Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

Arabanın servisi için randevu aldım mesela
Bir önceki gün benimle ilgilenen adama mesaj atsam gece 9 buçukta
Yarın gelemiyorum desem
Adamın mesaisi 18’de bitiyor bu arada

Normal mi???

Hala bana normal gelmiyor
dün akşam 21.00de makyaj mağazasında görevli makyöze mesaj attım whatsapptan. 'yarın çalışıyor musunuz, x ürününü değiştirmeye geleceğim' diye.
eşim yanımdaydı. adam evli mi bekar mı bilmiyorum, evliyse belki onun da eşi yanındadır.
hiç de yanlış yaptığımı düşünmedim, hala düşünmüyorum.
gün içinde işle ilgili kouşuşturmaktan bu tip kişisel şeylere ancak 8-9 gibi, eve gelme, soyunma dökünme, duş alma, yemek yapma, yemeve bulaşık kaldırma faslından sonra vakit geliyor.

Sanki biraz kıskanmışsın gibi :)
Rahatsız olduysan görüşme artık de açık açık. Neden uzatıyosun mevzuyu? Adamın aklında olmayan bişeyi zorla aklına sokuyosun :)

Ayrıca gün içinde gerçekten müsait değildir ki, bende ücretsiz bir iş yapacak olsam mesai saatleri dışında yaparım.

Herhangi bir art niyetten nerde bahsettiğimi gösterirseniz sevinirim.

Ayrıca konu güvenle ilgili değil

"Normal mi?" diye sorduğunuz her konu hakkında artniyetli olunduğuna dair fikriniz olduğu açık. Normal mi ne demek? Anormal buluyorsunuz işte. Konu güven değilse ne?

Şimdi kafama takılan sorular:
  1. Psikolog da olsa, yüksek lisans da yapsa, birilerine yardımcı da olmak istese, gece 9 buçukta mesaj yazması normal mi? İşle ilgili ve acil bir durum sayılmaz. Erkek arkadaşımın savunması şu:”Gün içinde müsait değil demek ki o saatte aramış”
  2. Erkek arkadaşımın sabahın köründe mesaj atması zaten normal değil diye düşünüp bayağı haşladım, gün içinde işi nedeniyle ÇOK YOĞUN oluyormuş. SİZCE bu bahanesi ne kadar kabul edilebilir? (Benim için yüzde 0)
  3. Psikolog kızın akşam müsaitim deyip yine mesai dışı bir saatte iletişim kuracağını bildirmesi normal mi?
Erkek arkadaşıma göre hepsi normal. Bana kalkıp “sen değil miydin bana psikoloğa git diyen, 23-34 yaşında kız sen ne dediğinin farkında mısın” diye cevap veriyor.
Niye sabahın kötünde yazdın dediğimde de “rüyamda mı gördüm kadını yani, sen ne demek istiyorsun“ diye üste çıkmaya çalışıyor. “Gün içinde atamıyorum, işe başlamadan mesaj atmamın ne sakıncası var” şeklinde sadece kendini kandırdığı açıklamaları da mevcut.

Söyleyin şimdi ben ne yapayım?

Erkek olsa da tepkim aynı olurdu elbette. Mesai dışı yazışma. Ne gereği var mantığındayım ben.
Eğer buna takıldıysanız doğru ,haklısınız ama konunuza bakıldığında sanki kızla erken veya geç saatlerde yazışmalarını kıskanmış, altında bir şey arıyormuşsunuz gibi algılanıyor.

Eğer buna takıldıysanız doğru ,haklısınız ama konunuza bakıldığında sanki kızla erken veya geç saatlerde yazışmalarını kıskanmış, altında bir şey arıyormuşsunuz gibi algılanıyor.

Yazışmalarda kıskanmamı gerektirecek bir şey olmadığını yazmıştım. Ne içerik ne üslup açısından. Ayrıca zaten 2 haftadır iletişim içindeler. Kıskansam en başta hayır görüşme derdim.

Erkek arkadaşım işi nedeniyle insanlarla irtibat halinde çalışıyor. Geçenlerde yine iş nedeniyle yüksek lisans yaptığını söyleyen bir psikologla tanışmış. Ben de uzun zamandır kendisine bir psikoloğa görün dediğim için telefonunu almış. Psikolog kız üniversitede bu görüşmelerin ücretsiz olduğunu söylemiş. Bu aralar maddi durumu da çok düzenli olmadığından benim bu isteğimi sürekli erteliyordu. Böyle bir fırsat karşısına çıkınca değerlendirmek istemiş. Benim önceki önerilerimi hiç kaale almamıştı, ücret nedeniyle olduğunu söyleyerek.

Psikolog buna diyor ki “ben sizin için biriyle görüşme ayarlayacağım”. Buraya kadar sorun yok. Ama bana sorun gibi gelen şey şu: Kız buna gece 21:34’te mesaj yazıp “uygunsanız sizi 1 saate arayacağım” diyor. Yani gecenin 10 buçuğunda arayacak. Bizimki de “uygunum bekliyorum” diyor. Amma velakin uyuyakalıyor. Sonra sabah uyanınca (06:19’da) mesaj atıp “afedersiniz dün uyuyakalmışım, gün içinde müsait olursanız ya da akşam arayabilir miyim” diyor. Kız da 10:28’de cevap yazıp “tabi ki ben de akşam müsait olacağım” diyor.

1. Psikolog da olsa, yüksek lisans da yapsa, birilerine yardımcı da olmak istese, gece 9 buçukta mesaj yazması normal mi? İşle ilgili ve acil bir durum sayılmaz. Erkek arkadaşımın savunması şu:”Gün içinde müsait değil demek ki o saatte aramış”
  2. Erkek arkadaşımın sabahın köründe mesaj atması zaten normal değil diye düşünüp bayağı haşladım, gün içinde işi nedeniyle ÇOK YOĞUN oluyormuş. SİZCE bu bahanesi ne kadar kabul edilebilir? (Benim için yüzde 0)
  3. Psikolog kızın akşam müsaitim deyip yine mesai dışı bir saatte iletişim kuracağını bildirmesi normal mi?

Erkek arkadaşıma göre hepsi normal. Bana kalkıp “sen değil miydin bana psikoloğa git diyen, 23-34 yaşında kız sen ne dediğinin farkında mısın” diye cevap veriyor.
Niye sabahın kötünde yazdın dediğimde de “rüyamda mı gördüm kadını yani, sen ne demek istiyorsun“ diye üste çıkmaya çalışıyor. “Gün içinde atamıyorum, işe başlamadan mesaj atmamın ne sakıncası var” şeklinde sadece kendini kandırdığı açıklamaları da mevcut.

tavsiyem o psikologa sizin de acilen görünmeniz , zaman/mekan fark etmez ama mutlaka yardım alın

Sanki biraz kıskanmışsın gibi :)
Rahatsız olduysan görüşme artık de açık açık. Neden uzatıyosun mevzuyu? Adamın aklında olmayan bişeyi zorla aklına sokuyosun :)

Ayrıca gün içinde gerçekten müsait değildir ki, bende ücretsiz bir iş yapacak olsam mesai saatleri dışında yaparım.

Görüşme diyecek bir şey yok ki ortada.
Buna görüşme dersem adamı eve kapatmam lazım. Normal bir konu bu. Sadece saatlere takıldım.

Amaclari ne bilemeyiz ama hani iyi niyeymi kotu niyetmi msjlar banada normal geldi belki kizin eve gitmesi 7 yi bukuyordur yemek cay dinlenme filan derken o satte anca kafasi rahatliyordur. Yada evde kalabaliklarsa ev kucukse herkes yattigi zaman sakince o satte konusmak istiyordur yada kiskanc bir sevgilisi varsa sizin gibi onla konusup o uyuyunca sizin sevgilinize donus yapiyordur birsuru sebep olabilir . Gec saate yada erken saat konusmasinda bi mahsur yoksa saatin ne onemi varki

Sabah saati değil. Gün içinde de atabilirim

Erkek arkadaşımın da randevusu ya da sabahın 6’sında mesaj atmasını gerektirecek aciliyeti yoktu. Gündüz 10’dan sonra atabilirdi
Kızla telefon için sözleşmişken uyuyakalacak, bir de bunun özrünü ta ertesi gün 10da yazacak? Bu da kibarlık olacak?

Kusura bakmayın da asıl kabalık bu. Siz biriyle sözleşmişken uyuyup ertesi gün bu kadar geç saatte yazacaksınız demek ki.

Yardımcı olmaya çalıştığım biri bana bunu yapsa "paşama bak bir de bu saatte aklına geliyor" diye yardımcı falan olmam. Asıl ayıp bu.

Erkekler o kadar düşünmüyor yaa aklına gelince atmıştır mesajı sabahın körü olduğunu düşünmemiştir emin ol

Yanlis falan yok kaldi ki seni ne ilgilendirir adamin kime ne saatte ne yazdığı eger iliskini etkileyen bisey degilse. Herkesin bi tarzi düşünus bicimi var bu kadar zorlama dayatmak sacma. Yanlis gelmiosa ona gore yanlis degildir. Sana yanlis geliosa arama o saatte kimseyi olsun bitsin :) aklim sobali ilkokuluma gitti yaaa 3. Sinif hayatbilgisi kitabinda yaziodu galiba saat 22:00 den sonra kimse aranmaz diye. Cok mu ciddiye aldin ki :D

Yanlis falan yok kaldi ki seni ne ilgilendirir adamin kime ne saatte ne yazdığı eger iliskini etkileyen bisey degilse. Herkesin bi tarzi düşünus bicimi var bu kadar zorlama dayatmak sacma. Yanlis gelmiosa ona gore yanlis degildir. Sana yanlis geliosa arama o saatte kimseyi olsun bitsin :) aklim sobali ilkokuluma gitti yaaa 3. Sinif hayatbilgisi kitabinda yaziodu galiba saat 22:00 den sonra kimse aranmaz diye. Cok mu ciddiye aldin ki :KK70:

Vallahi öyle.
Sabah 10’dan önce, akşam 10’dan sonra çok samimi değilsen ya da çok acil değilse kimse aranmaz.

Hayır işin kötüsü çocuklarıma da öyle öğrettim iyi mi :skandal:

Erkek arkadaşım işi nedeniyle insanlarla irtibat halinde çalışıyor. Geçenlerde yine iş nedeniyle yüksek lisans yaptığını söyleyen bir psikologla tanışmış. Ben de uzun zamandır kendisine bir psikoloğa görün dediğim için telefonunu almış. Psikolog kız üniversitede bu görüşmelerin ücretsiz olduğunu söylemiş. Bu aralar maddi durumu da çok düzenli olmadığından benim bu isteğimi sürekli erteliyordu. Böyle bir fırsat karşısına çıkınca değerlendirmek istemiş. Benim önceki önerilerimi hiç kaale almamıştı, ücret nedeniyle olduğunu söyleyerek.

Psikolog buna diyor ki “ben sizin için biriyle görüşme ayarlayacağım”. Buraya kadar sorun yok. Ama bana sorun gibi gelen şey şu: Kız buna gece 21:34’te mesaj yazıp “uygunsanız sizi 1 saate arayacağım” diyor. Yani gecenin 10 buçuğunda arayacak. Bizimki de “uygunum bekliyorum” diyor. Amma velakin uyuyakalıyor. Sonra sabah uyanınca (06:19’da) mesaj atıp “afedersiniz dün uyuyakalmışım, gün içinde müsait olursanız ya da akşam arayabilir miyim” diyor. Kız da 10:28’de cevap yazıp “tabi ki ben de akşam müsait olacağım” diyor.

9-10 benım ıcınde gece degıl ama ben o saatde iş yaptıgım ınsanları aramıyorum
gece 10 da arayacagıma gunduz gozu sabah 10 da aramayı tercıh ederım eşim de oyle gece arayacagına sabah aramayı tercıh eder

gece ne munasebet ? ınsanları rahatsız etmekten cekınırız ... ha rahatsız etmekten cekınme duygusunun olusmadıgı o resmıyetın ortadan kalktıgı cok yakınlarımızı o saatde rahatlıkla ararız mesaj atarız degıl mı ?

malesef kı yazdıklarınızda sız haklısınız

ben sızı bu forumdan az cok bılıyorum cok mutlu olmanızı ısterım umarım bır yanlıs anlasılmadır ınsallah sevıyeyı sınırı koruyabılen ınsanlardır ınsallah sız abartıyor yanlıs anlıyor olursunuz
mutlulugu dogru ınsanı hakettıgınızı dusunuyorum ben cunku

Yani ben de karşılıklı flörtleşmeler felan olmuş diye bekliyorum mesajlarda ama hiçbir şey yok. Bence gayet normal sizin biraz aşırı kıskançlığınız var.

Bence erkek arkadaşınızın durumuna: Mesai saatleri dışında mesaj alı-gönderim işlemi yapılmamaktadır.'' diye yazdırın ..

Back