- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #104.841
Son adet tarihi yazılarak hesaplanıyor. ben de otomatik hesaplamadan baktımBenm kızımda doğru cıktı çin takvimi. bundada kasım erkek görünüyordu ilişki ekimin bittiği gece saat 2 de oldu yani 1 kasımda olmuş oluyor demi o tarifi baz almam lazım
Bazı sitelerde kız bazılarında erkek görünüyor çünkü döllenme tarihi önemli diye biliyorumSon adet tarihi yazılarak hesaplanıyor. ben de otomatik hesaplamadan baktım
Evet kimi döllenme tarihine göre bakıyormuş. Ben aynı siteden iki hamileliğime de baktım. İlk kızım tuttu 2. Si tutmadı.Bazı sitelerde kız bazılarında erkek görünüyor çünkü döllenme tarihi önemli diye biliyorum
Benim küçük tutmuyor büyük tutuyordaNe bileyim ben kime baktıysam kendim dahil Çin doğru çıktı
Ya bence döllenme tarihi önemli sonuçta herkesin adet döngüsü aynı değil mesela ben 40 günde bir adet oluyorum ablam 20 günde bir nasıl ikisi bir olsunEvet kimi döllenme tarihine göre bakıyormuş. Ben aynı siteden iki hamileliğime de baktım. İlk kızım tuttu 2. Si tutmadı.
Eğer fırsatın olursa git canım daha iyi olur benceYarın doktora gitsemmi ya
Kuzu 1 de yaptım azönce, beklenennn geldiiiEğer fırsatın olursa git canım daha iyi olur bence
Erkek çıkıyor bu doğru cikiyoryDoğum tarihi 23.02.1998
Son adet tarihi 28.12.2020
Evet bide 14 gün baz alıyorsun benim her zaman baktım yer aynı o tutuyorBazı sitelerde kız bazılarında erkek görünüyor çünkü döllenme tarihi önemli diye biliyorum
Erkek çıkıyor bu doğru cikiyory
Evet bide 14 gün baz alıyorsun benim her zaman baktım yer aynı o tutuyor
[/QUOT onu bilmiyordum bende kasıma göre yaptım dediğin gibiyse bnm kız. Çünkü son adet tarihim 11 ekim
Oooo gelmiş gelmiş hadi bakalım rast gelsin inşallahKuzu 1 de yaptım azönce, beklenennn geldiiiyaklaşık 22 23 24 saatim var çat için yarın akşam demeekki, hemde 12ye kadar çatlar iyi oldu erken erken gece uykusuz kalmam
Aynen yaOooo gelmiş gelmiş hadi bakalım rast gelsin inşallah
Çat saati güzel denk gelecek en ideali
Sabah yaptın mı?Aynen ya
Şimdi atıcam kolaj yapayım bekle,Sabah yaptın mı?
Ultra pik devamSabah yaptın mı?
Canım sıvıya cok dikkat etUltra pik devam
Ediyorum abla yarım su bardapınında bi tık aşasında içiyorum her seferinde, 2 saatte bire dülürdüm testleriCanım sıvıya cok dikkat et
Canım az içme testin hep pik gösterir yarım bardak iç 2 saatte gayet iyi, buralarda olamazsam numaram olan kızlar var bana atsınlar bakayım testeEdiyorum abla yarım su bardapınında bi tık aşasında içiyorum her seferinde, 2 saatte bire dülürdüm testleri
Özelden bana at ben direk atarım sana aşkolsun ne dolandırcaz o kadarCanım az içme testin hep pik gösterir yarım bardak iç 2 saatte gayet iyi, buralarda olamazsam numaram olan kızlar var bana atsınlar bakayım teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?