Erkek bebek istiyorum

Gecekusu5252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
14
19
3
29
Merhabalar .Allah'ıma çok şükür iki tane kızım var .ama isterim ki erkekte olsun bir tane erkek bebek olması için yöntemler varmış bilenler paylaşabilir mi bir de arkasının çocukların ne olduğunu anlayanlar varmis yöntemler falan bilenler var mı ?

Tuzlu su ile durulanma, öncesinde karşılıklı kahve tüketimi gibi şeyler erkek bebek olmasını kolaylaştırıyormuş. Esra Ezmeci anlatıyordu:)

Bununla ilgili koca bir topik var yanlış bilmiyorsam. Oraya bir bakın bakalım.

En yaygın yöntem yumurtanın catladığı günü ve en fazla bir gün öncesini değerlendirmek. Ben inanmıyorum ama denemek serbest tabii.
Teşekkürler tabi önemli unsurları vardır .mesela kadının hormonlarının daha iyi çalışması tetikler derler ve kadın doğum doktorlarım dogum zmanlari yumurtalıkların çok iyi çalışıyor .korunmaya hemen başla demişti dogumdan hemen sonra .sanırım bizim eşimi güçlendrmemiz gerek

Erkek bebek için önemli olan ovülasyon günü ve bir sonraki gün. Acele etmeyin ve bu günleri ya test alarak ya da evde akıntınızı gözlemleyerek belirleyin. Akıntınız yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bir akıntı olacak. O günleri değerlendireceksiniz.
Beslenmeniz potasyum ve sodyumdan zengin olacak. Yani fasulye, nohut, mercimek, muz, ananas ve kayısı gibi gıdalar tüketeceksiniz.
Pozisyonunuz da önemli ona google'dan bakınız Erkek sperm daha hızlıdır ama daha çabuk ölür, hızlı gidecek pozisyon lazım gittiğinde de çatlama gerçekleşmişse daha iyi olur. O yüzden akıntınız çok önemli.
Gerisi kısmet

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canim ya peki senin evladın var mı ?

Yani denediniz mi tutuyor mu acaba

Çok teşekkür ederim canim ya peki senin evladın var mı ?
Var İlk bebeğimizi erkek istedik (yanlış anlaşılmasın, çok kız bebek vardı etrafımızda, sanırım sürekli kız bebek sevdiğimiz için bir de erkek bebek olsun istedik) erkek oldu. Ben de akıntımı kontrol ederek yapmıştım. İkinci de kız olsun istedik, o da kız oldu

Yaa ne güzel özel mesaj olarak yazsanız da yol gösterseniz olmaz mı daha ayrıntılı konuşabilirz

Cinsiyet kromozomunu erkeğin spermi belirler. Yumurtaya da hangi sperm Ulaşacak bilemeyeceğinize göre? Sizin de eşinizin de yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
Aslında bu söylem tam olarak doğru değil Normal şartlarda erkeklerin spermleri yarı yarıya kız ve erkektir. Ha babanın bir spermi daha fazladır o bilinmez. Yumurtaya hangi sperm önce ulaşırsa o kazanır erkek sperm hızlıdır ama erken ölür, kız sperm yavaştır ama geç ölür. Yani birliktelik olduğunda yumurta hazırsa, gerçekten çatlamışsa erkek sperm kazanır. Ama yumurta çatlamadan ilişki olmuşsa kız sperm daha fazla yaşadığı için orada bekliyor olabilir. Yumurta çatlar çatlamaz o sperm döllenir.
Rahmin erkek ve ya kız sperme yatkınlığı da önemlidir. Asidik oranı vs.
Anne ve babanın ne yediğinden nerde yaşadığına kadar bebeğin cinsiyetinde rolu vardır.
Yani yapılan son araştırmalar gösteriyor ki "cinsiyeti erkek belirler" söylemi doğru değil. Cinsiyeti yarı yarıya hem kadın hem erkek hem de yaşadıkları şartlar belirler.

Uzun oldu üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…