Erkek arkadaşın evine gitmek

Uğraşmaya bile değmez. Boşuna zaman kaybından başka bir şey değil

Sevgilimle tanıştığım ilk gün evine gittim, opusmekle de kalmadım 3 seneyi geçti birlikteyiz iki defa evlenme teklifi etti erken olduğu için ben istemedim. Bu işlerin yavaşı hızlısı olmaz bence bir erkek aşıksa kaçıncı gün öpüştüğünüzün hesabını yapmaz. Tek sakıncası yeterince tanımadığın birinin evine gittiğinde başına bi sey gelebilir bu konuda arkadaşlara katılıyorum, bu da biraz şans işi her yerde başına bi sey gelebilir sonuçta o riski alıp almak istememene bağlı.

Aynen kızlar pişman oldum gittiğime. Hakkımda farklı düşünmüş olabilir. Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım sizce ? Bu konuda rahatsız olduğumu söylemeliyim galiba.
20 günde evliliği konuşması samimiyetsiz diyen olmuş ama ona takılma eşim birinci ayda evlenmek istediğini söyledi Benimle ben bu kadar hızlı olmana şaşırdım 20 günlük adama güvenip nasıl gittin evine canım ya
Tekrar gitmeyeceğini biraz zaman geçmesi gerektiğini söyle iyi bir tanı adamı

Kendi kocan hesapçı samimiyetsiz ve bence terbiyesiz biri diye bütün erkekleri öyle düşünme
Çeşit çeşit insan var.herkesin hayat görüşü farklı kendi dar pencerenden bakmışsın olaya semde haklısın o kadar küçük ki dünyan
Bu tip eli eline değmeden evlenenlerin evliliklerinde bir sürü cinsel problem yaşaysnabiliyor ayrıca
Herkesin kendi hayatı
Son olarak mükemmel kocanla tencere kapak yaşayın gidin size ne kim kimle sevişmiş falan

Anamm ortalık karışmış. Hanımlar sakinn, yapmayın hayır mübarek gün...

Şu deneme olayina verilen tepkileri çok haklı buldum bu arada, sevgilim bana seni denedim deseydi ağzına levyeyi yerdi. Ayrıca sevgilimin evine de gittim çünkü çok sevdim. Şimdi de, öpüşmek de dahil tüm ilklerimi yaşadığım adam ve kocam. Ha ilk olmayadabilirdi hayatin bize ne getircegi belli olmuyor. Ama evlenmeden once opusmus sevismis kimsenin bununla ahlak ölçüp o.... yaftası yapıstırmaya hakkı yok. Asil ahlak beyindedir buna üslup da dahil.

Konu sahibine gelince 20 gün çok çok erken henüz tam anlamiyla güvenmeden gitmissin ki buraya konu acmissin. Biraz vakit gecirin biraz zaman gecsin, adamn kullandigi anı yasa cumlesi cok tehlikeli geldi bana.

Zihniyeti değiştiremedikten sonra onların bir kac kuruşunu alsak ne olur. Aslinda öyle ile dolaşmak yeteri kadar ağır olmali

Ben bir sorun göremiyorum ortada. Yirmi gün olmuş, öpüşebilirsiniz, bunda ne var? Evlenilecek kadın olarak görülmemek mi rahatsız ediyor? Bunu cidden düşünmenizi istiyorum. Siz, kendinizi değerli görün. İnsanların düşüncelerine göre kendinize değer biçmeyin, bu insana zarar verir.

Tek sorun daha yirmi gündür tanıdığın insanla evlenmeyi düşünmektir bana kalırsa. Sizin aklınızdaki şüpheler de bundan kaynaklıysa o zaman düşünebilirsiniz: bu adam benimle bir şeyler yaşamak için mi ciddiyim laflarını öne sürüyor?

Bana her şey gayet normal geldi. Tabi kendine dikkat et orası ayrı konu. Ama ay hafif kız mı derler triplerine hiç girme.

Bu arada nişanlım bana 1 aylık sevgiliyken evlilik teklif etmişti. Adamı ciddiye almadım hatta yatağa atmak için mi yapıyor acaba diye düşündüm. Sonra 1 yıl aynı istikrarla evlenmek isteyince ikna oldum meğer adam ciddiymiş

Üstelik 1 aylık sevgiliyken beraber tatile gitmiştik. 3.buluşmada evinde kaldım. Ama en azından katil olmadığına güveniyordum taaa kreşten beri arkadaşım, çocukluk aşkım vs vs. Sadece sevgililik yeniydi.

Hoşlandığı kişi ile cinsel birliktelik yasamamayi, "kendini ağırdan satmak" olarak tanımlayan bir kadına söyleyecek fazla söz bulamıyorum.Cinsel birliktelik karsimdaki kişi için bir satışsa ağırdan veya çabucak satmış kendini ....beni ilgilendiren birşey yok .

Eve çağıran bir erkeğin aklında mutlaka farklı düşünceler vardır,hata etmissiniz,bir daha gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…