Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

nihalcim benim de 2 aslanım var büyük yüksekokulda küçükte lisede büyük sosyal biri yaş itibariyle küçükte içine kapanık birbirleriyle anlaşabiliyorlar birde torunum dediğim yeğenim egemm var 1 yaşında çok tatlı

filizim canım benim sağolasın bugün pekte iyi değilim böbreklerimle başım dertte nefes aldırmıyor bana.inşallah pazartesiye memlekete gidicem bi sürü dra görünmem lazım.bel fıtığım için,varis için,sinir haplarımın değişimi için,böbreklerim için,cildiyeye ve jinekoloğa anlayacağın yok yok. bakalım 2 günde hepsine nasıl yetişeceğim.

valla nihalcim benimkiler ne ayrı nede birlikte yapamıyorlar.bunun sebebide uğraşacakları hiç birşeylerinin olması herşeyleri var ama sosyal çevre yok.anlayacağın yavrularım şehir hayatını istiyorlar.ben elimden geldiğince onlara değişik şeyler üretiyorum en büyük zevkleri benimle yemek yapmak ev temizlemek.neolur dua edinde hayırlısıyla allah bizede gönlümüzdeki yeri nasip etsin.

nesutayi canım allah gönlüne göre versin inşallah canım bu arada topla çocukları birgün bana gel kız temizlige şaka yapıyorum biliyorsun degilmi canım eminim sen elinden geleni yapıyorsun ne kadar üzüldügünü biliyorum çocukların için başka bir şehre gitme imkanın yokmu iş kendinizinmi yoksa tayin filanmı bekliyorsununuz canım yine çenem düştü benim işler dura koysun ben oturayım bol bol ama hiç bir şey yapasım yok daha halsizligi atamadım dökülüyorum yani hadi bay kafan şişti

biz herzaman burdayız canım vay üyeyeye bak aslan emre güzelmiş burda herkes aslanının resmini yayınlıyor sizin aslanların resimlerinide bekliyorus canım

Benım Aslanımında resımlerı bunlar teyzeleri :)

------------------------------

betülcüm hg canım biz burdayız her zaman allah aslanını sana bağışlasın benimde 2 aslanım var canım aramıza katıldığına çok memnun oldum

Hoşbulduk arkadaslar amiin tesekkur ederım ilginize.. :)

sizde aslanlarınızdan bahsedin biraz arkadaşlar neler yapıyorlar karakterleri nasıl kardeşler arası ilişkiler daha neler neler .ii akşamlar görüşmek üzre .

Benım yavru aslanım daha 1,5 aylık.. genellıkle bılındıgı gıbı uyuyor, emıyor, altını dolduruyor .. kaydirigubbakcemile3
bu aralar yavastan gulumsemelere basladı cogu bılıncsız henuz.. konusurken gozlerını dıkıp hafıf agzını oynatıyor gulucek gıbı oluyor yarım kalıyor sureklı..
bende guldu gulucek beklıyorum..kaydirigubbakcemile3
bazende kaslarını catıp gozlerını bı dıkıyor bana uzun sure aynı sekılde kızgın bakıyor bı ara tırstım cıddı cıddı ne yaptım ya ben dıyee.. :roflol:
gun gun tombıslıyoruz cok sukur buyuduklerını gormek cok guzel bır duygu..:1rolleyes:
Allahım olmayanlara nasıp etsın ınsallah..

Son düzenleme:
duaaactr91copyws5tu9.jpg

w640.png

Betül bebişin çok tatli maaşallah

Egem tesekkur ederım..
Hepimizin Cuması Mübarek Olsun Arkadaslar...

betül maşallah canım o bebişş ne tatlı öleeee allah bağışlasın
cumakartik5nd9.gif

biz herzaman burdayız canım vay üyeyeye bak aslan emre güzelmiş burda herkes aslanının resmini yayınlıyor sizin aslanların resimlerinide bekliyorus canım

frezyaaa bacum sen kız anaları topiğindeki frezyasın diilmi hoşgeldin

suzancım nasılsın canom görüşmeyeli iyisinnn umarım

he cnm ben oyum hş bulduk arkadaşlar:nazar:

Kave delis.
Bacum hem oğlum hemde kizim var.
Oğlum 12
yaşinda kizim 18 aylik cnm

nesutayi canım allah gönlüne göre versin inşallah canım bu arada topla çocukları birgün bana gel kız temizlige şaka yapıyorum biliyorsun degilmi canım eminim sen elinden geleni yapıyorsun ne kadar üzüldügünü biliyorum çocukların için başka bir şehre gitme imkanın yokmu iş kendinizinmi yoksa tayin filanmı bekliyorsununuz canım yine çenem düştü benim işler dura koysun ben oturayım bol bol ama hiç bir şey yapasım yok daha halsizligi atamadım dökülüyorum yani hadi bay kafan şişti

canım benim senin canın sağolsun ama oğluşların yaptığı temizliği beğenirmisin bilmem.onlar yapıyor bende arkalarından diyorumki oğlum ben şurayı görmemişim pis bırakmışım diye diye yeniden ev temizliyorum.yani onlar benim arkamdan ben onların arkasından ev temizliyoruz.:roflol:başaka bir şehre gitme imkanı hem var hem yok lojman verirlerse gideceğiz yoksa mecburen 1 yada 2 yıl kalacağız burda.sanada çok geçmiş olsun canım allah kolaylık ve şifa versin:1hug:a.s.

iyi akşamlar kızlar bende şimdi antalyadayım küçük aslanım hemen öksürük oldu yola çıktıkya

günaydın aslan anneleri nerdesiniz
hepinize sağlıklı ve güzel hafta sonu diliyorum

46016551jy5.png

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hepinize günaydın arkadaşlar umutfurkan canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin .bütün aslan anneleri ve aslanlara ii haftasonları .mutlu günler

tünaydınlar dişi aslanlarım bugün kimselerden ses yok nereleri geziyorsunuz bakalım

X