- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.821
Senin piklerin uzun surüyordu galiba degil miKızlar iyi gidiyo sanki he yarın sabaha pik olur gibiii bence yada bu gece yarısı filan bilemedim bakıcıyz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin piklerin uzun surüyordu galiba degil miKızlar iyi gidiyo sanki he yarın sabaha pik olur gibiii bence yada bu gece yarısı filan bilemedim bakıcıyz
Canım 2 kızım var
Ben bi Ekim de denedim birde bu ay sanırım ara uzun olunca böyle durumlar oluyormuş canım o yüzden çok takmıyorum şimdilik
Evet 24 saat filan mesela en son gece 2de pik olmuştu taa diğer gece 12de çatladıSenin piklerin uzun surüyordu galiba degil mi
Canım hayırlı olsun prensesin sağlıklı olsun önemli olan o haftaya da ben kız haberi ile geleceğim galibaBenim ki. Kız kesin
Güle güle sağlıkla büyüt kuzunu inşallah cnmKızlar ben geçen hafta doğum yaptım sağlıkla aldım kuzumu kucağıma Rabbime şükürler olsun miniğim yanımda uyuyor şimdi missss kokuyor mis .erkek bebek derdi falan bırakmıyor
Rabbim size de gönlünüzdekini nasip etsin sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Yok be canım o tarz şeylere ben hiç inanmıyorum Kasım da deneme yapacaktım ama eşim çalıştığı için piki kaçırdım o ay boşa gitti ondan öyle olduÇin takvimi vs ona göre mi ayarlıyorsun canım araları?
Canım güzel devam et yapmaya sıvıya dikkat et hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah sende bu ayKızlar son durum bende bu
İnşallah kuzucummm 12de yaparım bidaha bu susuzlukta beni öldürdü ama neys bu ay değer inşallahCanım güzel devam et yapmaya sıvıya dikkat et hadi bakalım hayırlı haberler alalım inşallah sende bu ay
Az sabır canım bende çok susuyorum ama mecbur sabrediyoruzİnşallah kuzucummm 12de yaparım bidaha bu susuzlukta beni öldürdü ama neys bu ay değer inşallah
Yarın doktora gitsemmi yaAz sabır canım bende çok susuyorum ama mecbur sabrediyoruz
Yok be canım o tarz şeylere ben hiç inanmıyorum Kasım da deneme yapacaktım ama eşim çalıştığı için piki kaçırdım o ay boşa gitti ondan öyle oldu
Aynen benimde doğru çıktı kime baktiysam daNe bileyim ben kime baktıysam kendim dahil Çin doğru çıktı
Bu ne oluyor neye gore BakiyorlarKız banada bi bakın.
Kendim 23.02.1998
İlk kızım 23.01.2018
2.kızım 16.09.2019
Şimdide yarın akşam büyük ihtinal deneme olacak, bi bakıverin hele ne olacak, ben erkek diye biliyorum çin takvimini ama bakıcıyz
E dedinizya çin takvimi kime baktıysak doğru çıktı banada bakın die attım bilgilerimi işteBu ne oluyor neye gore Bakiyorlar
Sizin doğum tarihiniz bide son adet tarihiniz ne bakiyimE dedinizya çin takvimi kime baktıysak doğru çıktı banada bakın die attım bilgilerimi işte
Doğum tarihi 23.02.1998Sizin doğum tarihiniz bide son adet tarihiniz ne bakiyim