biz herzaman burdayız canım vay üyeyeye bak aslan emre güzelmiş burda herkes aslanının resmini yayınlıyor sizin aslanların resimlerinide bekliyorus canım
betülcüm hg canım biz burdayız her zaman allah aslanını sana bağışlasın benimde 2 aslanım var canım aramıza katıldığına çok memnun oldum
sizde aslanlarınızdan bahsedin biraz arkadaşlar neler yapıyorlar karakterleri nasıl kardeşler arası ilişkiler daha neler neler .ii akşamlar görüşmek üzre .
biz herzaman burdayız canım vay üyeyeye bak aslan emre güzelmiş burda herkes aslanının resmini yayınlıyor sizin aslanların resimlerinide bekliyorus canım
frezyaaa bacum sen kız anaları topiğindeki frezyasın diilmi hoşgeldin
suzancım nasılsın canom görüşmeyeli iyisinnn umarım
nesutayi canım allah gönlüne göre versin inşallah canım bu arada topla çocukları birgün bana gel kız temizlige şaka yapıyorum biliyorsun degilmi canım eminim sen elinden geleni yapıyorsun ne kadar üzüldügünü biliyorum çocukların için başka bir şehre gitme imkanın yokmu iş kendinizinmi yoksa tayin filanmı bekliyorsununuz canım yine çenem düştü benim işler dura koysun ben oturayım bol bol ama hiç bir şey yapasım yok daha halsizligi atamadım dökülüyorum yani hadi bay kafan şişti