- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.661
Aynen cnm okadar konuşuyor düşünüyorum ki rüyalarıma giriyor öğrensemde kurtulsamBende ay sonunda gidecem ogrenmeye korku heyacan.hersey var bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm okadar konuşuyor düşünüyorum ki rüyalarıma giriyor öğrensemde kurtulsamBende ay sonunda gidecem ogrenmeye korku heyacan.hersey var bende
En son gittiğinde ne söyledi sana canımBende ay sonunda gidecem ogrenmeye korku heyacan.hersey var bende
Yaaa allah razı olsunHem deneme yapacaklar hemde cinsiyet öğrenmek için gidecekler için bir adres atayım oradaki yasin ve tebarekeyi o tertip üzerine okunursa her niyet kabul olur Allah’ın izni ile
umarım tekrar yanlış anlaşılmam sadece yardımcı olmak istediğim için yazdımNe Muradın Varsa Yerine Gelmesi İçin Yâsîn ve Tebarake Surelerinin Okunması
cubbeliden.blogspot.com
Bunu muhakkak yapın çok faydasını görenler varYaaa allah razı olsun
Tamam canım allah razı olsun hemen yapacağımBunu muhakkak yapın çok faydasını görenler var
UYan ne cnm kaçırdımSenin kaçıncı gün çıkmıştı canım?
Öyle oldu biraz canım hayırlısı olsun inşallah yine tutmadı da zaten
Bi tık açılmışKizlar biraz açılmış mi bana mi öyle geliyo bu kadar kisa surebilir mi pek gecede devam etcem ama
Bir tık açılmış canım deneme için uygun normalde. Benimde hemen açılmıştı. Normal bence herkesin ki farklıKizlar biraz açılmış mi bana mi öyle geliyo bu kadar kisa surebilir mi pek gecede devam etcem ama
Anladim canim gelecek aya insaallah ama kisa suruyo benim pik demek kiBir tık açılmış canım deneme için uygun normalde. Benimde hemen açılmıştı. Normal bence herkesin ki farklı
Al bende de okadar cnmAynen cnm okadar konuşuyor düşünüyorum ki rüyalarıma giriyor öğrensemde kurtulsam
Sormadım cnm 12 haftalikken gitmistim gerci ozaman 1 hafta onde cıkmış tıEn son gittiğinde ne söyledi sana canım
Benimde böyleyken oldu bende cok pişmanım keske bir tık daha açılmasını bekseydimBenimde böyleyken deneme olmuştu. Acaba biraz daha açılmasını bekleseymiydim erken davrandım diye içim içimi kemiriyor☹
Nasip bacım nasip burda bütün yöntemleri deneyen arkadaşların bile tutmadı. yengeminde 2 kızı var ovu testini önerdim hamile şuan Ya onunda tutmazsa onuda yanlış yönlendirmissem diye suçluluk duyuyorum kafam olmuş bir milyonBenimde böyleyken oldu bende cok pişmanım keske bir tık daha açılmasını bekseydim
Hayırlısı artık cnm yapacak bisey yok nasipNasip bacım nasip burda bütün yöntemleri deneyen arkadaşların bile tutmadı. yengeminde 2 kızı var ovu testini önerdim hamile şuan Ya onunda tutmazsa onuda yanlış yönlendirmissem diye suçluluk duyuyorum kafam olmuş bir milyon
Aynen öyle hayırlısı olsun hakkimizdaHayırlısı artık cnm yapacak bisey yok nasip