- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.511
- 32
Kafan güzel sanırımAa olur mu? Cımbıxla ayıklamışsunız ya onu iade ettim
Uğraşmaya bile değmez. Boşuna zaman kaybından başka bir şey değil@Sedaaedaa34 adlı üye ile muhattap olan hanımlar, hakaret davası açsanıza.
5237 S.lı Türk Ceza Kanunu MADDE 125
Hakaret
(1) (Değişik: 29/6/2005 – 5377/15 md.) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
(2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
O konuyu başkası yazdı. İyi okuyun. Yanıtladım haliyle. Ciddiyim Geridönüp okuyunKafan güzel sanırımcımbızla aldıysam da senin kendi lafindan cımbızladim:) ortalık malı lafını yazan babam değil herhalde:)
bizim için degilCanım ispata gerek yok alzheimer olmadık daha
Wcbnhf .!.:O konuyu başkası yazdı. İyi okuyun. Yanıtladım haliyle. Ciddiyim Geridönüp okuyun
Yanıtımı bulmuşsunuz. Öncesini de buldunuz mu ?Wcbnhf .!.:
Ne diyeyimkarpuz gini görenler utansın. Ortalık mslı olmakla gurur duyanlar duyanilir . Erkek mantığı başka işliyor bu kadar basit
Yanıtımı bulmuşsunuz. Öncesini de buldunuz mu ?
Size yazmıştım hesapta:))) Oruçsanız diye. Allah kabul etsin. Hayırlı akşamlar.
20 günde evliliği konuşması samimiyetsiz diyen olmuş ama ona takılma eşim birinci ayda evlenmek istediğini söyledi Benimle ben bu kadar hızlı olmana şaşırdım 20 günlük adama güvenip nasıl gittin evine canım yaAynen kızlar pişman oldum gittiğime. Hakkımda farklı düşünmüş olabilir. Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım sizce ? Bu konuda rahatsız olduğumu söylemeliyim galiba.
Kendi kocan hesapçı samimiyetsiz ve bence terbiyesiz biri diye bütün erkekleri öyle düşünmeSana bir örnek vereyim yanlış doğru olduğuna sen karar verirsin . Eşimle sevgili olduğumuz dönemde . İşten çıkıp beni evimin önünden aliyodu kendi evine gidiyodu. Ben arabada onu bekliyodum üstünü değiştirip geliyodu .her gün fix böyleydi . Bi gün arabadan inerken dediki bitane gömleğim var çok zor ütüleniyo onu giymek istiyorum sen gelsen onu ütülesen hem çabuk hazırlanmış olurum. Sadece baktım . Evde arkadaş var gel bisey olmaz dedi . Ben bi an arabadan inecek gibi oldum hanı evde arkadaş var deyince sonra kendimi toparladim dedim sen nereye la kendine gel . Yok ben gelemem baska gömlek giy dedim ben mi vardım bu zamana kadar dedim neyse gitti .. zaman geçti biz nişanlanma kararı aldık annemle buluşmak istedi sadece ikisi olarak . Ben gitmedim buluştular konustular. Annem eve geldi nasıl çocuk falan dedim. Annem dediki bu seni evine mi davet etti . Sok oldum yok dedim panikle. Meğer eşim anneme anlatmış. Ben kızınızı denedim böyle böyle yaptım eve gelseydi görüşmeyi kesicektim dedi . Eşimle sonradan konuştum bunu :) “ben kime gel dediysem o eve hemen zıpladılar . Bir gün o eve gelmeyen kız olursa onunla evlilik düşüncem diyodum hep” dedi ben sok oldum . Goruyonuz mu ne kadar basit bi konu ama ne kadar önemli . O yüzden bacım gitmeyin ya zaten evlenince hep ayni evde şimdiden yüz vermeyin .
@Sedaaedaa34 adlı üye ile muhattap olan hanımlar, hakaret davası açsanıza.
5237 S.lı Türk Ceza Kanunu MADDE 125
Hakaret
(1) (Değişik: 29/6/2005 – 5377/15 md.) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir.
(2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
Hoşlandığı kişi ile cinsel birliktelik yasamamayi, "kendini ağırdan satmak" olarak tanımlayan bir kadına söyleyecek fazla söz bulamıyorum.Cinsel birliktelik karsimdaki kişi için bir satışsa ağırdan veya çabucak satmış kendini ....beni ilgilendiren birşey yok .Deneye deneye kendileri için doğru olanı bulmuşlar neyse ki..
O değil de bir kadına sen bu kadar değersiz değilsin dedim diye namıssız oldum
Benim peşine düşmediğim zarıma hatunun içi gitti iyi mi? Ağlayacaktı neredeyse