Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

benim minik aslan dershanede.kociş de kurbanlık bakmaya gitti.bende pc başnda takılıyorum.:1no2:

Bende buradayım slm.benim büyük aslan dersanede küçük te bilgisayar için başımın etini yiyor oyun delisi oldu şimdiden ..... hepinize muck a.s.

Son düzenleme:
benim 2 tane var.şu anda evi stada çevirmiş durumdalar.halılar havada uçuşuyor.allah yardımcımız olsun.......

herkese iyi haftasonları diliyorum, küçük oğlum hasta olduğu için birkaç gündür uğrayamadım buraya
önce burun akıntısıyla başladı, sonra da öksürüğe çevirdi, ne kadar dirensem de olmadı sonunda antibiyotik verdim, bugun daha iyi çok şükür

rabbim tüm bebişleri korusun

çokoprens geçmiş olsun tatlım bebişine acil şifalar . Çok fazla ilaç kullanmanı tavsiye etmem bi taraf düzeldi sanırken başka biyerde sorun çıkıyor Allah korusun .ben böylebi sorun yaşadığım için biliyorum.yıllarca oğluşum kulak ağrısı çekti dr yüzünden.onlara güvenmekten başka çaremiz yok ki.

çokoprens geçmiş olsun canım benim küçük aslanımda dün gece aniden kulağım ağrıyor diye ağlamaya başladı bitkisel yolları denedim banamısın demedi bende senin gibi en sonunda antibiyotik verdim rahatladı yavrum.ödüm kopuyor burda hasta olurlarda dra yetiştiremem diye.allah hepimizin yavrularına acil şifalar versin

çok geçmiş olsun
allah şifa versin arkadaşim

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar

nihalcim ilaç vermekten ben de çok çekiniyorum özellikle antibiyotik, son dereceye gelene kadar bekliyorum zaten, vücudun başedemeyeceğini anlayınca ilaç veriyorum

oğluşunun kulak rahatsızlığı neydi canım, şimdi iyidir umarım

eeeeeeee aslanların anneleri nerelerdesiniz bakalım iyi pazarlar canlarım.bugün işim baya çok ilçeye pazarada gidicez inşallah.saat 1de servis var ona yetişmem lazım hadi öpüyorum hepinizi.allaha emanet olun.

aslan anneleri nasılsınız benim oğlum son zamanlarda çok ağresif oldu arkadaşlar
bu konuda ne yapacağım doğrusu bilmiyorum.
oğlum 96 doğumlu acaba ergenlığın verdiyi sıkıntıdanmı böyle yapıyor .
bu konuda oldukca üzğünüm ne yapmam gerekiyor?

eeeeeeee aslanların anneleri nerelerdesiniz bakalım iyi pazarlar canlarım.bugün işim baya çok ilçeye pazarada gidicez inşallah.saat 1de servis var ona yetişmem lazım hadi öpüyorum hepinizi.allaha emanet olun.

nestayi cnm sanada iyi pazarlar ve güzel alişverişler dilerim
kolay gelsin sende allaha emanet ol cnm

canım benim benim ki 95 li.o da bu ara sinirli olmaya başladı.kesin bu sene ergenlik olacak .birde tek çocuk onun vermiş olduğu yanlızlık var ondan sanırım.:1rolleyes:

cnm benimde tekti
son 1.5 yıl önce şimdi kız kardeş var
ve sanırım biraz kıskançlık da var son 18 aydır özelikle bana karşi çok kırcı ve bi o kadarda söz dinlemiyor cnm

frezya canım muhakkak ergenliktendir.bu sıralar sizin söylediğiniz ve yaptığınız herşey ona ters gelir.burda komşumun çocuğuda öyleydi.sürekli evden gitmek istediğini söylüyordu.bayramda ailesinin yanında bile durmadı hatta ellerini dahi öpmedi.en sonunda eşim konuştu ilgilendi şimdi ailesi diyorki oğlumuza yeniden kavuştuk allah sizden razı olsun diyorlar.genelde anne babanın söylediğini bu dönemde yapmıyorlar ama dışardan birini mutlaka dinliyorlar.sizde size yakın birinden yardım alın.allah kolaylık ve sabır versin canım çok zor bir dönemdesiniz.inşallah kolay atlatırsınız.

benim oğlumda çok alıngan oldu yaa hiç bişi sölemeye gelmiyoo hemen gözleri doluyoo oda 96 lı bu yıl öyleeergenlik için erken diilmi yaa

benim oğlumda çok alıngan oldu yaa hiç bişi sölemeye gelmiyoo hemen gözleri doluyoo oda 96 lı bu yıl öyleeergenlik için erken diilmi yaa

arkadaşım, benim oğlanda 96 lı 17 martta doğdu,dediğin gibi çok alıngan oldu,hele bide erkeklenmesi yokmu ,onlar kendilerini hiç küçük görüyorlarmı bir sor bakalım ,delikanlı olmuşlar annesi bilmiyorlar onlar gözümüzde hep bebekler senağlama

Son düzenleme:
günaydin arkadaşlar
hepinize sağlikli ve güzel bir hafta diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…