Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

derya geçmiş olsun canım inşallah hastalanmazlar ikisi birden ne kadar zordur kimbilir sana yardım eden varmı canım

gününüz aydin olsun rabbim sizlere güc kuvvet versin yine yeni bir güne basladik aslanin biri okulda ahada biri kalkti gliyor bana firsat vermez simdi sim di kahvalti yapip geliyoruz kizlar caya beklerim

aslan anneleri bi kaç gündür buraya uğrayamadım büyük oğlum biraz rahatsızdı onunla meşguldüm umarım herkes çok ii dir tüm arkadaşlara kuzucukları ile birlikte ii akşamlar diliyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız aslanlar nasıl benim aslanlar bomba gibi ama ben hiç iyi degilim bu aralar neyim var bende anlayamadım çok halsizim

aslanların anneler kalkmadınızmı.ben minik aslanı okula gönderdim.:teselli::sm_cool:

GÜNAYDINNNNNNNNNN

NİHAL oğluna geçmiş olsun canım
UMUTFURKAN sanada geçmiş olsun canım

selam kızlar naberis bakalım çocuklar okula gittiler hey özgürlükkkk:sm_cool:

aslan anneleri bi kaç gündür buraya uğrayamadım büyük oğlum biraz rahatsızdı onunla meşguldüm umarım herkes çok ii dir tüm arkadaşlara kuzucukları ile birlikte ii akşamlar diliyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınız aslanlar nasıl benim aslanlar bomba gibi ama ben hiç iyi degilim bu aralar neyim var bende anlayamadım çok halsizim

arkadaşlar sizlerede geçmiş olsuna.s.

slm arkadaşlar benim kuzucuklarım okulda iken şöle bi bakim dedim kimler var paylaşımlarımızı çoğaltalım biraz aslanların özelliklerinden falan bahsedelim gerçi aynı saatleri tutturamıyoruz ama olsun ii günler

umutfurkan geçmiş olsun canım dikkat et kendine ii bak hoşçakal

umutfurkan canım çok geçmiş olsun.
nihalcim sen nasılsın canım.benim aslanlarım bi harikalar maşallah.oğluşum el yazısını mükemmel yazıyor.dün oğluşuma yeni ayakkabılar aldık gece boyunca okula gideceği sdaatı bekledi eve gelincede annecim öğretmenim ve arkadaşlarım süper olmuş dediler diyor.okumayı sökmeye başladı gördüğü her yazıyı okumaya çalışıyor.
egemcim sen nasılsın canım.
kahve delim benim özgürüm diye sevinme nasılsa geri dönecekler okuldan inşallah.yine başının etini yiyecekler.
nihalcim çok geçmiş olsun canım oğluşuna şimdi nasıl inşallah allah hasta olan herkese acil şifa verir.
bende bugün böbreklerimden şikayetçiyim.taş var diye çok korkuyorum.dua edin noolur taş olmasın.zaten böbreklerde kanal genişlemesi ve iltihap var hayırlısı olur inşallah allah dermansız dert vermesin.

kaydirigubbakcemile5iyi akşamlar kızlar benim aslanımda okmaya geçmek üzere epey harf ögrendiler hergün bir kitap getiriyor anne hadi okuyalım yat kalk ela lale et al un al talat nar alma falan filan rüyalarıma giriyor artık bende birinci sınıfı yeniden okuyorum sanki hem güzel hem çok zor degilmi

İİ AKŞAMLAR arkadaşlar benimde bir aslan oğlum var 12 yaşinda bende artık burdayım

iyi akşamlar herkese.. ben uzun suredır uyeyım ama bu baslıgı nasıl gormemısım anlamadım..
benımde bır aslanım var hemde adı Aslan Emre .. bende buradayım o zaman.. eger sız hala buradaysanız :))

betülcüm hg canım biz burdayız her zaman allah aslanını sana bağışlasın benimde 2 aslanım var canım aramıza katıldığına çok memnun oldum

iyi akşamlar herkese.. ben uzun suredır uyeyım ama bu baslıgı nasıl gormemısım anlamadım..
benımde bır aslanım var hemde adı Aslan Emre .. bende buradayım o zaman.. eger sız hala buradaysanız :))
biz herzaman burdayız canım vay üyeyeye bak aslan emre güzelmiş burda herkes aslanının resmini yayınlıyor sizin aslanların resimlerinide bekliyorus canım
İİ AKŞAMLAR arkadaşlar benimde bir aslan oğlum var 12 yaşinda bende artık burdayım
frezyaaa bacum sen kız anaları topiğindeki frezyasın diilmi hoşgeldin
betülcüm hg canım biz burdayız her zaman allah aslanını sana bağışlasın benimde 2 aslanım var canım aramıza katıldığına çok memnun oldum

suzancım nasılsın canom görüşmeyeli iyisinnn umarım

BETÜL;FREZYA hoşgeldiniz

aramıza hoş geldiniz arkadaşlar.oğlum şimdi daha ii çok şükür içim rahatladı . allah tüm hastalara acil şifalar versin benim büyük aslan süper öğrtmenler çok memnun küçük de abisinin yolunda gidiyor:)herkese ii akşamlar

sizde aslanlarınızdan bahsedin biraz arkadaşlar neler yapıyorlar karakterleri nasıl kardeşler arası ilişkiler daha neler neler .ii akşamlar görüşmek üzre .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…