- 5 Eylül 2011
- 2.169
- 4.233
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.461
Bacak arası resmi değil bu kafa resmi beyin gelişimine bakılmış detaylıKızlar usg resimlerinin arasinda böyle bi resim var bacak arasının resmini baktım baktım çözemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacak arası resmi değil bu kafa resmi beyin gelişimine bakılmış detaylıKızlar usg resimlerinin arasinda böyle bi resim var bacak arasının resmini baktım baktım çözemedim
Teşekkürler canım. Şimdi bir bakabilir misiniz Kızlar??3 satte bir testi tekrar et t cizgisi hafif acilmada dene
Kaçmaz değil mi süresi? yumurta alıp başını gitmez inş.
Açılma mi var sanki sıvı alımına dikkat ediyorsun değilmiTeşekkürler canım. Şimdi bir bakabilir misiniz Kızlar??
en son 12.30 gibi çay içtim bitirdim kahvaltıyı fln. 13.30 da yeşil çay içtim. 14.00 de yürüyüşe çıktık. 15.40 gibi eve gelip testi yaptım. Etki etmiş midir? şimdi sadece su içip 3 saati bekleyeyim o halde.Açılma mi var sanki sıvı alımına dikkat ediyorsun değilmi
Sıvı alimi ile test yapma arası az daha uzun bırakmak gerek bence yaniltabiliren son 12.30 gibi çay içtim bitirdim kahvaltıyı fln. 13.30 da yeşil çay içtim. 14.00 de yürüyüşe çıktık. 15.40 gibi eve gelip testi yaptım. Etki etmiş midir? şimdi sadece su içip 3 saati bekleyeyim o halde.
Cnm sen ne zaman öğrenmeye gideceksinAçılma mi var sanki sıvı alımına dikkat ediyorsun değilmi
Yarın insallh cnmCnm sen ne zaman öğrenmeye gideceksin
en son 12.30 gibi çay içtim bitirdim kahvaltıyı fln. 13.30 da yeşil çay içtim. 14.00 de yürüyüşe çıktık. 15.40 gibi eve gelip testi yaptım. Etki etmiş midir? şimdi sadece su içip 3 saati bekleyeyim o halde.
Yarın insallh cnm
9:32 olanla 12 arası sıvı alımına dikkat ettiysen pik baya kısa sürmüş hemen çatlamaya mı geçmiş ben mi öyle görüyorum diğer kızlar daha iyi bilirTeşekkürler canım. Şimdi bir bakabilir misiniz Kızlar??
Ben de öyle düşünüyorum. Geçen ay 13. gün gittiğimde doktor hiç yumurta göremedi. önceki gün hemen olmuş bitmişti. bu sefer cuma günü 15 mm pazartesiye ancak çatlar dedi. pazartesi göreyim dedi. Ama o vakte yine kalmayacak gibi. Senbu akşamı değerlendirecek misin canım? Ben değerlendirsem iyi olacak gibi..9:32 olanla 12 arası sıvı alımına dikkat ettiysen pik baya kısa sürmüş hemen çatlamaya mı geçmiş ben mi öyle görüyorum diğer kızlar daha iyi bilir
Insallh cnmHadi hayırlısı sağlıklı bir oğluş haberiyle dön inşaallah
Hayırlı haberlerle dönersin inşallahYarın insallh cnm
Ben de öyle düşünüyorum. Geçen ay 13. gün gittiğimde doktor hiç yumurta göremedi. önceki gün hemen olmuş bitmişti. bu sefer cuma günü 15 mm pazartesiye ancak çatlar dedi. pazartesi göreyim dedi. Ama o vakte yine kalmayacak gibi. Senbu akşamı değerlendirecek misin canım? Ben değerlendirsem iyi olacak gibi..
ama piki gördükten sonraki 24 -36 saat içinde oluyor diyorlar. yani çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor yumurta o sıra değerlendirilebilirBen piki göreyim inşaallah kaçırmamışsam hemen pikte deneme düşünüyorum nasipse. Sende bence hiç vakit kaybetme derim gönlünce oğlun inşaallah
Evet canım ama ben tutsun diye hem pik hem silinmede düşünüyorum belki tek deneme tutmaz diye Tabi çatlamamış bir yumurtam varsa şu anama piki gördükten sonraki 24 -36 saat içinde oluyor diyorlar. yani çatladıktan sonra 24 saat yaşıyor yumurta o sıra değerlendirilebilir
aynen çatlamadıysa eğer.. bir saat önce sarımsı ve daha sulu bir akıntı geldi. ıslak hissettim kendimiEvet canım ama ben tutsun diye hem pik hem silinmede düşünüyorum belki tek deneme tutmaz diye Tabi çatlamamış bir yumurtam varsa şu an
Insalh cnm insallhHayırlı haberlerle dönersin inşallah