Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

slm aslan anneleri nasılsınız bakalım.aslanların sbs sonuçlarını paylaşalım mı , ne dersiniz bayanlar?

selam kızlar bende bir aslan annesiyim
benim oğluşumda 4,5 yaşında........oğluşlarınıza sevgiler.......

benimde oğluşum var allah hepimizinkini bağışlasın
artık bende aranızdayım kabulmü

arkadaşlar hoş geldiniz..aslanlara kocaman kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım.
topiğe biraz hareket gelsin.valla kıs anneleri döktürmüş.
bizde canlanalım ama dedim.

selam aslan anneleriiiiiii yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaaa çokkkkkkkkkk öpüyorum aslan parçalarınızııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim oğluşum takılmıl bi akasya duragı alamıyorum tv den

benim oğlumda sürekli bugss bunyy
çizgifilm cd leri izliyor.........aynı izlediği çizgifilmleri
hergün izliyor 100 kere izlemiştir hepsini herhalde.

günaydın aslan anneleri hepinizi öpüyorum aslanlarımızıda

sanada günaydın canım hepinize ii haftasonları Aslan Anneleri...

selam aslan annelerii hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum aslan parçalarınızı öpüyorumŞenizŞeniz

merhaba aslan anneleri..bu topiğe bende katılmak istiyorum..benimde aslanım var...tam 8aylık şimdi..

aslaaannnnn ların güzelllll annneelleerriiii güünaayyyddııınnn

aslan annleri nasılsınız..topiği canlandıralımm..

bu arada herkeze hayırlı iftarlar..

nerdesiniz ya aslan anneleri ya aslında bu saatte normalde burda olmanız gündüz ne yaptınız aslanlarınız ne yaptıı
benim oğluşum bu aralar kızlara sinir oluyo bebekliğinden beri oynadıgı arkadaşını vuruyo başka kız çocuklarınada aynı ama erkeklerle süper iyi anlaşıyo

selam aslan anneleriiiiiiii nasılsınızz hepinize güzel bir hafta diliyorumm tahaya çiş eğitiminine başlamıştık ama hiç söylemiyoo napıcam ben yaaa:gitme::gitme::gitme: bende tekrar bezlemeye başladımm offfff biraz acelemi ettim neeCADIARZUCADIARZUCADIARZU

nerdesiniz ya aslan anneleri ya aslında bu saatte normalde burda olmanız gündüz ne yaptınız aslanlarınız ne yaptıı
benim oğluşum bu aralar kızlara sinir oluyo bebekliğinden beri oynadıgı arkadaşını vuruyo başka kız çocuklarınada aynı ama erkeklerle süper iyi anlaşıyo
canım senin oğluşun kaç yaşında
selam aslan anneleriiiiiiii nasılsınızz hepinize güzel bir hafta diliyorumm tahaya çiş eğitiminine başlamıştık ama hiç söylemiyoo napıcam ben yaaa:gitme::gitme::gitme: bende tekrar bezlemeye başladımm offfff biraz acelemi ettim neeCADIARZUCADIARZUCADIARZU

canım senin oğluşun kaç yaşında ben 2 yaşında kestim oğlumu bezden
ama tekrar bez takarsan başa dönersin onun yerine alıştırma kilotu al.ben işese bile beze tekrar dönmedim

canım senin oğluşun kaç yaşında

canım senin oğluşun kaç yaşında ben 2 yaşında kestim oğlumu bezden
ama tekrar bez takarsan başa dönersin onun yerine alıştırma kilotu al.ben işese bile beze tekrar dönmedim
opuyorumnanaktanbenimkide 2yaşını iki ay geçiyor aldım tatlım alıştırma kilodu lazımlık klozet adaptörü hepsini aldım ama benimki biraz inat kesinlikle söylemiyo ben soruyorum yok anne diyo tuvalete götürüncede yapıyor ay nasıl bir yönten uygulicam şaşırdım ben vallahiCADIARZUCADIARZU

X