- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.701
3.kizim yolda bence hiç bi belirli gerçek degil kişiye göre değişiyorHadi bakalım insallh erkektir allh gönlüne versin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.kizim yolda bence hiç bi belirli gerçek degil kişiye göre değişiyorHadi bakalım insallh erkektir allh gönlüne versin cnm
Hayırlısı olsun cnm benimde 3 kizim var3.kizim yolda bence hiç bi belirli gerçek degil kişiye göre değişiyor
Ultra nın alası hemdeKizlar şimdi yapabildim bu ultra pik mi olmuş oluyo 3 saatte bir yapmaya devam edicem muhtemelen sabah gibi koyulasmistir 15. Gün ilk defa koyu gördüm çok mutluyum geçen sefer yakalayamamistim
Canım neden yanlış anlaşılasın gayet güzel bir paylaşım. Buraya gerek kendi içimizden gerek dışardan okadar saldırı olduki bi çoguna da şahit oldugum için en ufak bişey de yanlış anlaşılmalar oluyor sinirler gerilebiliyor, yazı dilinde de duygular tam olarak aktarılamadıgından kaynaklanıyor, senin niyetin de kötü degildi benimde, lütfen bu tarz paylaşımlara devam et hepimiz için faydalı benim açımdan seninle bir sıkıntım yokHem deneme yapacaklar hemde cinsiyet öğrenmek için gidecekler için bir adres atayım oradaki yasin ve tebarekeyi o tertip üzerine okunursa her niyet kabul olur Allah’ın izni ile
umarım tekrar yanlış anlaşılmam sadece yardımcı olmak istediğim için yazdımNe Muradın Varsa Yerine Gelmesi İçin Yâsîn ve Tebarake Surelerinin Okunması
cubbeliden.blogspot.com
Devam et canımKızlar gunaydin böyle cıktı sanırım çatladı teste devam edeyim mi ne diyosunuz
Canim ben calisiyorum hala ama vaktim olursa benimde 100 kaldi sana da yardim ederimKızlar tefriciye duasına yardım edermisiniz
Allah razı olsunCanim ben calisiyorum hala ama vaktim olursa benimde 100 kaldi sana da yardim ederim
Herkesden canimAllah razı olsun
Yok canım çatlama bitmişKizlar acilmaya devam ediyo 3 saatte bir yapmaya gerek var mi hala ne diyosunuz
Tmm canim teşekkür ederimYok canım çatlama bitmiş
Merhaba bayanlar bende 16 haftalık hamileyim iki kızım var gonur ister buda erkek olsun tabi önce sağlıklı olsun USG bakarmisiniz
Usg foto yok ki haniMerhaba bayanlar bende 16 haftalık hamileyim iki kızım var gonur ister buda erkek olsun tabi önce sağlıklı olsun USG bakarmisiniz
Canım bacak arası boş kız diyorum. Doktor cinsiyet söylemedi miMerhaba bayanlar bende 16 haftalık hamileyim iki kızım var gonur ister buda erkek olsun tabi önce sağlıklı olsun USG bakarmisiniz
Cok teşekkür ederim çok sağolun dualarınızı eksik etmeyinGönlündekini hayırlı eylesin canım aklı huyu güzel sağlıklı bir erkek bebek nasip etsin .Hayirlisiysa verecektir rabbim .
Hayırlısı olsun sağlııcakla gelsinKıza benzeti