- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.641
Canım adetim hep düzensiz biliyorsun ama yum olduktan 14 gün sonra geliyor hep yani 5 gün var adete olsa bence çıkardıCanım bence daha çok erken geç döllenme de olabilir.
Adetine kaç gün var senin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adetim hep düzensiz biliyorsun ama yum olduktan 14 gün sonra geliyor hep yani 5 gün var adete olsa bence çıkardıCanım bence daha çok erken geç döllenme de olabilir.
Adetine kaç gün var senin?
Canım benim de önce negatif çıkmıştı bekle birkaç gün dahaCanım adetim hep düzensiz biliyorsun ama yum olduktan 14 gün sonra geliyor hep yani 5 gün var adete olsa bence çıkardı
Evet ilki uymuş ikincide nasip olmuş canimSenin hesaplara uymuş mu peki canım
Bunlar canim bende olanlar ss aldıklarımArkadaşlar şimdi ben cuma veya cumartesi deneme yapacam. Erkek bebek için duaları ekran görüntüsü almıştım ama bulamadım. Neler vardı hem başka arkadaşlarda faydalanır belki? Toparlarsak hangi dualar vardı?
Yok ya 8 haftaya bakmıyor 11-12-13 sanırım cinsiyet.ogrenme kız mı erkek mi diye bi sayfa en azından at baksın dicektim8 haftalık usg resmi var ondan sonra gitmedim 3 hafta sonra gidicez belli olur . Adı ne o sayfanın
Bunlar canim bende olanlar ss aldıklarım
Bide bunlar canim bendekilerArkadaşlar şimdi ben cuma veya cumartesi deneme yapacam. Erkek bebek için duaları ekran görüntüsü almıştım ama bulamadım. Neler vardı hem başka arkadaşlarda faydalanır belki? Toparlarsak hangi dualar vardı?
Kaç haftalıkKızlar tahmin yaparmısınız cinsiyet
İkra meyra erkeğe benzetmişti 8 haftalık resmi ama belli olmuyor daha küçük demişti. 11 12 13 haftalık resim gerekliymişYok ya 8 haftaya bakmıyor 11-12-13 sanırım cinsiyet.ogrenme kız mı erkek mi diye bi sayfa en azından at baksın dicektim
Benimkine de erkek nubu demişti hayırlısı öğreniriz Zatenİkra meyra erkeğe benzetmişti 8 haftalık resmi ama belli olmuyor daha küçük demişti. 11 12 13 haftalık resim gerekliymiş
Burda 10hafta 4 günlüktüKaç haftalık
Canım adetim hep düzensiz biliyorsun ama yum olduktan 14 gün sonra geliyor hep yani 5 gün var adete olsa bence çıkardı
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah
Sen ne zaman öğreneceksin cnmBenimkine de erkek nubu demişti hayırlısı öğreniriz Zaten
Kaç haftalık
Senin kaçıncı gün çıkmıştı canım?Canım benim de önce negatif çıkmıştı bekle birkaç gün daha
Öyle oldu biraz canım hayırlısı olsun inşallah yine tutmadı da zatenEvet ilki uymuş ikincide nasip olmuş canim
Tahmin için yetersiz canım 11-12-13 olmalı yine de ikra meyraya at istersenBurda 10hafta 4 günlüktü
Ayın sonunda gidiyorum bendeSen ne zaman öğreneceksin cnm
Bende şubatın basında. Hadi hayırlı haberlere inşallahAyın sonunda gidiyorum bende