- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #104.581
Ama işte hala deneme yapmayan arkadaşlar da var ya o arkadaşları da düşünerek yazalım ozaman çünkü burdaki cogu arkadaş zaten duasını ediyor buraya bir ihtimal yöntemle şans artırmak için geliyor o ihtimali de ellerinden almayalım yöntem önemli degil diyerekFarkındaysan zaten deneme yaptığı için öyle diyorum bir daha morelini bozup stres yapmasın die zaten yapmış bitmiş yani düşünüp acaba yanlış ı yaptım die üç ay kendini üzmesin die ben hep öyle düşünüp strese girmiştim hatta konuştuğum çöpü kişi zamanlaman yanlış demişti okadar üzülmüştüm Allah razı olsun ben her ufak bir belirtide üzüldüğümü belirttiğimde 3 kız bir Anne hep teselli etmişti morel vermişti takılma üzülme die bende yaşadıklarımı insanlar yaşamsın die bişeyler yapmaya çalıştım ki dünden ver her sorana her duayı ayrı ayrı bıkmadan yazdım hala da yazarım çünkü aynı yollardan bende geçiyorum ama sizin bu denli eleştiren bir üslubla yazmanızı da anlayamadım ve çok üzüldüm belirteyim sanki bir daha takip yapma kesinlikle demişim gibi