- 7 Şubat 2022
- 14
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Gecekusu5252
-
Ne kadar olumlu bir insansınız .bayıldım enerjinize gerçekten . çevremde iyi ki sizin gibi insanlar yok dedirttinizYine kız olursa, erkek olsun diye 4. de olacak gibi.
Tuzlu su ile durulanma, öncesinde karşılıklı kahve tüketimi gibi şeyler erkek bebek olmasını kolaylaştırıyormuş. Esra Ezmeci anlatıyordu:)Merhabalar .Allah'ıma çok şükür iki tane kızım var .ama isterim ki erkekte olsun bir taneerkek bebek olması için yöntemler varmış bilenler paylaşabilir mi bir de arkasının çocukların ne olduğunu anlayanlar varmis yöntemler falan bilenler var mı ?
Çok teşekkür ederim canim dinlicem Esra ezmeciyi de bir göz gezdiriyimTuzlu su ile durulanma, öncesinde karşılıklı kahve tüketimi gibi şeyler erkek bebek olmasını kolaylaştırıyormuş. Esra Ezmeci anlatıyordu:)
Bununla ilgili koca bir topik var yanlış bilmiyorsam. Oraya bir bakın bakalım.Merhabalar .Allah'ıma çok şükür iki tane kızım var .ama isterim ki erkekte olsun bir taneerkek bebek olması için yöntemler varmış bilenler paylaşabilir mi bir de arkasının çocukların ne olduğunu anlayanlar varmis yöntemler falan bilenler var mı ?
Nasıl yani nereye bakicamBununla ilgili koca bir topik var yanlış bilmiyorsam. Oraya bir bakın bakalım.
Konu var erkek bebek isteyenler diye. Aramaya yazarsanız çıkar.Nasıl yani nereye bakicamanlayamadım tam
TeşekkürlerEn yaygın yöntem yumurtanın catladığı günü ve en fazla bir gün öncesini değerlendirmek. Ben inanmıyorum ama denemek serbest tabii.
Tamamdır teşekkürler canımKonu var erkek bebek isteyenler diye. Aramaya yazarsanız çıkar.
Thread 'Erkek Bebek İsteyenler...'Nasıl yani nereye bakicamanlayamadım tam
Çok teşekkür ederim canim yaErkek bebek için önemli olan ovülasyon günü ve bir sonraki gün. Acele etmeyin ve bu günleri ya test alarak ya da evde akıntınızı gözlemleyerek belirleyin. Akıntınız yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bir akıntı olacak. O günleri değerlendireceksiniz.
Beslenmeniz potasyum ve sodyumdan zengin olacak. Yani fasulye, nohut, mercimek, muz, ananas ve kayısı gibi gıdalar tüketeceksiniz.
Pozisyonunuz da önemli ona google'dan bakınızErkek sperm daha hızlıdır ama daha çabuk ölür, hızlı gidecek pozisyon lazım gittiğinde de çatlama gerçekleşmişse daha iyi olur. O yüzden akıntınız çok önemli.
Gerisi kısmet
Yani denediniz mi tutuyor mu acabaErkek bebek için önemli olan ovülasyon günü ve bir sonraki gün. Acele etmeyin ve bu günleri ya test alarak ya da evde akıntınızı gözlemleyerek belirleyin. Akıntınız yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bir akıntı olacak. O günleri değerlendireceksiniz.
Beslenmeniz potasyum ve sodyumdan zengin olacak. Yani fasulye, nohut, mercimek, muz, ananas ve kayısı gibi gıdalar tüketeceksiniz.
Pozisyonunuz da önemli ona google'dan bakınızErkek sperm daha hızlıdır ama daha çabuk ölür, hızlı gidecek pozisyon lazım gittiğinde de çatlama gerçekleşmişse daha iyi olur. O yüzden akıntınız çok önemli.
Gerisi kısmet
VarÇok teşekkür ederim canim yapeki senin evladın var mı ?
Yaa ne güzelVarİlk bebeğimizi erkek istedik (yanlış anlaşılmasın, çok kız bebek vardı etrafımızda, sanırım sürekli kız bebek sevdiğimiz için bir de erkek bebek olsun istedik) erkek oldu. Ben de akıntımı kontrol ederek yapmıştım. İkinci de kız olsun istedik, o da kız oldu
Nereden baktiginiza bagli. Çok çocuk doğurmak isteyen biri icin son derece olumlu bir yorum.Ne kadar olumlu bir insansınız .bayıldım enerjinize gerçekten . çevremde iyi ki sizin gibi insanlar yok dedirttiniz
Aslında bu söylem tam olarak doğru değilCinsiyet kromozomunu erkeğin spermi belirler. Yumurtaya da hangi sperm Ulaşacak bilemeyeceğinize göre? Sizin de eşinizin de yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?