- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.201
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım Rabbim hakkında en hayırlı olanı vermiş sağlıkla gelsin minnoşEvet canim 4 5 gün perhiz vardi. Sonrasindada hic olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım Rabbim hakkında en hayırlı olanı vermiş sağlıkla gelsin minnoşEvet canim 4 5 gün perhiz vardi. Sonrasindada hic olmadi
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım Rabbim hakkında en hayırlı olanı vermiş sağlıkla gelsin minnoş
CanomCanim bu ovu testi değil mi hcg neden yapmiyosunKızlar bu ay tutmadııı, olsaydı ufakta olsa çizgi çıkardı , nasipp şubat ayına inşallah anam bi çocuguu yapamadıkki cinsiyet düşünelim Allah Allah 1 senedir kuru pilav yiyom yanına yoğurtsuz yahu yiter şaka biyana kızlar tutacagından şüphem vardı çünkü eşim aşırı stres oldu
Aminn canım inşallah inşallahEvet canım rabbim hepimize hayirli saglıklı sihatli evlatlar nasip etsin. Sizlerede gönlunüzdekini versin insallah.
Kızlar bu ay tutmadııı, olsaydı ufakta olsa çizgi çıkardı , nasipp şubat ayına inşallah anam bi çocuguu yapamadıkki cinsiyet düşünelim Allah Allah 1 senedir kuru pilav yiyom yanına yoğurtsuz yahu yiter şaka biyana kızlar tutacagından şüphem vardı çünkü eşim aşırı stres oldu
Hayır canım hcg testi yarın kayınvalidemi doktora götüreceğim belki bende bi kan testi veririm yok biliyorum ama tamda emin olamıyprum çünkü 2.kızım yaklaşık ilişkiden 2 3 hafta sonra çok az silik çizgi ve betam 19 çıkmıştı yani nerdeyse daha 2 haftalıkken öğrendim geç döllenme olduğu için çok geç belirti vermişti, o yüzden belki yarın kan veririm olmasada zaten perşembe günü adet olmam lazım günüm ogünCanomCanim bu ovu testi değil mi hcg neden yapmiyosun
İnşallah ya bu sefer kastık ciddenHayırlısı canım şubata nasip olur inşaallah stres zaten başlı başına engel erkekte olsun kadında olsun gebelik oluşmasına büyük zararı var. İnşaallah rahat oluruz deneme sırasında
Ayy alemsin kızKızlar bu ay tutmadııı, olsaydı ufakta olsa çizgi çıkardı , nasipp şubat ayına inşallah anam bi çocuguu yapamadıkki cinsiyet düşünelim Allah Allah 1 senedir kuru pilav yiyom yanına yoğurtsuz yahu yiter şaka biyana kızlar tutacagından şüphem vardı çünkü eşim aşırı stres oldu
Du yarında bi kan verimde ümidi kesiyim bu aydan iyiceAyy alemsin kız
Hayırlısı olsun inşallah canım her ay yeni bir umut nasılsa yola devam stres cidden çok etkili
Ne yaptın cnm hayırlı haberlerle dön bekliyorum seniAllah bağışlasın cnm benimde ultra pikten sonra oldu yarın sabah cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum insallah gönlümden gecen cümleyi duyarım
Hayırlı haberle gel inşallah canım heyecanla bekliyoruz seniAllah bağışlasın cnm benimde ultra pikten sonra oldu yarın sabah cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum insallah gönlümden gecen cümleyi duyarım
Doğru senin çıkmamış ya 2.de en iyisi kan vermek kaçıncı günün bugünDu yarında bi kan verimde ümidi kesiyim bu aydan iyice
Geçen perşembe deneme olmuştu işteDoğru senin çıkmamış ya 2.de en iyisi kan vermek kaçıncı günün bugün
11.günün oluyor o zaman daha erken ya sen kan ver en garantisi o canımGeçen perşembe deneme olmuştu işte
Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim iki kız kardeş çok güzel oluyor şuan ki duyguların çok normal ama ileride iyi ki diyeceksin inanEvet kızlar bebeğim belli oldu 2.kızım geliyor özele gittik zaten. Hayırlısı buymuş belki bazı arkadaşlar tepki verecek bu tespitime ama yöntem montem fasafiso nasipte varsa vardır zaten bi arkadaşımla gittik onun erkekti hic bişey denememis . yalan söyleyemem biraz üzüldüm eşim kızdı kendine gel dedi yani şuan karmakarışık duygular içindeyim neyse rabbim deneyecek olanlara nasip etsin
Evet evet11.günün oluyor o zaman daha erken ya sen kan ver en garantisi o canım
O duygu gecicek cnm emin ol hic uzulme kizina bir baci, arkadas geliyor.Evet kızlar bebeğim belli oldu 2.kızım geliyor özele gittik zaten. Hayırlısı buymuş belki bazı arkadaşlar tepki verecek bu tespitime ama yöntem montem fasafiso nasipte varsa vardır zaten bi arkadaşımla gittik onun erkekti hic bişey denememis . yalan söyleyemem biraz üzüldüm eşim kızdı kendine gel dedi yani şuan karmakarışık duygular içindeyim neyse rabbim deneyecek olanlara nasip etsin
Evet kızlar bebeğim belli oldu 2.kızım geliyor özele gittik zaten. Hayırlısı buymuş belki bazı arkadaşlar tepki verecek bu tespitime ama yöntem montem fasafiso nasipte varsa vardır zaten bi arkadaşımla gittik onun erkekti hic bişey denememis . yalan söyleyemem biraz üzüldüm eşim kızdı kendine gel dedi yani şuan karmakarışık duygular içindeyim neyse rabbim deneyecek olanlara nasip etsin
Amin bitanem muhakkak öyledir rüyamda görmüştüm zaten eşime gitmeyelim gördüm biliyorum dedim ama inanmadı nasiplen öteye köy yokCanım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim iki kız kardeş çok güzel oluyor şuan ki duyguların çok normal ama ileride iyi ki diyeceksin inan