- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 26
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ultra pike doğru gidiyorKızlarr bi yorum edin bakem ben açılma gçremedim aynı gidiyor gibi dimi
Daha koyulasmis devam etKızlarr bi yorum edin bakem ben açılma gçremedim aynı gidiyor gibi dimi
Aynen yok canimKızlarr bi yorum edin bakem ben açılma gçremedim aynı gidiyor gibi dimi
Tamam abla sende devam et burdaDaha koyulasmis devam et
Dahada koyulasmisKızlarr bi yorum edin bakem ben açılma gçremedim aynı gidiyor gibi dimi
Bu akşam buralarda ol müsaitsenCanım ultra pike doğru gidiyor
Olurum canım inşallahBu akşam buralarda ol müsaitsen
Hala pik bence sabaha karsı açılırKızlar şimdi yaptım, yine aynı dimı, 8de yaparım bidaha
Sabaha sürmez canım mümkün diil 12ye kadar çatlarHala pik bence sabaha karsı açılır
Insallh gönlünce olsun kac sattir pikSabaha sürmez canım mümkün diil 12ye kadar çatlar
Ayni bencede. Bugun takibini guzel yap, catlar benceKızlar şimdi yaptım, yine aynı dimı, 8de yaparım bidaha
Çatlar çatlar abla hiçbi testim hiçbir ay t koyulaştıktan sonra 24 saati geçmedi, benim bu sefer t dün akşam 12de 1 de filan test yaptım koyulaşmıştı yani bu akşam 12yr kadar muhakkak çatlarAyni bencede. Bugun takibini guzel yap, catlar bence
Dün gece 12de pik oldu, bugün öğleden sonradan beri ultra pikInsallh gönlünce olsun kac sattir pik
Evet canim 3 saatte bire devamKızlar şimdi yaptım, yine aynı dimı, 8de yaparım bidaha
2 saate indirdimEvet canim 3 saatte bire devam
Bana silinme baslamis gibi geldiKızlar değişen bişey yok 10'da yaparım bidaha