Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

mrb. arkadaşlar, kimse yok mu?aslanlarınız tatilde neler yapıyor?paylaşmak için hadi buyrun...........kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız aslanlarınız nasıl biz evdeyiz böcüğümlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

NE TATILI NIHALCIM BIZ HALA KARSTA DONMAKLA MESKULUZ VALLA
babamizin iznini bekliyoruz oda taaaa agustosta

slm arkadaşlar.biz de evdeyiz ama bi kaç gün sonra annemlere gitcez, kafa dinlemeye çok ihtiyacım varrrrr... eee evde iki tane aslan olunca!! insan biraz zorlanıyo tabii haaa en büyük aslanı da unutmamak lazım...mafoldumben hem babalar günü hem tatil , ikisi bi arada..sağolsun annem çocuklarla ilgilenir bana fırsat bırakmaz.kardeşlerim de başka şehirlerde öğrenci onlarda gelcek, biraz stres atcaz inş..zemuszemus ..eysan 'cım canını sıkma , sağlık olsun... sen de yazın keyfini çıkarırsın. .opuyorumnanaktan.

Şeniz iyi akşamlar kızlar şu topiği bir hareketlendiremedik yavvv nerdesiz aslan anneleri hadin gelin bizde coşalım:tomato::teytey::teytey::teytey:

slm aslanlara ve annelerine .opuyorumnanaktan herkese sağlıklı ve mutlu günler

Yine mi kimse yok hanımlar nerelerdesiniz. Galiba tatilin keyfini çıkarıosunuz Buraya uğramaya pek zamanınız yok....kaydirigubbakcemile3

GÜnaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

selammmmmmmmmm
bende bir aslan annesiyim oglum 2 ay sonra 2 yasina girecek
ama kizlar pek bi acmisiniz arayi kiz anneleri kulübü kayniyo zemuszemus
valla farki kapatmak gerekiyor onlarin anlatacak seyleri varsa bizim haydi haydi var dimi :)9

haklısın canım ama aslan anneleri bu aralar pek bi tembeller, hiç bi faaliyet yok.bu arada minik aslanınla beraber sağlıklı günler.hiç yakışmıyo aslan anneleri böle suskunluk hadi kükreyelim lmaz:

amin cok sagol canim
kükreriz yakinda merak etme :)

İyi akşamlar aslan anneleri nasılsınız.Çocuklarla başım dertte dersleri astılar iyice , havalardanmı ne çalışamıyorlar.Ben üsteleyince aramız bozuluyor.

fisfisfis :uhm: :uhm: canım sen şekerlik sara nur diilmisin :uhm: senin kızın vardı :uhm:

merhaba arkadaslar..1 kac ay once aslan anne adayi olarak gelmistim...
dogumumu yaptim ve bir aslan annesi olarak geldimm artik...
oglumdan ogluslariniza bendende sizlere kucak dolusu sevgilerrrr

merhaba arkadaslar..1 kac ay once aslan anne adayi olarak gelmistim...
dogumumu yaptim ve bir aslan annesi olarak geldimm artik...
oglumdan ogluslariniza bendende sizlere kucak dolusu sevgilerrrr
canım hoşgeldiniz aramızaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ayy oğluşun çok tatlı maşallah allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün allah nazarlardan korusun çok öpüyorum ikinizedea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin aramıza zeze85. oğluşunla sana Allah mutlu,sağlıklı ve huzurlu gelecek nasip etsin işallah. oğluşunu bnm yerime öp cnm.

hoşgeldin aramıza zeze85. oğluşunla sana Allah mutlu,sağlıklı ve huzurlu gelecek nasip etsin işallah. oğluşunu bnm yerime öp cnm.

coook tsklerrra.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…