Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

tünaydın güzeller,a.s.
benimde 10 yaşında yakışıklı bi aslanım var,
rabbim hepsine sağlıklı ömür nasip etsin,
yakında okullar açılıyo hayırlısıyla hepsine zihin açıklığı nasip olsun:Saruboceq:

amin duaya ihtiyacımız var bu yıl sbsde son şansımız inşallah çok çalışırlar:Saruboceq:

ii geceler. bizde minik aslanla erkenden okula gitcez..inş. ii bi öğretmene düşeriz çok endişeliyim doğrusu.Allah yardımcımız olsun hepimizin.

kızlar heycandan yatamadım yrn oğluşumun ilk okul günü ALLAHIM oğluşum her alanda sağlıklı başarılı adımlar atsın onun bize (eşime ve bana)en yüksek okullardan mezun olduğunu göster rabbim

okula yeni başlayan aslanlarda allah zıyın açklığı versın.

hayata bu gün başlayan bütün aslanlara allah zihin açıklığı sağlık iyi öğretmenler nasip etsin:Saruboceq:

benim de aslanım okul çağına geldi sonunda...biz bugun okula başlayamadık malesef....ayın 24 üne kadar heyecanımızı yüreğimize gömeceğiz...

oğlumun aynı zamanda öğretmeni olacağım...çok zor ve bir o kadar güzel bir yıl bizi bekliyor....

tüm aslanlarla bir ömür boyu başarılar....

okula başlayan aslanlara Allah kolaylık versin
ve güzel iyi bir öğretmen nasip etsin......darısı bizim aslanlara olsun
benim oğlumda 4.5 yaşında geçen kış kreşe verdim 1 gün gitti istemedi
çok kötü oldu ben de ev hanımı olduğum için üstüne düşmedim, nedense
okullar açılacak ya ona sende seneye anaokuluna gideceksin diye şöyle böyle...
eşyaların olcak diye ballandırarak anlattım....çünkü o ilk bir gün kreşe gittiğinde okuldan çok korkmuş neden
bilmiyorum.....okul lafı edilince odadan kaçıyor ve gitmiycem diye panik oluyordu
dün ben çok güzel ve açıklayıcı hevesli anlatınca kreşe gitmek istiyorum dedi
dün kreşlere bakmak istedi biz de o gitmek istemediği değilde
başka güzel kreşleri bahçesini gösterdik.....
bugün de kreşe gidelim diye mızıldıyor
ne yapsak eşim le yarım gün versek mi diye düşünüyoruz belki kötü okul saplantısından
kurtulur...diye......çocuk havuzunu çok seviyor çocuk havuzlu kreş var ona çok heves etti ne yapsam bilmiyorum...

bazı çoc uklarda olur sanarım çok düşkün ama alışır bence ver korkma geçer ben 3 ay ağladım okula giderken ablamın sınıftan çıkınca kıyameti koparıyodum :))

selam aslan annelerii okula başlayan aslanlara başarılarr benim paşamda uyuyor şimdi bende biraz temizlik yaptım bitti bir bakayım size dedim ama kimse yoksenağlamasenağlamasenağlama

kadir geceniz mübarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlar
Mutlu günler diliyorum herkese

oğluma anaokuluna bakalım dedik....gerçi kayıtlar dolmuş yedeğe alıyorlarmış
devlet anaokulunda ama hiç ilgi göstermediler ya.....
özellere baktık tabi onlar çok güzel daha kaliteli ama
parası bizi aşıyor.........ama ilgileride özel olunca daha iyi
ama Konya daki devlet okulları ilgi ve eğitim bakımından ve devlet anaokulu olsa bile
binaları çok güzel yapımı özel okul gibi burdakilere göre
offffffff ne yapcaz bilmiyorum canım sıkıldı dünden beri..........
bir ay beklersiniz alırız dediler ama
oda sabah grubu boş ben öğlen grubu istiyorum benim oğlum zaten kreşe anaokuluna bile
gitmeye korkuyor istemiyor bide bunun için sabah erkenden kalkması ona daha bu durumu itici yapacak zaten ordaki müdür.yrd.sıda sabah erken kalkan grubların okula alışamadıklarını
erken kalktıları için çoğunun anaokulunu bıraktığını söyledi...ama öğle grubu bir şekilde alışıyor dedi.
bilmiyorum ne yaparım benim oğlum ocakta 5 girecek ben 2 sene anaokuluna gitsin istiyorum benim oğlumda kreş istiyor...bakalım....

günaydın, benim küçük aslanım birinci sınıfa başladı.okulumuza yeni öğretmen gelmiş oğluşum onun sınıfında ii diye duydum inş. aslanım çabuk alışır okumaya ve el yazısına ....umarım çooook başarılı olur. zemuszemusALLAH ZıHıN AÇIKLIĞI VERSıN tüm öğrencilere.mutlu günler opuyorumnanaktan

TÜM ASLANLARA VE AıLELERıNE SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU BAYRAMLAR DıLıYORUM.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…