Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

aynen canım benim oğlumda çok inattır.
benimkide yok der.zaten hiç var demezler.sen genede yok derse de sor
ben saat hesabı yapardım yediklerine göre,çok sulu şeyler yerse
o söylemesede 2 saate bir tuvalete götürüp oturtuyordum.şu anda benim oğlum4,5 yaşında hala bazen söylemez çişini.yani söyleyecek diye bekleme.o söylemese bile sen 2-3 saatte bir oturt tuvalete ben öyle yapıyordum.birde benimki inadından kasardı kendini oturmazdı bnede çok çaba sarf etmiştim.Allah kolaylık versin canım.

çok sağol tatlımm çok yardımcı oldun vallahi bende söylicek diye bekliyorum şimdi dediğin gibi yapıcam hemen başlıyoruz tekrar teşekkürler canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sağol tatlımm çok yardımcı oldun vallahi bende söylicek diye bekliyorum şimdi dediğin gibi yapıcam hemen başlıyoruz tekrar teşekkürler canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bir şey değil canım yardımcı olabildiysem ne güzel
ben hala günde 40 kere çişin varmı diyorum.benim oğlumun yaşında da çiş yapmaya üşeniyorlar
oyundan kopmak istemiyor.ve çişini söylemiyor ben sorarsam da bazen çişi olsa bile yok diyor genede tuvalete götürüyorum bir işiyor kiakannehir hani yoktu oğlum diyorum.
yani her halikarda söylemiyor.:1no2:erkek çocuğu büyütmek daha zahmetli herhaldegamyoncuiremsu

selam aslan anneleri..nasılsınız...

aslanlarımızda iyidir inşallahh..benim aslanımda rahatsız biraz ateşlendik..gripe yakalandık biraz..evdeki ilaçlarla şimdilik idare ediyoz bakalım..

saol canım biz iiz.Senin minik aslanına çok geçmiş olsun .umarım sorunsuz atlatır,çabucak iileşir.aslanını öpüyorum.kaydirigubbakcemile3

tüm aslanlara ve melek annelerine kocaman kaydirigubbakcemile3

saol canım biz iiz.Senin minik aslanına çok geçmiş olsun .umarım sorunsuz atlatır,çabucak iileşir.aslanını öpüyorum.kaydirigubbakcemile3

saol nihalcim bugün iyişyiz allaha şkür..senin aslanın kaç yaşında yada aylık..

tüm aslan annelerine
günaydın.....oğluşlarına bol öpücükŞeniz

selam aslan anneleriii nasılsınızz neler yapıyorsunuzz çokkkkkkkkkkkk öpüyorum aslan parçalarınızıŞenizŞenizŞeniz

günaydın aslan anneleri ve onların aslan erkek parçalarını

günaydın aslan anneleri
küçük adam erkeklerimizle mutlu günler

slm aslan anneleri.sıla55 benim iki aslanım var 14 ve 7 yaşındalar.tüm aslanlara sağlıklı günler:1hug: tüm melek annelere Allah sabır ve kolaylıklar versin:teselli:

Sensin mahzun kalplerin sığınağı.
Sensin mazlumun âhını işiten.
Sensin zalimin zulmünü bilen.
Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.
Senin hesabındır tesellimiz.

Nefsimize zulmetmekten alıkoy bizi.
Senin adaletine razı olanlardan eyle bizi.
Senin adaletinin korkusuyla terbiye et hepimizi.
Adaletinin korkusuyla yumuşat kalplerimizi.
Amellerimizin tartıldığı 'mizan'da güzel eyle akibetimizi.
Mizanında ağırlığı olanlardan eyle bizi.
Kolaylaştır sorgu sualimizi.
Sana hesap verme inceliğiyle yaşat bizi.
Hükmüne razı eyle bizi.
Zulmetmekten ve zulme uğramaktan uzak eyle hepimizi

Cumanız Mübarek Olsun...

slm aslan anneleri.sıla55 benim iki aslanım var 14 ve 7 yaşındalar.tüm aslanlara sağlıklı günler:1hug: tüm melek annelere Allah sabır ve kolaylıklar versin:teselli:

canım benim rabbim aslanlarını korusun sağlık sıhat versin öptüm yanaklarınzıdanŞeniz

çok saol tatlım Allah hepimizin yavrularını korusun, uzun ömürler versin sağlıklı, huzurlu inşallah .kaydirigubbakcemile3

selam benimde aslanım var allah hepsine sağlık versin inşallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…