- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.161
Inşaallah canim nedense hemen tutmayacak gibi geliyoHayırlısı canım inşaallah hepimizden hamileyim haberleri gelir arka arkaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşaallah canim nedense hemen tutmayacak gibi geliyoHayırlısı canım inşaallah hepimizden hamileyim haberleri gelir arka arkaya
Canım ne kadar da hızlı geçiyor zaman sağlıkla kavuşun yavrunuza sağlıkla gelsin inşallah Rabbim hayırlı evlat etsinAllah hepinizin kalbine gore versin insallah kizlar Dualarinizda beni de unutmayin, azalttik baya
Allah hepinizin kalbine gore versin insallah kizlar Dualarinizda beni de unutmayin, azalttik baya
Canım ne kadar da hızlı geçiyor zaman sağlıkla kavuşun yavrunuza sağlıkla gelsin inşallah Rabbim hayırlı evlat etsin
Bizleri habersiz bırakma
Aminn insallah kizlar tesekkur ederim DualarimdasinizAmin canım Allah razı olsun. Rabbim senide sağ salim kurtarsın bebeğine kavuştursun
Allah bağışlasın cnm benimde ultra pikten sonra oldu yarın sabah cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum insallah gönlümden gecen cümleyi duyarımKizlar belki sizlere yardımcı olabilir . Benim 6 yaşında bir oğlum var . 2 bebek ićin ovulasyon testim pik olduğu gün tek ilişkiyle hamile kaldım bir kızım olacakmiş
Allah bağışlasın cnm benimde ultra pikten sonra oldu yarın sabah cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum insallah gönlümden gecen cümleyi duyarım
Oğlunuz nasıl olmuştu acaba.Kizlar belki sizlere yardımcı olabilir . Benim 6 yaşında bir oğlum var . 2 bebek ićin ovulasyon testim pik olduğu gün tek ilişkiyle hamile kaldım bir kızım olacakmiş
Amin inşallah bitanemBenimde ultra pik günü oldu ama sonrasinda tekrar test yapmadim nezaman çatladı diye. Rabbim önce sağlıklı sihatli sonrada gönlündekini versin inşallah.
Hayirli haberlerle gel cnm insallah sağlıklı bir oğluş haberini duyarsinAllah bağışlasın cnm benimde ultra pikten sonra oldu yarın sabah cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum insallah gönlümden gecen cümleyi duyarım
Oğlunuz nasıl olmuştu acaba.
Amiiiin inşallah canım çok sağol rabbim sanada tatlımı tatlış bi oğluş nasip etsinHayirli haberlerle gel cnm insallah sağlıklı bir oğluş haberini duyarsin
Amin amin cnm rabbim gonlumuzdekini dualrimizi kabul etsinAmiiiin inşallah canım çok sağol rabbim sanada tatlımı tatlış bi oğluş nasip etsin
Sağlıkla al kucağına bebeğini. Senin normal doğum muydu öncekiler?Allah hepinizin kalbine gore versin insallah kizlar Dualarinizda beni de unutmayin, azalttik baya
Canim hayirlisi olsun ikisinden de olacak ne güzel darisi bana ve isteyen hekese insaallah. Senin pik uzun sürüyor demek ki ondan olabilir belki tabi nasipten ötesi yokOğlumda hic bilmiyordum ovulasyon falan. Hergün hamile kalınır saniyordum o yüzden özel birşey yapmadım. Ama bu hamileligimde ,oğlum erkek kardeş istiyor diye ovulasyon ultra pik olunca tek iliski oldu kızim olacakmiş. Beceremedim yani hesap kitap işini
Amin canim insallah, evet normal dogum kizlar 37de dogmuslardi, bunu kizimida erken bekliyorum o yuzden, artik cok zorlamaya basladiSağlıkla al kucağına bebeğini. Senin normal doğum muydu öncekiler?
Kizlar belki sizlere yardımcı olabilir . Benim 6 yaşında bir oğlum var . 2 bebek ićin ovulasyon testim pik olduğu gün tek ilişkiyle hamile kaldım bir kızım olacakmiş
Canim hayirlisi olsun ikisinden de olacak ne güzel darisi bana ve isteyen hekese insaallah. Senin pik uzun sürüyor demek ki ondan olabilir belki tabi nasipten ötesi yok