuslar iste yazik. Çükü bozulur umarim azgın tekenin. Kalkamaz bir daha kimseye.Maalesef öyle olmadı olan kadın ve çocuklara oldu Lotusadam kadını 19 yaşında bir kız ile aldattı adamin kuzeninin kızı oluyor (adam 43 yaşında idi ),kadın çocukları ile bir başına kaldı ve şuan kadın zor durumda çalışıyor
Kondomlu bir kaza miydi? Ders alalim, ogrenelim, ayni hatayi yapmayalim.Aa şey var bir de ‘kaza kurşunu sana saplanmış’ geyiği, onu unutmayalım.
Gittiğine kalkamasin inşallah o kadının ve kızlarının gözyaşları altında erisin amin .Ziyan olmuslar iste yazik. Çükü bozulur umarim azgın tekenin. Kalkamaz bir daha kimseye.
Kadin da suçlu. Oglum olsun sevdasina düşmeyecekti. Simdi 5 çocuk var. Bu devirde 1 taneyi okutmak bile asiri masraflı, 5 nedir ya? Kadin niye nafaka talep etmedi? Aldatma da var.Gittiğine kalkamasin inşallah o kadının ve kızlarının gözyaşları altında erisin amin .
Bilmiyorum inan ama çok üzüldüm adam birden bire kaçtı , kızı evli iken kaçırdı muhtemelen talep etmiştir kadın . Umarım kader kızlarına güler .Kadin da suçlu. Oglum olsun sevdasina düşmeyecekti. Simdi 5 çocuk var. Bu devirde 1 taneyi okutmak bile asiri masraflı, 5 nedir ya? Kadin niye nafaka talep etmedi? Aldatma da var.
Akilsiz kiz, daha 19 iken, ne isin var baban yasinda adamla? Saki kocandan iyi mi olacak?Bilmiyorum inan ama çok üzüldüm adam birden bire kaçtı , kızı evli iken kaçırdı muhtemelen talep etmiştir kadın . Umarım kader kızlarına güler .
Hayır adamın elle tutulur hicbiseyi yok birkere evli olması zaten finito ,adamda ne güzellik var ayı gibi ne para var ne başka bişey yani bende anlamadım kız herhalde beynini b.ka gömmüşAkilsiz kiz, daha 19 iken, ne isin var baban yasinda adamla? Saki kocandan iyi mi olacak?
Ay bu herifler kızı yaşındakilerle nasıl böyle şeyler düşünüyor deliriyorum yaMaalesef öyle olmadı olan kadın ve çocuklara oldu Lotusadam kadını 19 yaşında bir kız ile aldattı adamin kuzeninin kızı oluyor (adam 43 yaşında idi ),kadın çocukları ile bir başına kaldı ve şuan kadın zor durumda çalışıyor
Evet, üstüne ella.Kondomlu bir kaza miydi? Ders alalim, ogrenelim, ayni hatayi yapmayalim.
Merhaba ben pik i 14 ünde öğlen saati yakaladim fakat aksam ilişki oldu ve akşam yaptığım testte t çizgisi hafif siliklesmeye baslamisti o akşam ve ertesi sabah derin ilişki oldu , ilk iliski günü ayrıca kasıklarımda agrim vardı acaba hamilelik tutar mı tutarsa cinsiyet ne olurErkek bebek için önemli olan ovülasyon günü ve bir sonraki gün. Acele etmeyin ve bu günleri ya test alarak ya da evde akıntınızı gözlemleyerek belirleyin. Akıntınız yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bir akıntı olacak. O günleri değerlendireceksiniz.
Beslenmeniz potasyum ve sodyumdan zengin olacak. Yani fasulye, nohut, mercimek, muz, ananas ve kayısı gibi gıdalar tüketeceksiniz.
Pozisyonunuz da önemli ona google'dan bakınızErkek sperm daha hızlıdır ama daha çabuk ölür, hızlı gidecek pozisyon lazım gittiğinde de çatlama gerçekleşmişse daha iyi olur. O yüzden akıntınız çok önemli.
Gerisi kısmet
İlişki gününüze göre erkek olma olasılığı daha yüksek ama tabi ki bilemeyiz. Eğer hemen hamile kalan biriyseniz bu günlerde hamile kalmanız yüksek ihtimal. KısmetMerhaba ben pik i 14 ünde öğlen saati yakaladim fakat aksam ilişki oldu ve akşam yaptığım testte t çizgisi hafif siliklesmeye baslamisti o akşam ve ertesi sabah derin ilişki oldu , ilk iliski günü ayrıca kasıklarımda agrim vardı acaba hamilelik tutar mı tutarsa cinsiyet ne olur
Teşekkürlerİlişki gününüze göre erkek olma olasılığı daha yüksek ama tabi ki bilemeyiz. Eğer hemen hamile kalan biriyseniz bu günlerde hamile kalmanız yüksek ihtimal. KısmetKasık ağrısı yumurta çatladığı için olabilir. Gönlünüze göre olur İnşallah
Sizin ne oldu acaba tuttu mu :)Merhaba ben pik i 14 ünde öğlen saati yakaladim fakat aksam ilişki oldu ve akşam yaptığım testte t çizgisi hafif siliklesmeye baslamisti o akşam ve ertesi sabah derin ilişki oldu , ilk iliski günü ayrıca kasıklarımda agrim vardı acaba hamilelik tutar mı tutarsa cinsiyet ne olur
Test vermedim halenSizin ne oldu acaba tuttu mu :)
Merhaba benim maalesef olmadı.bu ay yeniden deneyeceğim..Sizin ne oldu acaba tuttu mu :)
Size özelden yazamadım kusura bakmayın sormak istediklerim varErkek bebek için önemli olan ovülasyon günü ve bir sonraki gün. Acele etmeyin ve bu günleri ya test alarak ya da evde akıntınızı gözlemleyerek belirleyin. Akıntınız yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bir akıntı olacak. O günleri değerlendireceksiniz.
Beslenmeniz potasyum ve sodyumdan zengin olacak. Yani fasulye, nohut, mercimek, muz, ananas ve kayısı gibi gıdalar tüketeceksiniz.
Pozisyonunuz da önemli ona google'dan bakınızErkek sperm daha hızlıdır ama daha çabuk ölür, hızlı gidecek pozisyon lazım gittiğinde de çatlama gerçekleşmişse daha iyi olur. O yüzden akıntınız çok önemli.
Gerisi kısmet
Yazdığınız yazıyı gördüm çevresel faktörler etkiler vs ? Yediriniz içtiğiniz yazmışssınız nelerdir bunlar yazabilirmisşnizİlişki gününüze göre erkek olma olasılığı daha yüksek ama tabi ki bilemeyiz. Eğer hemen hamile kalan biriyseniz bu günlerde hamile kalmanız yüksek ihtimal. KısmetKasık ağrısı yumurta çatladığı için olabilir. Gönlünüze göre olur İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?