zemuszemuszemuszemushoşgeldin tatlım benimde bir oğlum var bu ayın 8de 2yaşına giricek:dance::dance:merhaba bende 26yaşında bir anneyim oğlum 3yaşına girecek yakında bende arnıza katılıyorum haberininiz olsun kızlar........kaydirigubbakcemile5
zemuszemuszemuszemushoşgeldin tatlım benimde bir oğlum var bu ayın 8de 2yaşına giricek:dance::dance:
hihoyyytallah hepsine uzun ömürler versin tatlımmzemuszemuszemuszemushoşbulduk tatlım benimkide temmuz 8 de 3olucak aynı 8iyani maşallah
zemuszemuszemuszemushoşgeldin tatlım ben ve aslanım iyiz çok şükürŞenizslm aslan anneleri uzun süredir yoktum ,sizleri çok özledim....nasılsınız? aslanlarınız neler yapıo..arkadaşlar aslanları SBS ye girecek olan var mı?pazar günü sınav var, Allah tüm çocuklara zihinaçıklığı versin..hepinizi öpüyorum
bu arada unuttum pardon , aramıza hoş geldin selmat, minik aslanını Allah bağışlasın.opuyorumnanaktan
hihoyyytgel tatlım gel hoşgeldin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu benimde oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3slm bayanlar...a.s.
bende yakinda bir aslan annesi olacagim ins..:asigim:
ilk bebegimiz...
19 gunumuz kaldi oglusumuzun gelmesine..
size katilabilirmiyiz:uhm:
slm bayanlar...a.s.
bende yakinda bir aslan annesi olacagim ins..:asigim:
ilk bebegimiz...
19 gunumuz kaldi oglusumuzun gelmesine..
size katilabilirmiyiz:uhm:
hihoyyytgel tatlım gel hoşgeldin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu benimde oğluşumun doğum günü bugün 2yaşına girdikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3