- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #105.181
Tam da testim pik olunca denemeyi düşünüyordum erkek bebek için şimdi ikilemde kaldım ne yapsak kiHayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun bebeğin kız için mi pikte denedin?
Evet canim kopkoyu pikti. Zaten koskoca kasim ayında tek iliski oldu pik günunde. Benim önceki aylarda bazen pik 2 gün sürüyordu
Canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahEvet canim kopkoyu pikti. Zaten koskoca kasim ayında tek iliski oldu pik günunde. Benim önceki aylarda bazen pik 2 gün sürüyordu
Canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
Eğer testlerin duruyorsa örnek olması için atar mısın bize
Baya baya ultra pikken olmuş o zamanHic resim cekmemistim ama söyle söyliyim T çizgisi C den baya koyuydu.
Hayırla sağlıkla kavuş kuzuna cnmAllah hepinizin kalbine gore versin insallah kizlarDualarinizda beni de unutmayin, azalttik baya
Aminn Insallah cnm,aklimdasiniz herzamanHayırla sağlıkla kavuş kuzuna cnmdualarimdasinherzaman bizide unutma cnm dualarinda
Allah razi olsun cnm sende kolay bir doğum ile kucagina al yavrunuAminn Insallah cnm,aklimdasiniz herzaman
Insallah canim benimAllah razi olsun cnm sende kolay bir doğum ile kucagina al yavrunu
Banada doktorum pik olunca deneme yap demişti kafam çok karışıkBaya baya ultra pikken olmuş o zamanperhiz var mıydı canım öncesinde
Canım bence pik olayı kişiden kişiye değişiyorBanada doktorum pik olunca deneme yap demişti kafam çok karışık
Canım rabbim bir avazda kurtarsın seni inşaAllahAllah hepinizin kalbine gore versin insallah kizlarDualarinizda beni de unutmayin, azalttik baya
Canım korkacak birşey yokİyi geceler öncelikle bi sorum olacak tecrübeli annelere adetim düzenli 28 günde bi oluyorum adetin 13.günü yani yumurtlamadan 1gün önce ilişki oldu afedersiniz ama içime zevk suyu gitti ama boşalma olmadı sizce hamile kalma şansı var mı?
Cok dusuk bi ihtimal cnmİyi geceler öncelikle bi sorum olacak tecrübeli annelere adetim düzenli 28 günde bi oluyorum adetin 13.günü yani yumurtlamadan 1gün önce ilişki oldu afedersiniz ama içime zevk suyu gitti ama boşalma olmadı sizce hamile kalma şansı var mı?
Amin cnm insallah cok tesekkur ederim, burdaki herkese dua ediyorum, dogumdada yine oyle olacak insallah, sizde bana dua edinCanım rabbim bir avazda kurtarsın seni inşaAllah
Meleğine sağlıklı sihhatli bir şekilde kavuşursun inşaAllah Duanda bizleri de unutma
Rabbim yâr ve yardımcın olsun inşaAllah..DuamdasınAmin cnm insallah cok tesekkur ederim, burdaki herkese dua ediyorum, dogumdada yine oyle olacak insallah, sizde bana dua edin
2 gün sürdü benim geçen ay şubatta tekrar deneme yapıcam piki gördükten sonra silikleşene kadar 3 saat arayla bakıcam teste. Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsinCanım bence pik olayı kişiden kişiye değişiyor
Şöyle ki eğer senin pik 1 2 gün uzun sürüyorsa bence deneme daha çok kıza yatkın çünkü y spermler dayanamaz uzun süre ve ölürler yumurta çatlar çatlamaz beklemede olan x spermleri alır ama eğer pik süren kısa sürüyorsa yumurtan çatladığında daha yeni hazırda bekleyen y spermleri alır. Benim görüşüm bu yine de herşey nasip kısmet meselesi
Evet canim 4 5 gün perhiz vardi. Sonrasindada hic olmadiBaya baya ultra pikken olmuş o zamanperhiz var mıydı canım öncesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?