Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

melek annesinden aslan annelerine kucak dolusu sevgiler
:1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug:

günaydın kızlar bu size a.s. bu da aslanlara opuyorumnanaktan

hihoyyytgel tatlım gel hoşgeldin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu benimde oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

<<<<<<< TAHA >>>>>>>>

5959ayfergokcen_bebek01.gif
7041ayfergokcen_dogumgunu155B25D.gif

hoşgeldin zeze85, sağlıklı bi bebişinolur inş. , Allah tamamına erdirsin canım..ızabelle, aslanının doğum günü kutlu olsun,,sağlıklı ve mutlu yıllar opuyorumnanaktan

hihoyyytgel tatlım gel hoşgeldin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu benimde oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mutlu yillar oglusunua...
her yasi daha mutluluklarla dolsun...
cook guzel bir duygu olsa gerek...

hoşgeldin tatlım bende buraya yeni katıldım benim oğlumda 3yaşına girecek çok az kalmış seninde hadi hayırlısı cnm:nazar:

coookk tskler..aslan yurekli aslan anneleria.s.a.s.a.s.

mutlu yillar oglusunua...
her yasi daha mutluluklarla dolsun...
cook guzel bir duygu olsa gerek...

zemuszemus çok teşekkürler canım allah herkese nasip etsin bu duyguyu gerçekten çok güzel bir duygu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktan iyi akşamlar kızlar aslanlarınızı öpüyorumŞeniz

slm arkadaşlar, ii haftasonları...aslanların karneleri nasıl bu arada?benim küçük birinci sınıfa geçti,anasınıfı diploması aldı,büyük 8. sınıfa geçti teşekkür aldı.. biraz üzüldü çünkü takdiri iki puanla kaçırdı alkisalkisalkis. mutlu günler :1hug:

slm arkadaşlar, ii haftasonları...aslanların karneleri nasıl bu arada?benim küçük birinci sınıfa geçti,anasınıfı diploması aldı,büyük 8. sınıfa geçti teşekkür aldı.. biraz üzüldü çünkü takdiri iki puanla kaçırdı alkisalkisalkis. mutlu günler :1hug:

ayyyyyyyyyyyyy bende gorurmuyum o gunleri insallah

herkese iyi aksamlar ben enson 32-33.sayfalarda katilmistim size sonra uzun bi ara versim yine geldim
ben 22yasindayim ve biri 35 digeri 2.5aylik 2aslan annesiyim
simdilik kucuk olduklarindan erkekliklerinin bende onlarda pek farkinda degilliz ama yakinda baslarlar esip gurlemeye ole merak ediyorum ki nasil olacaklar diye bir an once buyusunler diyorum ama cevreyi goruncede icim urperiyor bilmem iste ole
ALLAH HEPIMIZINKINI BAGISLASIN HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN BIZLERE :Saruboceq:

eysan slm tekrar hoş geldin. haklısın etraf kötülüklerle dolu Allah'ım tüm evlatlarımızı korusun, hepimize hayırlı evlat yetiştirmek nasip etsin inş. zaman çabuk geçiyo yeterki sağlık olsun ...bebeklikteki masum hallerini:emir_bebek: çok aratır bu aslanlar! bi kükredim mi yer gök inler göürürsün erkek aslan nasıl olur muş....mutlu günler opuyorumnanaktan

tüm aslanlara ve ailelerine sağlıklı ve mutlu pazarlar opuyorumnanaktan Şeniz

X