Erkek arkasimdan ayrildim

tinkivinkiy1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
23
2
24
Erkek arkadasim la yaklaşık 3 senedir birlikteyiz ve çevremden ve kendi yapimdan kaynaklı zor güvenen biriyim sık görüşmek ister ve aslında birlikte bir problemimiz yok babasıyla ayrı büyümüş ve babası ile donem donem kuslukleri oluyor babası varlıklı bir adam erkek arkadaşıma da maddi destekte bulunuyor erkek arkadasim da diyor ki bana para verdiği için her işini bana yaptırmaya çalışıyor brn de küçük değilim bana dokunuyor bu durum diyor ve görüşmek istemiyor babası ole bana da bir süre önce dedi ki cevrimici mi kapaticam babam arıyor mesaj atıyor brn cevap vermiyorum haberin olsun cevrimiciyi kapatıyorum bende tamam dedim ama bir gün sonra aç dedim bu kapatıp duruyor aç kapa yapiyor ben aç dediğim için bu sırada da kendi erkek kardeşimin kiz arkadaşına ihanet ettiğini öğreniyorum kimseye güvenim kalmıyor erkek arkadaşımada anlatıyorum bu durumu oda çok şaşırıyor falan kardeşimin durumu yüzünden herseyden şüphe etmeye başladım kimseye güvenemiyorum sevgilimin her hareketinde bisey arıyorum ve bu olaylar üstüne hep ayrılmaya çalışıyorum çevrimici olayında da ben konuşmuyorum mesela bir gün akşam mesaj attığında farkediylrum yine kapatmış yine diyorum sen biriyle konusuyosun da ondan mı kapatıyorsun oda hayır zaten senin için açık tutuyorum seninle de konuşmuyoruz diye kapattım diyor ben bunu çok kafaya taktım ve ayrıldım oda senin için herseyi yaptım sen dönemin getirdiği zorluklardan dolayı hep farklı anlamlar çıkardın kendine seni gerçekten seviyorum çok üzülücem ama yazmicam sen bana güvenebilirim dersen yazarsin ben bu zamana kadar herseyi yaptım senin için dedi bende hayir artık bitti seni çok uyardim cevrimici konusunda dedim ve ayrildik ve ikinci gün hiç haber yok yazmadı napicam kızlar ben çok abartmış olabilirmiyim gerçekten bi yanlışını.gormedim.bu zamana kadar

Maalesef saçma bir güven sorununuz var ve sevgiliniz de bundan nasibini almış. Yerinde olsam ben sizden ayrılırdım. Yıllardır benim çevrim içim kapalı. Az önce baktım eşiminki açık ama buna da şu an konunuzu okuyunca merak edip baktım. Çok gereksiz bir şey üzerinden gereksiz bir kavga ancak çok yerinde bir ayrılık olmuş.

Yalnız ben de böyle kafada cok kurarım ama çat diye ayrılmak cesaret işi
Peşinizden koşar diye mi rahatça ayrıldınız?

Siz sevgilisiniz çevrimiçini kapatmasına kızıyorsunuz ben eşimin çevrimiçini kapatmasına hiç takmadım bile bende de kapalı son görülme çevrimiçilik durum. Her şeye kafayı takmayın.

Siz sevgilisiniz çevrimiçini kapatmasına kızıyorsunuz ben eşimin çevrimiçini kapatmasına hiç takmadım bile bende de kapalı son görülme çevrimiçilik durum. Her şeye kafayı takmayın.
Ama hep açıkken birden böyle bisey yapmaya başladı yoksa bende takılmazdim ve bana tamam açıyım diyip her fırsatta tekrar kapatiyor

Boyle baskasinin başına gelen felaketlerden travmatize olan insanlar bana cok rahatsizlik veriyor.

Evet abartmissiniz, sevgiliniz akli basinda biriyse donmez size.
Evet bende kendimde kabahat buluyorum fakat hep açık olan şey birden kapanmaya başladı ve tamam senin için kapatmam diyip konuşmadığımız her fırsatta kapatmaya başladı bi kuruyor insan ne yazık ki

Güven sorununuz çok fazla ve bence evet abartmissiniz. Kardeşiniz kız arkadaşını aldattı diye sevgilin de aynısını yapacak diye bir durum yok. Ayrıca sevgilinin babası görmesin diye çevrimiçi son görülmesini kapatması da ayrı bir tuhaf

Evet bende kendimde kabahat buluyorum fakat hep açık olan şey birden kapanmaya başladı ve tamam senin için kapatmam diyip konuşmadığımız her fırsatta kapatmaya başladı bi kuruyor insan ne yazık ki
Yani bu arada aldatan sizin kardesiniz, erkek arkadasinizda o zaman şöyle mi demeliydi?

"Sizin ailede aldatma cok olagan, beni aldatiyor olabilirsin, beni kesin aldatirsin"

Bu cumleyi duysaydiniz ve erkek arkadasiniz bu dusuncesi icin sizi terketseydi, ne hissedecektiniz?

12 yaşından büyükseniz böyle salak salak şeylere takılmamanız gerekiyor, ne kadar boş vaktiniz var. Sizin psikolojik sorunlarınız kimseyi ilgilendirmez. Umarım aklı başında biridir de bir daha arayıp sormaz sizi. Siz de normale dönmeden insanlarla ilişki kurmayın bence, kimse böyle boş şeylerle uğraşmak zorunda değil.

Benim de kapalı, eşimin açık. Ben de birdenbire kapattım, gruplardan yazılıyor ya da o an belki kimseyle konuşmak istemiyorum, ama çevrimiçi görürse de karşı tarafa ayıp olur diye düşünüyorum. Bence güvensizlik yaratacak bir durum yok.

Ne kadar kötü kalplisiniz neyim olursa olsun burda bi sıkıntımı paylaşmak istedim gerçekten kadin kadının düşmanı böyle bi yorum olamaz ya

evet abatmışsın

Anlamadım valla
Amme hizmeti

Babası oğluyla sorunluymuş yazıp durmasın diye çevrimiçi özelliğini kapatıyomuş. Kızında erkek kardeşi yakın zamanda sevgilisini aldatmış. O yüzden etkilenmiş ve sevgilisine sarmış güya başkasıyla konuşuyo diye kapatıyomuş. Ha bire sorun çıkarıyomuş. En son kız ayrılmış ve çocuk bana güvenebilirsen ben burdayım demiş. Konu sahibi de yok bitti artık demiş. Şimdi de 2 gün oldu yazmıyor abarttım mı diye soruyor

Sonuç olarak bence evet abartıyorsun konu sahibi. Çocuk başta sana söylemiş uyarmış. Sevdiğin insanın kötü döneminde yanında olmayıp, bi de sorun çıkarıyorsan o kişi akıllı davranıp kişiden uzak durmalı. Ya kendinden emin ol güven ve yaz ya da çocuğun sağlığı için uzak dur. Şu an belli ki hayatında toksik bi ilişkiye yer yok. Olmamalı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…