Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyytgel tatlım gel hoşgeldin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu benimde oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin zeze85, sağlıklı bi bebişinolur inş. , Allah tamamına erdirsin canım..ızabelle, aslanının doğum günü kutlu olsun,,sağlıklı ve mutlu yıllar opuyorumnanaktan
mutlu yillar oglusunua...hihoyyytgel tatlım gel hoşgeldin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu benimde oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin tatlım bende buraya yeni katıldım benim oğlumda 3yaşına girecek çok az kalmış seninde hadi hayırlısı cnm
zemuszemuszemuszemus çok güzel sağol tatlım teşekkürŞeniz<<<<<<< TAHA >>>>>>>>
mutlu yillar oglusunua...
her yasi daha mutluluklarla dolsun...
cook guzel bir duygu olsa gerek...
zemuszemus çok teşekkürler canım allah herkese nasip etsin bu duyguyu gerçekten çok güzel bir duygu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şeniz hoşgeldin tatlım allah analı babalı büyütsün bebişinislm arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim:)Birde kızım oldu:)
Şeniz hoşgeldin tatlım allah analı babalı büyütsün bebişini
slm arkadaşlar, ii haftasonları...aslanların karneleri nasıl bu arada?benim küçük birinci sınıfa geçti,anasınıfı diploması aldı,büyük 8. sınıfa geçti teşekkür aldı.. biraz üzüldü çünkü takdiri iki puanla kaçırdı alkisalkisalkis. mutlu günler :1hug: