Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

e1718756999c9f212c48944cm7.jpg

Kalbimizdesin Atam
Sizi kaybetmemizin üzüntüsü çok büyük. Ama size özlemimiz çok daha büyük ATAM. Sizi Çok Özlüyoruz

04aq7fi6.gif

günaydın aslanların anneleri.
a.s.

imagesiy4.jpg

atamızı saygıyla anıyoruz.

günaydin aslan analari nasilsiniz haftaya güzel baslayip güzel bitirmeniz dilegiyle pipililer nasillar ins iyidirler kocaman öpt.onlarigamyoncuiremsu

canım benim ki 13 yaşında ya biraz ergen modunda bugün yemekte delirtti beni.:mymeka:

mrb arkadaşlar nasılsınız.umarım keyifler ii dir.benim oğlumda 96 17 mayıs doğumlu.o da zaman zaman keyifli esprili ama bi o kadarda sinirli ve bize karşı geliyor.sanırım ergenlik belirtileri bunlar....Allah kazasız belasız atlatmayı nasip eder inş hepimize... ii günler.

24cx4.gif

aslanların anneleri kalkın bakiiiim.Şeniz

tekrara benden günaydın kızlar nerdesiniz.a.s.

iyi akşamlar aslan anişleri nasılsınız
inşallah herkes iyi dir görüşmek üzere

mrb. aslan anneleri .Bugün de umarım keyifler ii dir. Bu sabah aslanlarımla beraber kahvaltı yaptık, büyük oğlum dersaneye gitti küçükle birlikteyiz. Bugün bizim burda pazar kurulur alışveriş günüdür, biraz yoğun ve yorucu geçer....Sizler neler yapacaksınız anlatın bakalım. mutlu günler sizlere,,,hihoyyyt

herkese iyi haftasonları diliyorum, küçük aslanlarımla kahvaltı yaptık, baba aslan ve büyük aslan dışarı çıktı
yavru aslan da kucağımda uyudu uyuyacak

bende herkes slm
ve güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum
benimde aslan oğlum yeni geldi deshaneden
şimdi dişarda top oynuyo kızımda yeni uyudu
bende soluğu burada alıyım az sonra iş beklıyo bizi
pazar var kızımla pazara gideceğiz kalkınca
hepinize ii günler anişler

iyi akşamlar aslan anneleri birkaç gündür hastayım ugrayamıyorum küçük aslanlar iyi çok şükür oglum ara karne aldı çok heycanlandım tabi o daha bi heycanlı hepsi peki okumaya çok hevesli inşallah böyle devam eder sizinkileride öpüyorum allah onları başımızdan eksik etmesin annelerin bir taneleri onlar

umtfurkan geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin yavrularınla beraber sıhhatli günler temenni ediyorum.Allah'ım tüm çocuklarımıza akıl fikirversin.emekleri boşa çıkmaz inş. ii yerlere gelirler .onlar bizim yaşam kaynağımız...Allah onları korusun..:nazar:

slm arkadaşlar nasılsınız inş iyisinizdir.
benim canım baya sıkkın oğluşumun öğretmenini değiştirmişler.daha çocuk 1. sınıfta yaa nasıl yaparlar bunu çok alışmıştı öğretmenine.şimdi bocalayacak yavrum.üstelik stajyer öğretmenmiş gelen öğretmende.şimdi bana daha çok yük bindi öğretmeninden daha çok çabalayacağım.deliricem artık yaaa

burası dağ köyü diye umursamıyor kimse burayı herkes aklına eseni yapıyor.çocuklarımın geleceğini düşünmekten kendimi unuttum artık.burda büyürlerse benim bütün emeklerim hiç olacak.dışarıya yarım saat çıksa çocuklar öğrendikleri tek şey küfür oluyor.eve hapis edememki ben yavrularımı.elimden geleni yapıyorum oyunlar oynuyorum konuşuyorum neden çocuklardan uzak tuttuğumu anlatıyorum ama bir yere kadar ondan sonra çocuklarda bunalıma giriyor bende.allah sonumuzu hayır getirsin ama burda yaşamaya devam edersem bende yavrularımda kafayı yeriz.

tünaydııııın nerdesiniz dişi aslanlarım ya ben işi gücü bitiriyorum pcnin başına oturuyorum siz olmuyorsunuz özledim amaaaa
berfinsenam,egem,umutfurkanım,kahve delim,nihalim,frezyam,çokoprensim nerelerdesiniz yaaa
hepinizi kucak dolusu öpüyorum iyi hafta sonları diliyorum

X