- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.421
Bu resimden hic bisey anlamayan bennKızlar usg resimlerinin arasinda böyle bi resim var bacak arasının resmini baktım baktım çözemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu resimden hic bisey anlamayan bennKızlar usg resimlerinin arasinda böyle bi resim var bacak arasının resmini baktım baktım çözemedim
Ahahahaynen canısı bende bisey anlamadım belki anlayan vardır diye attım malum hepimiz araştıra araştıra prof oldukBu resimden hic bisey anlamayan benn
Fotunun devami var mi sadece 1 tane mi verdilerAhahahaynen canısı bende bisey anlamadım belki anlayan vardır diye attım malum hepimiz araştıra araştıra prof olduk
İkra Meyra anlıyor onu etiketle istersenKızlar usg resimlerinin arasinda böyle bi resim var bacak arasının resmini baktım baktım çözemedim
Kızlar bence bu tamamen şans kız istersen erkek erkek istersen kız oluyor benim de oğluşum olacakmış
Yok kuzum 7 tane foto verdiFotunun devami var mi sadece 1 tane mi verdiler
Canım muhtemelen kafatasi fotosu bu kafasini üstten çekmişKızlar usg resimlerinin arasinda böyle bi resim var bacak arasının resmini baktım baktım çözemedim
Canım kişeye göre değişir ama yum akıntısından sonra pik oluyor genelde. Bende bugün seninle aynı durumdayım yum akı kıvamında akıntı geldi testim de tam senin ki gibi bende beklemedeyim hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaKızlar dün doktora gittim. 15 mm fln sol yumurtalıkta yumurta görünüyor pazartesiye ancak çatlar gel bakalım pazartesi dedi. Dün doktora gittim diye test yapmadım. Bugün de yeni oturdum bir test yapayım dedim. Yumurta akı gibi olan akıntı geldi. Testi yaptım bu çıktı. Kaçırdık mı yumurtlamayı? Erkek olma şansı nedir? Bu akşamı değerlendirelim mi?
Oncesinde hic test yaptin miKızlar dün doktora gittim. 15 mm fln sol yumurtalıkta yumurta görünüyor pazartesiye ancak çatlar gel bakalım pazartesi dedi. Dün doktora gittim diye test yapmadım. Bugün de yeni oturdum bir test yapayım dedim. Yumurta akı gibi olan akıntı geldi. Testi yaptım bu çıktı. Kaçırdık mı yumurtlamayı? Erkek olma şansı nedir? Bu akşamı değerlendirelim mi?
Ya vallahi bnde şaşırdım kız olması gerekirken erkek dedi şoka girdimHayirli uğurlu olsun canım oğluşun . Bende ultra pikten 1 2 saat sonra iliski oldu kızım olacak. Bende erkek diye planlamistim. Hayırlisi buymus. Hayirli evlat olurlar inşallah. Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin
SEn planlamayı hangi sayfaya yaptırdın canımYa vallahi bnde şaşırdım kız olması gerekirken erkek dedi şoka girdim
Değerlendirecek misin canım bu geceyi? Ya akıntı olması çatladı demek mi? Of hiç bilmiyorum ve acayip heyecanlandım stres yaptım.Canım kişeye göre değişir ama yum akıntısından sonra pik oluyor genelde. Bende bugün seninle aynı durumdayım yum akı kıvamında akıntı geldi testim de tam senin ki gibi bende beklemedeyim hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Cinsiyet tahmini kesin canımSEn planlamayı hangi sayfaya yaptırdın canım
O sayfalar yalan canım ben de yaptırdım kız için bkermes bin de oğlum geliyo inşallahCinsiyet tahmini kesin canım
Cuma 14se bugun en fazla 16dir. Bence de catlama olmaz 17-23 arasi saglikli yumurta demisti benim doktor. Sen yine de testle takip etmeye devam etKızlar cuma sabahı 14mm olan yumurta çatlamış olabilir mi kaçırdım mı dünkü testim bir de şimdiki