- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.677
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.621
Yap cnm ben 3 saatte bir yaptim Allah kolaylik versin test işi zorKizlar 14. Günüm biraz koyulasti 2 3 saatte bir yapmama gerek var mi su 'an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap cnm ben 3 saatte bir yaptim Allah kolaylik versin test işi zorKizlar 14. Günüm biraz koyulasti 2 3 saatte bir yapmama gerek var mi su 'an
Yap canım kaçırmaKizlar 14. Günüm biraz koyulasti 2 3 saatte bir yapmama gerek var mi su 'an
Benim canım ilk ikisini hatırlamıyorum nasıl olduğunu ama bu konuyu benimle konuşmuştun.ama ben kendi fikrimce sağ olduğunu düşünüyorum öyle doktor takibi falan olmadı. Sağ kasığım ilk döllenme anından itibaren çok ama çok ağrıdı eskki meaajakrımda da vardır zaten.Diger cocuklarından yola çıkarak anlayabilirsin bunu canım. Mesela benim kızım soldaydı bu sefer sag istedim. Bi arkadaş var kızları sagdan olmuş bu sefer soldan istiyor adını hatırlayamadım şuan görünce yazar benim diye
Canim R rana20 valla Yeni girdim. Biz ev tasiyoruz o yüzden çok sık gıremıyorum ınternete. İnsallah gonlundekı olur. Allah sağlıkla sana bır erkek bebek nasıp etsınCevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı verecektir bize de şükretmek düşer ne yaparsak yapalım alnımıza yazılanı yaşayacağız ne de olsa
Ve şunuda eklemeden geçemicem ben 3 seneyi aşkın bir zamandır burdayım alkalisiydi asidigiydi diyetiydi testiydi fitiliydi derken 3 senedir buraya araştırıp yazıyoruz hep birlikte, testler yorumluyoruz yeri geliyor sabahlara kadar test bekliyoruz birisi cıkıpta yöntem önemli degil dedi mi bütün emekler çöp oluyor buda benim canımı sıkıyor buraya bin bir umutla gelen insanlara böyle şeyler yazmayalım bidaha ki beni bilenler de bilir denemeden sonra ilk önerdiğim,, sayfalarca buraya attıgım tek şey duadır
Anladım canım evet, hepsi sagdan diyorsun yani tahminenBenim canım ilk ikisini hatırlamıyorum nasıl olduğunu ama bu konuyu benimle konuşmuştun.ama ben kendi fikrimce sağ olduğunu düşünüyorum öyle doktor takibi falan olmadı. Sağ kasığım ilk döllenme anından itibaren çok ama çok ağrıdı eskki meaajakrımda da vardır zaten.
Ewt cnm olmuş. Eşit koyuluğu yakaladığında degerlendir ben öyle yapmıştım tuttuKizlar şimdi yapabildim bu ultra pik mi olmuş oluyo 3 saatte bir yapmaya devam edicem muhtemelen sabah gibi koyulasmistir 15. Gün ilk defa koyu gördüm çok mutluyum geçen sefer yakalayamamistim
Ben bu kendimi tanimak adina yapıyorum canim eşit koyuluk değilde biraz siliklesince diye biliyorum amaEwt cnm olmuş. Eşit koyuluğu yakaladığında degerlendir ben öyle yapmıştım tuttu
Erkek bebeğin mi oldu seninEwt cnm olmuş. Eşit koyuluğu yakaladığında degerlendir ben öyle yapmıştım tuttu
Belli değil cnm 13.haftamdayim öğrenince yazarım zaten burdaki bikac arkadaş yardımcı olmuştuErkek bebeğin mi oldu senin
Anladım cnm. Benm hemen çatlamıştı çünkü sabah test yaptigimda çok açılmıştı herkesin farklı olabiliyor sen iyice vücudunu anla sonra denemeni yapBen bu kendimi tanimak adina yapıyorum canim eşit koyuluk değilde biraz siliklesince diye biliyorum ama
Evet canim 3 saatte bir yapcam bakalim ne kadar surecek pikAnladım cnm. Benm hemen çatlamıştı çünkü sabah test yaptigimda çok açılmıştı herkesin farklı olabiliyor sen iyice vücudunu anla sonra denemeni yap
Hayırlısı olsun cnm. Allah hepimizn beklentisini hayırla sonuçlandırsın benmde az kaldı öğrenmeme çok heyecanlı ve stresliyimEvet canim 3 saatte bir yapcam bakalim ne kadar surecek pik
Buradan bi arkadaş instagram da ki Bi sayfayı önermişti bana abla o kadar ilgili ve tecrübeli ki .. hatta şey yazmıştı herkes erkek derken Bi o kız demişti gibisinden.. bende usg yi attım bana da çizdi ve erkek dedi doktor benim kinden emin olamadı diğer ay bekliyorum kesinleştirmesi için .. o abla 6-7 yıldır bu işi yapıyormuş bence usgyi at çizdir derim o kadar net yakalıyor ki.. belki bende yanılır bilemem ama baktıran başka arkadaşların da doğru çıkmışHayırlısı olsun cnm. Allah hepimizn beklentisini hayırla sonuçlandırsın benmde az kaldı öğrenmeme çok heyecanlı ve stresliyim
Amin canim Rabbim gönlündekini nasip etsin insaallah en hayırlı olan olacaktır merak etme☺Hayırlısı olsun cnm. Allah hepimizn beklentisini hayırla sonuçlandırsın benmde az kaldı öğrenmeme çok heyecanlı ve stresliyim
8 haftalık usg resmi var ondan sonra gitmedim 3 hafta sonra gidicez belli olur . Adı ne o sayfanınBuradan bi arkadaş instagram da ki Bi sayfayı önermişti bana abla o kadar ilgili ve tecrübeli ki .. hatta şey yazmıştı herkes erkek derken Bi o kız demişti gibisinden.. bende usg yi attım bana da çizdi ve erkek dedi doktor benim kinden emin olamadı diğer ay bekliyorum kesinleştirmesi için .. o abla 6-7 yıldır bu işi yapıyormuş bence usgyi at çizdir derim o kadar net yakalıyor ki.. belki bende yanılır bilemem ama baktıran başka arkadaşların da doğru çıkmış
Amin inşallah canım cümlemizinAmin canim Rabbim gönlündekini nasip etsin insaallah en hayırlı olan olacaktır merak etme☺
Canım bence daha çok erken geç döllenme de olabilir.Kızlar 9.gün bugün ama negatif çıktı 3 saat bekledikten sonra kuruma çizgisi çıkmış muhtemelen yani bu ay da olmadı önümüzdeki aylara bakacağız artık