• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek istiyorum

Gecekusu5252

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
14
19
3
29
Merhabalar .Allah'ıma çok şükür iki tane kızım var .ama isterim ki erkekte olsun bir tane ☺️erkek bebek olması için yöntemler varmış bilenler paylaşabilir mi 🥰 bir de arkasının çocukların ne olduğunu anlayanlar varmis yöntemler falan bilenler var mı ?

Umarim maddi durumlari iyidir. Rahat rahat okutup dört başı mamur şekilde büyütürler. Yoksa ziyan olurlar resmen yazik... ustelik uslanmayip pırt pırt dogurmaya devam ederler.
Maalesef öyle olmadı olan kadın ve çocuklara oldu Lotus 😐 adam kadını 19 yaşında bir kız ile aldattı adamin kuzeninin kızı oluyor (adam 43 yaşında idi ),kadın çocukları ile bir başına kaldı ve şuan kadın zor durumda çalışıyor 😔

Maalesef öyle olmadı olan kadın ve çocuklara oldu Lotus 😐 adam kadını 19 yaşında bir kız ile aldattı adamin kuzeninin kızı oluyor (adam 43 yaşında idi ),kadın çocukları ile bir başına kaldı ve şuan kadın zor durumda çalışıyor 😔
Ziyan olmuslar iste yazik. Çükü bozulur umarim azgın tekenin. Kalkamaz bir daha kimseye.

Gittiğine kalkamasin inşallah o kadının ve kızlarının gözyaşları altında erisin amin .
Kadin da suçlu. Oglum olsun sevdasina düşmeyecekti. Simdi 5 çocuk var. Bu devirde 1 taneyi okutmak bile asiri masraflı, 5 nedir ya? Kadin niye nafaka talep etmedi? Aldatma da var.

Kadin da suçlu. Oglum olsun sevdasina düşmeyecekti. Simdi 5 çocuk var. Bu devirde 1 taneyi okutmak bile asiri masraflı, 5 nedir ya? Kadin niye nafaka talep etmedi? Aldatma da var.
Bilmiyorum inan ama çok üzüldüm adam birden bire kaçtı , kızı evli iken kaçırdı muhtemelen talep etmiştir kadın . Umarım kader kızlarına güler .

Akilsiz kiz, daha 19 iken, ne isin var baban yasinda adamla? Saki kocandan iyi mi olacak?
Hayır adamın elle tutulur hicbiseyi yok birkere evli olması zaten finito ,adamda ne güzellik var ayı gibi ne para var ne başka bişey yani bende anlamadım kız herhalde beynini b.ka gömmüş

Henüz bir çocuğum yok ama Dr. Banu Çiftçi'yi çok severek takip ederim, videolarını izlerim. Geçenlerde bebek oluşumu ve cinsiyet konulu bir videosunu izlemiştim, o kadar güzel anlatıyor ki...

Neyse kadına hayranlığım bir kenara, kendisinin dediğine göre öyle cinsiyeti bizim belirleme şansımız yok. Deneyenler olmuş, yazmışlar ama gerçekten kadın artık animasyon şeklinde falan anlatmış yani, izlemenizi tavsiye ederim.

Hepsini geçtim, cinsiyete takılmamak lazım. Allah sağlıkla nasip etsin de gerisi için uğraşmak bana garip geliyor. Yani erkek olmadı diye erkek için sürekli doğuranlar, kız olmadı diye kız için uğraşanlar... Evladı sağlıksız doğma ihtimali olan anneler sadece sağlığı için uğraşıyor. Sanırım bir şeylerin önemini anlamamız için hep bi tehlike, bi risk gerekiyor. Allah korusun.

Sağlık, maddi ve manevi olarak hazır oluş çok çok daha önemli.

Allah size ve isteyen herkese (zamanı geldiğini düşündüğümde elbette bana da) ille de erkek veya kız değil, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.

Ay bu herifler kızı yaşındakilerle nasıl böyle şeyler düşünüyor deliriyorum ya 😞 Allah yardımcısı olsun kadının.

Erkek bebek için önemli olan ovülasyon günü ve bir sonraki gün. Acele etmeyin ve bu günleri ya test alarak ya da evde akıntınızı gözlemleyerek belirleyin. Akıntınız yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bir akıntı olacak. O günleri değerlendireceksiniz.
Beslenmeniz potasyum ve sodyumdan zengin olacak. Yani fasulye, nohut, mercimek, muz, ananas ve kayısı gibi gıdalar tüketeceksiniz.
Pozisyonunuz da önemli ona google'dan bakınız🙈 Erkek sperm daha hızlıdır ama daha çabuk ölür, hızlı gidecek pozisyon lazım😂 gittiğinde de çatlama gerçekleşmişse daha iyi olur. O yüzden akıntınız çok önemli.
Gerisi kısmet☺️
Merhaba ben pik i 14 ünde öğlen saati yakaladim fakat aksam ilişki oldu ve akşam yaptığım testte t çizgisi hafif siliklesmeye baslamisti o akşam ve ertesi sabah derin ilişki oldu , ilk iliski günü ayrıca kasıklarımda agrim vardı acaba hamilelik tutar mı tutarsa cinsiyet ne olur 🥰🥰

Merhaba ben pik i 14 ünde öğlen saati yakaladim fakat aksam ilişki oldu ve akşam yaptığım testte t çizgisi hafif siliklesmeye baslamisti o akşam ve ertesi sabah derin ilişki oldu , ilk iliski günü ayrıca kasıklarımda agrim vardı acaba hamilelik tutar mı tutarsa cinsiyet ne olur 🥰🥰
İlişki gününüze göre erkek olma olasılığı daha yüksek ama tabi ki bilemeyiz. Eğer hemen hamile kalan biriyseniz bu günlerde hamile kalmanız yüksek ihtimal. Kısmet🤷🏻‍♀️ Kasık ağrısı yumurta çatladığı için olabilir. Gönlünüze göre olur İnşallah🥰

İlişki gününüze göre erkek olma olasılığı daha yüksek ama tabi ki bilemeyiz. Eğer hemen hamile kalan biriyseniz bu günlerde hamile kalmanız yüksek ihtimal. Kısmet🤷🏻‍♀️ Kasık ağrısı yumurta çatladığı için olabilir. Gönlünüze göre olur İnşallah🥰
Teşekkürler ❣️❣️

Sizin ne oldu acaba tuttu mu :)

Erkek bebek için önemli olan ovülasyon günü ve bir sonraki gün. Acele etmeyin ve bu günleri ya test alarak ya da evde akıntınızı gözlemleyerek belirleyin. Akıntınız yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan bir akıntı olacak. O günleri değerlendireceksiniz.
Beslenmeniz potasyum ve sodyumdan zengin olacak. Yani fasulye, nohut, mercimek, muz, ananas ve kayısı gibi gıdalar tüketeceksiniz.
Pozisyonunuz da önemli ona google'dan bakınız🙈 Erkek sperm daha hızlıdır ama daha çabuk ölür, hızlı gidecek pozisyon lazım😂 gittiğinde de çatlama gerçekleşmişse daha iyi olur. O yüzden akıntınız çok önemli.
Gerisi kısmet☺️
Size özelden yazamadım kusura bakmayın sormak istediklerim var

Yazdığınız yazıyı gördüm çevresel faktörler etkiler vs ? Yediriniz içtiğiniz yazmışssınız nelerdir bunlar yazabilirmisşniz

Back