Erkek arkasimdan ayrildim

Abartmışsın bence durumu çocuğun yaşadıklarını biliyorsun açıklamış sana yani bence bu güven problemini aşıp seni seven insanı üzmeyi bırakmalısın eğer sen de onu seviyorsan

Bence abartMAmissiniz.
Yanlissam düzeltin.bu çevrimi i ve son görülme şunlar hariç, şu kişiler görsün vb ayarı var.
Sadece babasına kapatabilir. Neden herkese kapatıyor ki.
Bence başka bir iş var. Eğer şüpheniz varsa telini alıp bakın. Ayarlar, gizlilik kısmında Şunlar hariç ya da şu kişiye kapat kudmina hirin. Bakın bakalım siz var misiniz? Yani bir seçim yapmış mi bu konuda yoksa herkese mi acip kapatıyor sahiden?

Yok cevirimici özelliği kişiye özel yapılabiliyor mu diye denemistik telefonunu da saklamaz benden istediğimde bakarim sorun etmez şifresini de bilirim de ben aç dememe rağmen açıp sonra yine kapatması beni çok tetikledi

Nokta,virgül gibi noktalama işaretlerine ücret istenmiyor bilginize.

Bende kötü bir dönemden geçiyorum ilişki iki kişi arasında yaşandığı için tek bir olaydan tüm ilişkiye bok atamazsınız isinize bakin yorum yapmayın boş bos

Ablacım ne alaka ya ne anlatıyorsun Allah aşkına hadi işine ya

Bu çevrimiçi konusu kişiye göre ayarlanmıyor mu? İstese sadece babasına kapatabilirdi, büyük ihtimal aldatılmışsın

Son görülme aciliyor kişiye göre ayarlarlaninca son görülme de açık olsun istemiyor
Bence de bir haltlar karıştırmış, psikolojisi bozuk insan sürekli çevrimiçi yok çevrimdışı bunlarla mı uğraşır, ayrılduktan sonra sana adım da atmamış yedekte var birileri bence

Bence de bir haltlar karıştırmış, psikolojisi bozuk insan sürekli çevrimiçi yok çevrimdışı bunlarla mı uğraşır, ayrılduktan sonra sana adım da atmamış yedekte var birileri bence
Ben çok ayrıldım hep o idare etti ama oda dedi ki yeter cok gitmek istiyorsun hep ben durdurmaya çalışıyorum yedekte biri olsa benimle sık görüşmek istemez bence bana güvenmeye karar verirsen yazarsin dedi

Ben çok ayrıldım hep o idare etti ama oda dedi ki yeter cok gitmek istiyorsun hep ben durdurmaya çalışıyorum yedekte biri olsa benimle sık görüşmek istemez bence bana güvenmeye karar verirsen yazarsin dedi
Peki istese sana çevrimiçi olabilir babasına çevrimdışıyken, bunu nasıl açıklıyor

Peki istese sana çevrimiçi olabilir babasına çevrimdışıyken, bunu nasıl açıklıyor
Bebeğim cevirimiciyi aciyor açmam demiyor ama mesela küstük diyelim zaten benimle konuşmuyor babasıyla da şuan arası bozuk ya diyor hazir konuşmuyorken kapalı dursun konuştuğumuz zaman açarım bende bu aç kapadan sıkıldım normalde ikimizde son görülme açık kullanmiyoruz zaten cevrimiciyi babasına gizli yaparsa sadece bu durumda şson görülmesi aciliyor o da açılınca yine ne zaman girdi gözüküyor yani babası tarafından

Of en sıkıcı ilişki tipi. Ayrılmaniz iyi olmuş,çocuğa iyilik yapmışsınız, böyle takıntılı insanla hayat mı geçer.

yani başka birinin olduğunu da düşünmüyormuşsun hayatında o zaman ayrılmana gerek yokmuş şuan, ama güven sorunun çözülmeden bir ilişki yaşamamak bence daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…