Erkek arkadaşın evine gitmek

Bu konunun sahibi nerede yahu?!
Terbiyesiz bir kadının yorumlarından sonra konu almış başını gitmiş seyri değişmiş.

Konu sahibi gel de sahip çıksana konuna.
Ya da vatandaşlık görevimi yapıp kolluk kuvvetimizi çağırayım en iyisi
Mune buyurmaz mısınız?

Bir de 3nity size katılıyorum, üyelerin profiline getirilen sınırlama konusunda.Bu konuda da yönetimden açıklama rica edeceğim ben de.

O bayan bu siteye bir daha alınmamalı. Burada çok hakaret vs. edildi ama o kadının söylediği sözlerin affı olmamalı.

benim kafam karıştı ya... konu sahibi başkasıydı ben ilk okuduğumda ...sonra başka bir üye örnek vermiş konu o üyenin olu vermiş ... 2. üyelik falan mı... konuya odaklanamadım valla

Kimse sizi fikirleriniz konusunda hesaba çekmedi ki. Kimseyi bağlamaz sizin neyi onaylayıp onaylamadığınız.
Siz en son yazdığınızı ve eylemlerinizi inkar ettiğiniz için tepki çektiniz.

Düşüncelerinizi değiştirmeye çalışmıyorum. Ama kadına mal muamelesi yapılmasını kakara kikiri eşliğinde anlatana da hop orada dur derim. Çünkü bir kadınım..

Hala anlamıyorsunuz. Siz küfürbaz birini destekleyerek masum göstermeye çalıştınız "çok üstüne gittiler kışkırttılar vs." diyerek.
Ben de biz haklı olarak tepki gösterdik diyorum.
Temcit pilavına dönmesin iş rica ediyorum..

Bencede ben artık yazmıyorum diğer üyelerde yazmasın lütfen her kez ayri goruste

Sanırım siz de pipinin kutsal sayıldığı bir aileden geliyorsunuz! Bu zihniyette bir erkek isterse dünyanın en yakışıklısı olsun, aklı başında ve kendi değerini bilen bir kadın dönüp bir kez bile bakmaz. Anca kendi gibi birini alır.

Ne kadar romantik ( ! ) bir aşk hikayesi gözlerim doldu.Bir de bunu öyle bir gururla yazmışsınız ki sanki çok iyi bir şeymiş gibi.

Herşey sadece tiple olsaydı kimse kimseyi almazdı. "Karakter" i unutmussunuz gibi geldi bana. E naz yapan kız bulana kadar, Nazlı olmayan kızlara ne yapacakmis onu da sordunuz mu:) az çok fikriniz vardır tabi bu konuda. Peki düşüncesi rahatsız etmiyor mu???? Benim de erkek kardeşim var boylu Poslu, ama çok şükür ki sığ değil. Yarabbim hem tipini hem karakterini güzel yaratmış ki konu kardeşten açılınca ilk ovdugunuz yer karakteri oluyor. E tabi ben de sizin gibi bir abla değilim orası ayrı :)

Hayat tarzına göre değişir ama bana hızlı geldi ciddi düşünüyorsa adım atın böyle şeylere ne gerek var

20 günlük birisine nasıl güvendiniz. Bence hızlı değil uçmuşsunuz resmen bu devirde çok dikkat etmek gerekiyor. Adınızın çıkmasını bir kenara bırakın ya siz öpmesini istemediğinizde üstünüze saldırsa bir erkege gücümüz zor yeter. Biz eşimle 1,5 sene çıktık bir kere olsun eve çagırmadı çağırsaydıda bir daha yüzüne bakmazdım. Niyeti belli der uzaklaşırdım

Uzun uzun yazayım da anlayanlar anlasın. Birincisi kendi durumunu anlatan hanıma çok yüklenilmiş. Bşr de annesi üzerinden. Eskiler böyleydi. Bize de böyle nasihat edilirdi.
İkincisi kenfisine ortslık malı, karpuz vb ifadesini yakıştırana ne denilir? Peki tamam denilir. Tüm kötü lafları sahiplerine iade ediyorum. Sizin hayatınız size.
Üçüncüsü ben kardeşimi anlattım. İyi okuyun, kızları kullanıp atıyor demedim.Bunu okuyan bir kızımız belki nasihat alır diye Erkek kafası böyle işliyor dedim. Tıpkı babalarınızın ve dedelerinizin işlediği gibi.
Haa yine de gömmek isteyen varsa buyursun gömsün. Modern yaşam mı dersiniz artık tercih mi kategorize mi bağnazlık mı... adı çok. Siz yazın biz okuyalım. Ama burası avrupa ülkesi değil onu da unutmayın.

Ne diyeyimkarpuz gini görenler utansın. Ortalık mslı olmakla gurur duyanlar duyanilir . Erkek mantığı başka işliyor bu kadar basit
Ortalık malı söylemini ortaya siz attınız yalnız.
Çok çirkin. Hiç, bir erkeğin başka bir erkeğe ortalık malı dediğini duydunuz mu? Kendini malum şey abidesi sanan tüm kadınlar malesef hemcinslerini aşağılayarak, yererek yücelttiğini sanıyor.

Son düzenleme:
S Sedaaedaa34 adlı üye ile muhattap olan hanımlar, hakaret davası açsanıza.

5237 S.lı Türk Ceza Kanunu MADDE 125
Hakaret
(1) (Değişik: 29/6/2005 – 5377/15 md.) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.

(2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…