Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

erkeklerin savunma mekanizması çok kuvvetli herşey normal geliyor zaten nevarki bunda diye normalleştirmiş olayı doğru bi hareket değil sevdiğiniz için iyi tarafından bakıyorsunuz ama maalesef sebebleri Vardır o saatlerde aramaların msjların kızda da ne meslek aşkı varmış 7/24 hizmet

Yorumlara bakınca meslek aşkı çoğu kişide varmış. Çok ilginç

Biri bana geceden mesaj atsa bende görmemiş olsam,gördüğüm saatte donus yaparim.karşıdaki haber bekliyor diye düşünüp mahçup hissettiğim için.ben bunda anormal bir durum görmüyorum.erkek arkadaşınızın aklına zorla bişey sokmuş olmayın.erkekler böyle,düz mantık.dusunememis olabilir

Ama bunda gerçekten hiçbir şey yok.
Seni ve yorumlarını çok severim GelenKutusu GelenKutusu hani senin için bir yerden ekstra işkillenip olay yapayım dedim, o bile çıkmadı.
İşkillenme meselesi değil gerçekten. Sonuçta bu adam insanlarla çalışıyor. Bir şey saklamak istese saklar. Öyle bir amacı olmadığı biliyorum. Ben de onu fanusta büyütemeyeceğimi biliyorum çok şükür.

Çok saf bir şekilde kendine randevu ayarlatmaya çalışıyor. Niyeti belli. Psikoloğa gitmek. Bunun için de dünyanın parasını ödememek. Bu kızla tanışalı 10-14 gün olmuştur. Tanıştığı günü de biliyorum. Olayı daha o gün anlattı. Ben de destekledim hatta psikoloğa gidecek diye.

Bizim de işyeri Whatsapp gruplarımız var mesela. Gece 10’da yazanı yadırgıyorum. Ya da sahura kalkmış yazıyor. Yahu herkes o saatte uyanık olmak zorunda değil ki. O da bana çok saçma geliyor.

Bakış açımla ilgili sanırım. Belki ben aynısını yapsam erkek arkadaşım da tepki göstereceğinden. Ya da belki göstermeyecek ama ben öyle sanıyorum.

Yani özetle madem çoğu kişi yapıyor, ben de kendimi kasmayayım değil mi

Biri de çıkıp dememiş mi bu mesajların içeriğini, saatini nereden biliyorsunuz diye? 😄
Kızla konuşmuş diye bozulmuyorum demeyin belli ki güvensizliğiniz var böyle detaylara ulaşabiliyorsunuz. Ama kendisi gelip saatine, mesajın noktasına virgülüne kadar söylüyor ama siz telefondan açıp bakıyorsunuz.

Ben açıkcası saat 23 ten sonra gelen samimi olmadığım kişilerin mesajlarına cevap vermem. Buna rağmen tavrınızı fevri buldum.

erkek arkadaşınızin huyunu bilmem güven vermiyorsa ayrı ama benim psikolog arkadaşım var mesela. biz hiç is saatlerinde görüşemiyoruz. özel çocuklarla ilgilendiği için akşamları müsait oluyor genelde

Biri de çıkıp dememiş mi bu mesajların içeriğini, saatini nereden biliyorsunuz diye? 😄
Kızla konuşmuş diye bozulmuyorum demeyin belli ki güvensizliğiniz var böyle detaylara ulaşabiliyorsunuz. Ama kendisi gelip saatine, mesajın noktasına virgülüne kadar söylüyor ama siz telefondan açıp bakıyorsunuz.

Ben açıkcası saat 23 ten sonra gelen samimi olmadığım kişilerin mesajlarına cevap vermem. Buna rağmen tavrınızı fevri buldum.

Dün demişti randevu için bugün arayacak diye.
Ben de bugün sordum ne oldu cevap geldi mi, ne zaman gidiyorsun diye
O da herşeyi tek tek yazmak yerine bana ekran görüntüsü gönderdi.

21.30 gayet normal bir saat. bence böyle bir konuda erkek arkadaşınızın üzerine gidip aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
konuşmalarda hiçbir şey yok.

Bence gayet normal. İnsanların gün içinde meşguliyetleri var hanımefendi, karşılıksız yardım edecek erkek arkadaşınıza, bir iyilik yapacak, onu bile artniyetli görüyorsunuz.

Erkek arkadaşınızın sabah mesaj atması da normal. Gece söz verdiği saatte uyuyakalmış, tabi ki uyandığı anda bir özür mesajı atması lazım.

Bence siz bu güvensizliği yaşadığınız biri ile birlikte olmayın, onun da hayatını zorlaştırmayın.

21.30 gayet normal bir saat. bence böyle bir konuda erkek arkadaşınızın üzerine gidip aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.
konuşmalarda hiçbir şey yok.

Arabanın servisi için randevu aldım mesela
Bir önceki gün benimle ilgilenen adama mesaj atsam gece 9 buçukta
Yarın gelemiyorum desem
Adamın mesaisi 18’de bitiyor bu arada

Normal mi???

Hala bana normal gelmiyor

Bence gayet normal. İnsanların gün içinde meşguliyetleri var hanımefendi, karşılıksız yardım edecek erkek arkadaşınıza, bir iyilik yapacak, onu bile artniyetli görüyorsunuz.

Erkek arkadaşınızın sabah mesaj atması da normal. Gece söz verdiği saatte uyuyakalmış, tabi ki uyandığı anda bir özür mesajı atması lazım.

Bence siz bu güvensizliği yaşadığınız biri ile birlikte olmayın, onun da hayatını zorlaştırmayın.

Herhangi bir art niyetten nerde bahsettiğimi gösterirseniz sevinirim.

Ayrıca konu güvenle ilgili değil

Yarın gelemiyorum desem

Normal mi???

Randevunuz sabah saatlerindeyse evet atarsınız.
Önceden haber vermeniz gerekiyorsa evet atarsınız.

Çok kasıyorsunuz bence.

Anladık size normal gelmiyor ama buradaki çoğu kişiye ve erkek arkadaşınıza normal geliyor. Siz istiyorsunuz ki erkek arkadaşınız dahil insanlar bunun yanlış olduğunu kabullensin ama hayır ortada bir yanlışlık yok. 9 buçuk gecenin körü bir saat değil evet mesai saati bitmiş ama kız ücret almayacak dolayısıyla insani bir yardımda bulunuyor mesai saatlerinde çalışıyordur veya başka bir işi vardır ancak müsait olmuştur. Konuşmaları bana gayet seviyeli geldi üstelik soruyor müsaitseniz arayacağım bir saate diye. Ortada hiçbir gariplik yok buluttan nem kapmışsınız siz

Yarın gelemiyorum desem

Normal mi???

Canım bu kız yüksek lisans öğrencisi ise henüz bu işten ekmek yemiyor yani henüz bu işi olmayabilir.Bazi derslerde görüşme yapılması bu görüşmelerin kayıt altına alınmasını istiyorlar .Kız da büyük olasılıkla odevde filan kullanicaktir bu yapacağı görüşmeyi.Senin orneğe gelirsek arabanın servisi ile ilgilenen adamı akşam 9 da arayamazsin ama kendi tamirhanesi olan birisini 9 da arayabiliyor hatta bazen o saatte hala tamirhanede de bulabiliyorsun

Randevunuz sabah saatlerindeyse evet atarsınız.
Önceden haber vermeniz gerekiyorsa evet atarsınız.

Çok kasıyorsunuz bence.

Sabah saati değil. Gün içinde de atabilirim

Erkek arkadaşımın da randevusu ya da sabahın 6’sında mesaj atmasını gerektirecek aciliyeti yoktu. Gündüz 10’dan sonra atabilirdi

Back