- 21 Ekim 2020
- 173
- 260
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.381
Çok sağol canım amin inşallahCanım hayırlı olsun inşallah gönlündeki ile müjdelenirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım amin inşallahCanım hayırlı olsun inşallah gönlündeki ile müjdelenirsin
Peki kaç Haftalık tı oğlunuz, öğrendiğinizde yani 21 iken kaç haftalıktı?Canım ben oglanı ilk 21 ile ögrendim
İlişkinin 10. Günüydü diye hatırlıyorum hafta olarak degildePeki kaç Haftalık tı oğlunuz, öğrendiğinizde yani 21 iken kaç haftalıktı?
Erkek bebeklerde hcg erken yükseliyormuş diye birşey duydum ama çok inandırıcı gelmedi. O yüzden sordum canım. Teşekkürler.İlişkinin 10. Günüydü diye hatırlıyorum hafta olarak degilde
Canım ben çift çizgiye raağmen adet görmedim benimki düştü, hamilelik varddı yaniSen geçen ayki gebeliğinde çift çizgiye rağmen adet gördün ya, aklım orda. Tam emin olamıyorum. Adetime 3 gün var. Olmazsam tamam içim rahatlayacak. Bir de doktor hamilelik olabilir ama takip edelim dedi.
Kız mi istiyordun ovulasyon testi ile mi hamile kaldınKızlar bence bu tamamen şans kız istersen erkek erkek istersen kız oluyor benim de oğluşum olacakmış
Evet canım ovi ile hamile kaldım kız istedim Bugün pipiyi gördükKız mi istiyordun ovulasyon testi ile mi hamile kaldın
Test nsl durumdayken deneme yaptın pekiEvet canım ovi ile hamile kaldım kız istedim Bugün pipiyi gördük
Ultra piktiTest nsl durumdayken deneme yaptın peki
Senin ki kız diye biliyorum canım ben saklamış miUltra pikti
Valla canım bnde anlamadım doktor bize erkek dedi pipinin de usgsini verdiSenin ki kız diye biliyorum canım ben saklamış mi
Peki Kaç saat sonra açıldı testUltra pikti
2 3 saat içinde çatladı canımPeki Kaç saat sonra açıldı test
Kac haftalıkken ogrendin cnmValla canım bnde anlamadım doktor bize erkek dedi pipinin de usgsini verdi
Valla canım geçen hafta kız dedi bu hafta erkek dedi benim kafa bi milyon şimdi ne diyim bilmedimKac haftalıkken ogrendin cnm
Atsana bi usg yıValla canım geçen hafta kız dedi bu hafta erkek dedi benim kafa bi milyon şimdi ne diyim bilmedim
Atsana bi usg yı
Al kuzumAtsana bi usg yı