- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
O bayan bu siteye bir daha alınmamalı. Burada çok hakaret vs. edildi ama o kadının söylediği sözlerin affı olmamalı.Mune @Kazen
yeri gelmişken....
şu üyelerin profiline sınırlama getirme parlak fikri kime aitse sevmedim.
şimdi burada herkese dümdüz giydiren üye, profilini sınırlayıp, adını değiştirdiğinde öyle devam edecek buralarda olmaya.
en azından üyeler görebilmeli konularını.
mesajları okuyabiliyor olmak pratik degil.
Benim ifade etmek istemedigim şeyi anlamadilar yada ben anlatamadım ben hareketlerini onaylamadım dikkat ederseniz ben hakaret eden şey yazmadım yene yaziyroun benim onaylarıyım evlenmeden öpüşmek sevişmek bana göre doğru olamadığını yazdım onu anrladim bu kadar ama her kez bana yazıyor ben küfür yazmisim gibi
Bencede ben artık yazmıyorum diğer üyelerde yazmasın lütfen her kez ayri gorusteKimse sizi fikirleriniz konusunda hesaba çekmedi ki. Kimseyi bağlamaz sizin neyi onaylayıp onaylamadığınız.
Siz en son yazdığınızı ve eylemlerinizi inkar ettiğiniz için tepki çektiniz.
Düşüncelerinizi değiştirmeye çalışmıyorum. Ama kadına mal muamelesi yapılmasını kakara kikiri eşliğinde anlatana da hop orada dur derim. Çünkü bir kadınım..
Hala anlamıyorsunuz. Siz küfürbaz birini destekleyerek masum göstermeye çalıştınız "çok üstüne gittiler kışkırttılar vs." diyerek.
Ben de biz haklı olarak tepki gösterdik diyorum.
Temcit pilavına dönmesin iş rica ediyorum..
Sanırım siz de pipinin kutsal sayıldığı bir aileden geliyorsunuz! Bu zihniyette bir erkek isterse dünyanın en yakışıklısı olsun, aklı başında ve kendi değerini bilen bir kadın dönüp bir kez bile bakmaz. Anca kendi gibi birini alır.Herkes gömmüş ama bana normal geldi. Benim de erkek kardeşim var . Yakışıklı da sıpa. Evlendiremiyoruz. Sebep de eşinizin kafasıyla aynı kafa. Kendini ağırdan satan , naz yapan kız bulursa evlencekmiş:))) Şimfi benim kardeşe de laf diyen çok olur da bir görseler; fizana bile giderler :)))
Sana bir örnek vereyim yanlış doğru olduğuna sen karar verirsin . Eşimle sevgili olduğumuz dönemde . İşten çıkıp beni evimin önünden aliyodu kendi evine gidiyodu. Ben arabada onu bekliyodum üstünü değiştirip geliyodu .her gün fix böyleydi . Bi gün arabadan inerken dediki bitane gömleğim var çok zor ütüleniyo onu giymek istiyorum sen gelsen onu ütülesen hem çabuk hazırlanmış olurum. Sadece baktım . Evde arkadaş var gel bisey olmaz dedi . Ben bi an arabadan inecek gibi oldum hanı evde arkadaş var deyince sonra kendimi toparladim dedim sen nereye la kendine gel . Yok ben gelemem baska gömlek giy dedim ben mi vardım bu zamana kadar dedim neyse gitti .. zaman geçti biz nişanlanma kararı aldık annemle buluşmak istedi sadece ikisi olarak . Ben gitmedim buluştular konustular. Annem eve geldi nasıl çocuk falan dedim. Annem dediki bu seni evine mi davet etti . Sok oldum yok dedim panikle. Meğer eşim anneme anlatmış. Ben kızınızı denedim böyle böyle yaptım eve gelseydi görüşmeyi kesicektim dedi . Eşimle sonradan konuştum bunu :) “ben kime gel dediysem o eve hemen zıpladılar . Bir gün o eve gelmeyen kız olursa onunla evlilik düşüncem diyodum hep” dedi ben sok oldum . Goruyonuz mu ne kadar basit bi konu ama ne kadar önemli . O yüzden bacım gitmeyin ya zaten evlenince hep ayni evde şimdiden yüz vermeyin .
Herşey sadece tiple olsaydı kimse kimseyi almazdı. "Karakter" i unutmussunuz gibi geldi bana. E naz yapan kız bulana kadar, Nazlı olmayan kızlara ne yapacakmis onu da sordunuz mu:) az çok fikriniz vardır tabi bu konuda. Peki düşüncesi rahatsız etmiyor mu???? Benim de erkek kardeşim var boylu Poslu, ama çok şükür ki sığ değil. Yarabbim hem tipini hem karakterini güzel yaratmış ki konu kardeşten açılınca ilk ovdugunuz yer karakteri oluyor. E tabi ben de sizin gibi bir abla değilim orası ayrı :)Herkes gömmüş ama bana normal geldi. Benim de erkek kardeşim var . Yakışıklı da sıpa. Evlendiremiyoruz. Sebep de eşinizin kafasıyla aynı kafa. Kendini ağırdan satan , naz yapan kız bulursa evlencekmiş:))) Şimfi benim kardeşe de laf diyen çok olur da bir görseler; fizana bile giderler :)))
Ne diyeyimkarpuz gini görenler utansın. Ortalık mslı olmakla gurur duyanlar duyanilir . Erkek mantığı başka işliyor bu kadar basit
Hayat tarzına göre değişir ama bana hızlı geldi ciddi düşünüyorsa adım atın böyle şeylere ne gerek varMerhabalar. 20 gündür konuştuğum biri var. 7 aydır biryer de çalıyorum bizim müşterimiz benimle tanışmak istiyormuş ne zamandır. Benim ismimi soyismimi sormuş iş arkadaşıma ekledi sosyal medyadan. 2 defa kahvaltıya gittik dışarda buluştuk ben 26 o 30 yaşında. Bana amacım gezmek tozmak değil niyetim ciddi senin öyle bir düşüncen varsa şimdiden söyle dedi. Bana hep ilerideden bahsediyor evlilikten. Yengesine falan da anlatmış. Geçen gün buluşacaktık o da işten gelmiş yorgun bende iş çıkışı kahve içeriz dedim sonra dedi ki gel bana pizza söyleyelim kahve yaparız sonra. Bende uygun olur mu gören olur yanlış düşünülerler dedim. sonra bana onları sorun etme ama sen bilirsin dedi. Neyse gittim yemek yedik kahve içtik falan hiç yakınlaşma olmadı ayrı koltuklarda oturduk. Dün tekrar gittim birşeyler yedik içtik sonra benim dizimde uyumak istediğini söyledi tamam dedim kafasını koydu biraz durdu öyle. Sonra bana sarıldı elimi tuttu falan 1 saat falan sarıldık oturduk öyle. Yanaktan öptü sonra yetmedi sanırım artık öpüştük kısa sürdü ama. Neyse ben eve geldim ama çok rahatsız oldum. Kendimi kötü hissediyorum daha çok yeniyiz. Kendisine söyledim dün çok hızlı ilerliyoruz sanki dedim öyle haklısın ama anı da yaşamak gerekiyor dedi bana. Hem ciddi düşünüp evlilik hemde böyle davranmasına şaşırdım. Sizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?
Kötü lafınızı iade ediyorum"Ortalık malı" ... Biri gitti derken siz gelmişsiniz..
Ortalık malı söylemini ortaya siz attınız yalnız.Ne diyeyimkarpuz gini görenler utansın. Ortalık mslı olmakla gurur duyanlar duyanilir . Erkek mantığı başka işliyor bu kadar basit
Ama burası avrupa ülkesi değil onu da unutmayın.
yuh artık kendinize gelin.Evlenmeden sevismek evet ahlaksızlık hatta o.....
Hangi kötü laf :)Kötü lafınızı iade ediyorum
Aa olur mu? Cımbıxla ayıklamışsunız ya onu iade ettimHangi kötü laf :)insan kendi cümlelerini başkasına iade edemez
Hakaret (1) (Değişik: 29/6/2005 – 5377/15 md.) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir. (2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur. |