- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.341
Bende tutmuş olduKiz gunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tutmuş olduKiz gunu
20 Haziran çat 15.00Merhaba
hanimlar ovulasyon testiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyetini ogrendiyseniz eger bana ozelden cat gununu ve saatini yazarmisiniz cinsiyetle ilgili bi hesap yapilacak acaba dogruluk payi varmi kontrol edelim yardimci olmak istiyen bana ozelden yazabilir simdiden tskler
Sana bakilmis erkekmis20 Haziran çat 15.00
Hamile kalmadan bakiliyormu cnmSana bakilmis erkekmis
Kim bakmış ben hiç hatırlamıyorum yazdığımıSana bakilmis erkekmis
Simdilik bakilmiyo cnmHamile kalmadan bakiliyormu cnm
Peki biz size yumurtlama günümüzu yada ne bilim degerlendirecegimiz zamani söylesek hesaplar misiniz iletişimde olsak burdanSimdilik bakilmiyo cnm
Banada bakarmısn 24 ekim catlama öğlene yakın ve ilişkiMerhaba
hanimlar ovulasyon testiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyetini ogrendiyseniz eger bana ozelden cat gununu ve saatini yazarmisiniz cinsiyetle ilgili bi hesap yapilacak acaba dogruluk payi varmi kontrol edelim yardimci olmak istiyen bana ozelden yazabilir simdiden tskler
Canim daha silik bence yine 3 saatte yapmaya dikkat et insaallah istediğin zamanda yum olurKızlar bu da sattan sonra 10.gün henüz var sanırım yumurtaya. Bir de ilaç kullanıyorsanız idrardan tam gitmemişse o da testi etkiliyor dün farkettim bir tık daha koyu çıkıyordu dün testim bugün b12 almadan dikkat ettim böyle çıktı
Canim daha silik bence yine 3 saatte yapmaya dikkat et insaallah istediğin zamanda yum olur
Amin canım. Bence de daha var ama dikkat et kaçırma.İnşaallah canım hayırlısıyla gönlümüzdeki oğluşlar sağlıkla kucağımıza nasip olsun
Canım daha var bence birde dün dediğim gibi adet sonrası bi tık koyu çıkıyor benim hep öyle olur sonra açılır sen kaçıncı gün dr a gideceksin canım?Kızlar bu da sattan sonra 10.gün henüz var sanırım yumurtaya. Bir de ilaç kullanıyorsanız idrardan tam gitmemişse o da testi etkiliyor dün farkettim bir tık daha koyu çıkıyordu dün testim bugün b12 almadan dikkat ettim böyle çıktı
6 haziran sabah 8 çatlamaSimdilik bakilmiyo cnm
Ovulasyon testini sivi alimina dikkat ederek yaptin demi guzel iyi takip ettin hesap icin bu cok onemli cunku6 haziran sabah 8 çatlama
Banada bakabilirmisn 24 ekim öğlene yakın catlamaOvulasyon testini sivi alimina dikkat ederek yaptin demi guzel iyi takip ettin hesap icin bu cok onemli cunku
KizOvulasyon testini sivi alimina dikkat ederek yaptin demi guzel iyi takip ettin hesap icin bu cok onemli cunku
Kiz6 haziran sabah 8 çatlama
Evet doğru
Hamilesin canım, benim 2.kızımda öğrendiğimde 19 duKızlar benim beta hcg 20 çıktı. Ne diyorsunuz?