Erkek arkadaşın evine gitmek

Ya ben destekliyorum diyormuyim ilk yazdiginda kendi fikri dedim ister denemişim olsun kocası ister annesi bu adam seni denemiş desin .benim dedim ki basina gelmiş yazmis sanki ben yazmisim gibi bana yazıyor sunuz ben kimseyle yazmıyorum ki bu kadar olay oldu zaten yazan çıkdı her bana diyor
Kuzum boş ver bende senle aynı fikir deyim ama anlatmaya değemez
Yok ne desteklemesi, rica ederiz. Uydurmayı pek severiz...

Aslında galiba demek istediği "öyle" kızlar kendini ağırdan satmali" diye düşünen erkekler var. Bizim evdede var hatda" demek istemiş. Sadece o "şimdi giydirirsuniz ama o kadar yakışıklı ki peşinden koşarsıniz" gibi dediği yersiz olmuş.

rahatsız olduğunu söyle yan yana durmak iyi hoştur ama kendine sahip çıkamıyorsa ilerler daha fazla. ilk güven kazanmak için dokunmayıp sonra ilerleme yapmış az veya çok şuan için fazla

Aslında galiba demek istediği "öyle" kızlar kendini ağırdan satmali" diye düşünen erkekler var. Bizim evdede var hatda" demek istemiş. Sadece o "şimdi giydirirsuniz ama o kadar yakışıklı ki peşinden koşarsıniz" gibi dediği yersiz olmuş.
Yok ben kardeşinin de benzer karekterde olduğunu söyleyen üyeye yazmadım zaten

Ne diyeyimkarpuz gini görenler utansın. Ortalık mslı olmakla gurur duyanlar duyanilir . Erkek mantığı başka işliyor bu kadar basit

Ne olunca ortalık malı olunuyor açıklar mısınız?
Erkek mantığı derken? Dünya sizin ailenizdeki erkeklerden ibaret değil.
Peki siz erkek misiniz? Sizin mantık da aynı işliyor gibi.

İnsan kendini mal yerine koyduktan sonra ha ortalık malı olmuş ha baş köşe malı olmuş fark etmiyor.
Kendini mal yerine koydurmayan kadınlar önce tipe değil zihniyete baktığı için kardeşiniz onlar için bir seçenek değil, içiniz rahat olsun.

Peki sizin o hareket yazan hanfendi den farkınız kaldımı bana resmen hareket ediyor sunuz ben ama malesef ben asla üslubuma ters olduğu için size geri iya de ediyorum

D1EBDCA8-FE40-4B3F-AD25-C5EE33D391F1.jpeg
bu da burada kalsın.
baktıkça beni hatırlarsınız.

Evet benim fikrim ki başka yerede yazdım evlenmeden öpüşmeui sevişmeyi doğru bulmadığını söylemiş dim o uyude öyle bir şey yazdım altına da bende o bir şey yazdım diğer yazdıklarımı da okursan tatlım

Merhabalar. 20 gündür konuştuğum biri var. 7 aydır biryer de çalıyorum bizim müşterimiz benimle tanışmak istiyormuş ne zamandır. Benim ismimi soyismimi sormuş iş arkadaşıma ekledi sosyal medyadan. 2 defa kahvaltıya gittik dışarda buluştuk ben 26 o 30 yaşında. Bana amacım gezmek tozmak değil niyetim ciddi senin öyle bir düşüncen varsa şimdiden söyle dedi. Bana hep ilerideden bahsediyor evlilikten. Yengesine falan da anlatmış. Geçen gün buluşacaktık o da işten gelmiş yorgun bende iş çıkışı kahve içeriz dedim sonra dedi ki gel bana pizza söyleyelim kahve yaparız sonra. Bende uygun olur mu gören olur yanlış düşünülerler dedim. sonra bana onları sorun etme ama sen bilirsin dedi. Neyse gittim yemek yedik kahve içtik falan hiç yakınlaşma olmadı ayrı koltuklarda oturduk. Dün tekrar gittim birşeyler yedik içtik sonra benim dizimde uyumak istediğini söyledi tamam dedim kafasını koydu biraz durdu öyle. Sonra bana sarıldı elimi tuttu falan 1 saat falan sarıldık oturduk öyle. Yanaktan öptü sonra yetmedi sanırım artık öpüştük kısa sürdü ama. Neyse ben eve geldim ama çok rahatsız oldum. Kendimi kötü hissediyorum daha çok yeniyiz. Kendisine söyledim dün çok hızlı ilerliyoruz sanki dedim öyle haklısın ama anı da yaşamak gerekiyor dedi bana. Hem ciddi düşünüp evlilik hemde böyle davranmasına şaşırdım. Sizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?
Evlilik öncesi ilişkiye karşıysanız tekrar gitmeyin, 20 gündür görüşüyorsunuz evlilik öncesi ilişkiye karşı olmasanız da şu an zamanı değil zaten. Tekrar giderseniz öpüşmekle kalmazsınız ve pişman olabilirsiniz. İyice tanıyıp anlamadan birşeyler yaşamak risk bence.

Bana hızlı geldi.
Tanımıyorsunuz etmiyorsunuz. Ilk buluşmadan evime gel diyen adamın niyeti zsten az çok belli.
Zamanla tanırsın güvenirsin vs de dikkat et böyle şeylere gazetede tv de çok rastlıyoruz

Merhabalar. 20 gündür konuştuğum biri var. 7 aydır biryer de çalıyorum bizim müşterimiz benimle tanışmak istiyormuş ne zamandır. Benim ismimi soyismimi sormuş iş arkadaşıma ekledi sosyal medyadan. 2 defa kahvaltıya gittik dışarda buluştuk ben 26 o 30 yaşında. Bana amacım gezmek tozmak değil niyetim ciddi senin öyle bir düşüncen varsa şimdiden söyle dedi. Bana hep ilerideden bahsediyor evlilikten. Yengesine falan da anlatmış. Geçen gün buluşacaktık o da işten gelmiş yorgun bende iş çıkışı kahve içeriz dedim sonra dedi ki gel bana pizza söyleyelim kahve yaparız sonra. Bende uygun olur mu gören olur yanlış düşünülerler dedim. sonra bana onları sorun etme ama sen bilirsin dedi. Neyse gittim yemek yedik kahve içtik falan hiç yakınlaşma olmadı ayrı koltuklarda oturduk. Dün tekrar gittim birşeyler yedik içtik sonra benim dizimde uyumak istediğini söyledi tamam dedim kafasını koydu biraz durdu öyle. Sonra bana sarıldı elimi tuttu falan 1 saat falan sarıldık oturduk öyle. Yanaktan öptü sonra yetmedi sanırım artık öpüştük kısa sürdü ama. Neyse ben eve geldim ama çok rahatsız oldum. Kendimi kötü hissediyorum daha çok yeniyiz. Kendisine söyledim dün çok hızlı ilerliyoruz sanki dedim öyle haklısın ama anı da yaşamak gerekiyor dedi bana. Hem ciddi düşünüp evlilik hemde böyle davranmasına şaşırdım. Sizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?

İnsan bir ilişkiye ciddi niyetle ya da tam tersi şekilde başlayabilir, zaman içinde fikri de değişebilir. Ciddi ilişki istemek normal ama 20 günde evlilik konuşmak normal değil bence.
O yüzden adam güvenilir gelmedi bana. Evlilik lafı açıp güven kazanmaya çalışmış gibi. "Yengeme de anlattım" diyerek şov yapmış.
Dışarıda tanımaya çalışın bence.

Ya ben destekliyorum diyormuyim ilk yazdiginda kendi fikri dedim ister denemişim olsun kocası ister annesi bu adam seni denemiş desin .benim dedim ki basina gelmiş yazmis sanki ben yazmisim gibi bana yazıyor sunuz ben kimseyle yazmıyorum ki bu kadar olay oldu zaten yazan çıkdı her bana diyor

Ya kusura bakmayın da her yorumunu beğenip destek yorumları atan babam mıydı?
Bknz..

Kuzum boş ver sen onları onların algısı başka sen mutlusun boş ver sallaaa

O kişiyi kışkırtan şey tepki mesajlarının arka arkaya gelmesiydi. Kimse hakaret etmedi.
Kendisi direk küfre ve hakarete başvurdu.
Kaldı ki bu tepkiler haklı tepkilerdi.

Ben direk beni alıntıladığı için bana ettiği sözler konusunda hakkımı helal etmiyorum. Ben hakaret etmediğim için vicdanım rahat.
Ayrıca ahlaksız namussuz diyerek de iftira attı. Allah'a havale ettim.

Burada her yaş grubundan kadın/erkek var. Yeri geliyor 13-14 yaşındaki çocuk bile üye oluyor. Ve gizli üye olarak erkekler..
Yani yazılanlardan örnekler, hayat dersi çıkarabilecek kişiler var.

Benim ve tepki gösteren diğer arkadaşların dediği "böyle bir şeyle övünülür mü? sırf erkek olduğu için bir kadını nasıl denemeye tabii tutar ve bununla nasıl gurur duyulur? şimdi o kişi daha mı ahlaklı?" idi.
Hatta son cümlem "kadın, erkeğin paha biçeceği bir şey değildir" oldu.
Bundan sonrasını anlayıp anlamamak size kalmış..

Gitmeyin. 20 günlük arkadaşlığa ilişki denmez daha. Bugün bunu yaptı yarın daha ileri gitcek, sonra sen iyi kız olsan yeni tanıdığın adamın evine gelmezdin kendi ayağınla diycek. Çok ciddiyse gelip istesin madem nişanlıyken tanırsınız birbirinizi. Uyuşursanız evlenirsiniz, olmadı ayrılırsınız.

yanlış geçmiştede böyle oldugunu düşünüp 20 gunde eve geliyor bu dicek gitme birdaha ailesiyle tanısana kdr hatta artık aile bile kriter değil isteyen istediği anda bırakıyor.türk erkeği zoru severr gitmeeee

ablalarını dinlee gitmeeee bi hata yaptım de geldm de, bundan önce gelmiştin bişe olmadı derse o hataydı böyle biri degılım günlerce vicdan azabı çektım lütfen ev konusunda zorlama de açmada birazcık tanı

Ya kusura bakmayın da her yorumunu beğenip destek yorumları atan babam mıydı?
Bknz..

O kişiyi kışkırtan şey tepki mesajlarının arka arkaya gelmesiydi. Kimse hakaret etmedi.
Kendisi direk küfre ve hakarete başvurdu.
Kaldı ki bu tepkiler haklı tepkilerdi.

Ben direk beni alıntıladığı için bana ettiği sözler konusunda hakkımı helal etmiyorum. Ben hakaret etmediğim için vicdanım rahat.
Ayrıca ahlaksız namussuz diyerek de iftira attı. Allah'a havale ettim.

Burada her yaş grubundan kadın/erkek var. Yeri geliyor 13-14 yaşındaki çocuk bile üye oluyor. Ve gizli üye olarak erkekler..
Yani yazılanlardan örnekler, hayat dersi çıkarabilecek kişiler var.

Benim ve tepki gösteren diğer arkadaşların dediği "böyle bir şeyle övünülür mü? sırf erkek olduğu için bir kadını nasıl denemeye tabii tutar ve bununla nasıl gurur duyulur? şimdi o kişi daha mı ahlaklı?" idi.
Hatta son cümlem "kadın, erkeğin paha biçeceği bir şey değildir" oldu.
Bundan sonrasını anlayıp anlamamak size kalmış..
Benim ifade etmek istemedigim şeyi anlamadilar yada ben anlatamadım ben hareketlerini onaylamadım dikkat ederseniz ben hakaret eden şey yazmadım yene yaziyroun benim onaylarıyım evlenmeden öpüşmek sevişmek bana göre doğru olamadığını yazdım onu anrladim bu kadar ama her kez bana yazıyor ben küfür yazmisim gibi

X