burası dağ köyü diye umursamıyor kimse burayı herkes aklına eseni yapıyor.çocuklarımın geleceğini düşünmekten kendimi unuttum artık.burda büyürlerse benim bütün emeklerim hiç olacak.dışarıya yarım saat çıksa çocuklar öğrendikleri tek şey küfür oluyor.eve hapis edememki ben yavrularımı.elimden geleni yapıyorum oyunlar oynuyorum konuşuyorum neden çocuklardan uzak tuttuğumu anlatıyorum ama bir yere kadar ondan sonra çocuklarda bunalıma giriyor bende.allah sonumuzu hayır getirsin ama burda yaşamaya devam edersem bende yavrularımda kafayı yeriz.
slm arkadaşlar nasılsınız inş iyisinizdir.
benim canım baya sıkkın oğluşumun öğretmenini değiştirmişler.daha çocuk 1. sınıfta yaa nasıl yaparlar bunu çok alışmıştı öğretmenine.şimdi bocalayacak yavrum.üstelik stajyer öğretmenmiş gelen öğretmende.şimdi bana daha çok yük bindi öğretmeninden daha çok çabalayacağım.deliricem artık yaaa
burası dağ köyü diye umursamıyor kimse burayı herkes aklına eseni yapıyor.çocuklarımın geleceğini düşünmekten kendimi unuttum artık.burda büyürlerse benim bütün emeklerim hiç olacak.dışarıya yarım saat çıksa çocuklar öğrendikleri tek şey küfür oluyor.eve hapis edememki ben yavrularımı.elimden geleni yapıyorum oyunlar oynuyorum konuşuyorum neden çocuklardan uzak tuttuğumu anlatıyorum ama bir yere kadar ondan sonra çocuklarda bunalıma giriyor bende.allah sonumuzu hayır getirsin ama burda yaşamaya devam edersem bende yavrularımda kafayı yeriz.
kızlar nasılsınız nesutayi çok sevindim canım ögr. geri gelmesine sana ve çocuklarına geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme canım allahın izni ile hiçbirşey olmaz allah çaresiz dertler vermesin bende doktara gittim bugün panik atagım tekrarlamış ilaçların dozunu artırdı halsizligim ondanmış ne yapacam bilmiyorum morelim bozuk