- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.401
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinValla canım geçen hafta kız dedi bu hafta erkek dedi benim kafa bi milyon şimdi ne diyim bilmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinValla canım geçen hafta kız dedi bu hafta erkek dedi benim kafa bi milyon şimdi ne diyim bilmedim
Canım sen kız bebek için planlama yaptırmış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum
Kuzum ben hic anlamam ki usg den, insallah kiz bebektir birbirimizin yerinde olsaydik keske, nasip
Evet canım ama erkek olduCanım sen kız bebek için planlama yaptırmış mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum
Ben seninle değiştirirdim kızKuzum ben hic anlamam ki usg den, insallah kiz bebektir birbirimizin yerinde olsaydik keske, nasip
Valla ne guzel olurduBen seninle değiştirirdim kız
Umut fakirin ekmeği bende bi umutla acaba dr yanılmışmıdir gibi düşüncelere kapılmışımKuzum ben hic anlamam ki usg den, insallah kiz bebektir birbirimizin yerinde olsaydik keske, nasip
Yok kuzu kapilma, kendimizi kandiriyoruz 37 hafta bitti, dogurucam nerdeyse halen bekliyorum bi surpriz olur mu diyeUmut fakirin ekmeği bende bi umutla acaba dr yanılmışmıdir gibi düşüncelere kapılmışım
İnşallah istediğimiz sürprizle karşılaşırız bellimi olur hiç bişeye değil okadar arastirma yok yöntem yok şu yok bu eşimi kendimi yordum o surecte ona yanıyorumYok kuzu kapilma, kendimizi kandiriyoruz 37 hafta bitti, dogurucam nerdeyse halen bekliyorum bi surpriz olur mu diye
Öyle deme canım hayırlısı böyleymiş Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsinKuzum ben hic anlamam ki usg den, insallah kiz bebektir birbirimizin yerinde olsaydik keske, nasip
Nasip canim, eninde sonunda kaderimizdekini yasayacagimizi bilerek ciktik bu yola Rabbim boyle uygun gormusİnşallah istediğimiz sürprizle karşılaşırız bellimi olur hiç bişeye değil okadar arastirma yok yöntem yok şu yok bu eşimi kendimi yordum o surecte ona yanıyorum
Amin canim benim cumlemize insallah hayirlisi tabiki, Allah hayirli evlat etsin hepsiniÖyle deme canım hayırlısı böyleymiş Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin
Bende tam tersi diye biliyorum canım. Rica ederimErkek bebeklerde hcg erken yükseliyormuş diye birşey duydum ama çok inandırıcı gelmedi. O yüzden sordum canım. Teşekkürler.
Kızlar bence bu tamamen şans kız istersen erkek erkek istersen kız oluyor benim de oğluşum olacakmış
Ultra pikti
Evet canım ama erkek oldu
Aynen öyle cnmNasip canim, eninde sonunda kaderimizdekini yasayacagimizi bilerek ciktik bu yola Rabbim boyle uygun gormus
Gunaydin cnm bebde 2.kizimda 20 haftalikken hissetmeye başladım bece kişiden kişeye değişiyor endiselenme cnm hissedersin yakin zamandaKızlar günaydın. 2. Gebelikte bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız. Benim 15+4 bugün daha hiç hissedemedim. Normal mi. 2. Gebelikte erken hisseden anneler çoğunluktaymış.
Sağol canım benim içim rahatladı vallahi. Endişe etmiştimGunaydin cnm bebde 2.kizimda 20 haftalikken hissetmeye başladım bece kişiden kişeye değişiyor endiselenme cnm hissedersin yakin zamanda