Erkek arkadaşımla yüksek lisans öğrencisi psikolog kızın mesajlaşmaları

Resmi ilişkilerimizin olduğu kişilerle akşamdan sonra ben de görüşüp etmeme taraftarıyım ama havanın zaten 20:00’de karardığı yaz günlerinde 21:30 pek de münasebetsiz bir saat değil. Üstelik ramazandayız oruç tutuyorsa iftar sonrası ancak fırsat bulabilmiştir. Kızın hatır için yapacağı bir şey sonuçta mesai saati içinde vakit ayırmamış olabilir ben de böyle şeylerle akşam ilgilenirim. Konuyu ilk okuduğumda güvensizlik olduğunu düşünüp altında bişey aramıştım ama ısrarla güvensizlik ve kıskançlık yok diyorsanız erkek arkadaşınıza hak verdim ben. Ha bu olaydan sonra hassasiyetinizi öğrenip de akşamları böyle görüşmeler yapmayabilir ama birinin sürekli görgü kurallarını hatırlatıp durması bana kendimi domine edilmiş hissettirirdi.

Vallahi öyle.
Sabah 10’dan önce, akşam 10’dan sonra çok samimi değilsen ya da çok acil değilse kimse aranmaz.

Hayır işin kötüsü çocuklarıma da öyle öğrettim iyi mi :skandal:

Evet akşam 10'dan sonra kimse aranmaz. Ama burda istisnai durum önceden mesajlaşılmış, müsaitliğin alınmış olması. Müsaitseniz arayacağımdan sonra onay gelirse bu kural esner.

Sabah 10 diye bir kural yok. Alacağım eğitimle ilgili dün akşam konuştuğum kadını bu sabah 7.30 civarı aradım. Sormam gerekenleri sordum. Hayat çalışan insanlar için 10'dan önce başlıyor.

Çocuklarınıza kendi kurallarınızı öğretmeniz normal, sevgilinize öğretmeye çalışmanız anormal olan.

Vallahi öyle.
Sabah 10’dan önce, akşam 10’dan sonra çok samimi değilsen ya da çok acil değilse kimse aranmaz.

Hayır işin kötüsü çocuklarıma da öyle öğrettim iyi mi :skandal:

Bu gorgu kuralidir. Bence dogru ogretmissin cocuguna. Biz de anne babamizdan bunu ogrendik. Ben de aksam 10dan sonra telefonu acmiyorum. Anne baba kardes disindakilere. Velilerim bazen abartip 11 de bile arayabiliyor mesela. Acmiyorum. Benim de bir yasantim var. Aksam 10dan sonra rahatsiz edilmek istemiyorum. Bunu da sene basinda butun velilerime soylerim. Aksam 10dan sonra telefonlari acmiyorum. Eger ulasmak isterseniz lutfen daha erken arayin. Benim de bir ozel hayatim, esim, evim, coluk cocugum var. Bu bir gorgu kuralidir diye soylerim. Saatler cuvala girmedi ya...

Yazışmalarda kıskanmamı gerektirecek bir şey olmadığını yazmıştım. Ne içerik ne üslup açısından. Ayrıca zaten 2 haftadır iletişim içindeler. Kıskansam en başta hayır görüşme derdim.
Kıskanmadıysanız ne diye adamı bu kadar darlıyorsunuz ki? 40 üzeri bir adama usül yordam siz mi öğreteceksiniz?

Bir de 6 da aramamış ki, mesaj atmış. Ne var bunda, mesajı atarsın karşı taraf müsait olduğunda bakar. Bu saatte mesaj atabiliyorsam o kişi ile çok samimiyim diye bir durum yok...ki sizin sorguladığınız bu değilse, 6 da mesaj atmak ayıp diye bir kaide hiç yok.

Gece derken?
İnsanlar o saatte ancak vakit bulup yazmış olabilir. Ben de tez danışmanıma, okuldaki zümreme bazen o saatlerde bir şey sormak için yazabiliyorum. Umarım onların hayatlarındaki kadınlar da sizin gibi güvensiz değildir.

Sabah 10 diye bir kural yok. Alacağım eğitimle ilgili dün akşam konuştuğum kadını bu sabah 7.30 civarı aradım. Sormam gerekenleri sordum. Hayat çalışan insanlar için 10'dan önce başlıyor.
Mesailer 08.00-08.30 gibi başlıyor.
09.00da birini aramaktan veya birinin beni aramasından gocunup ay ne görgüsüzlük demem mesela. Hepimiz bir yerlere yetişmeye çalışıyoruz, günlük telaşe içinde ne zaman müsaitsek o zaman arıyoruz yazıyoruz.

Ha çalışmadığını bildiğim insanları sabahın 9unda aramam acil bir şey yoksa o ayrı. Ama çalışan, mesaili insanı sabah aramakta sakınca yok bence.

Gece derken?
İnsanlar o saatte ancak vakit bulup yazmış olabilir. Ben de tez danışmanıma, okuldaki zümreme bazen o saatlerde bir şey sormak için yazabiliyorum. Umarım onların hayatlarındaki kadınlar da sizin gibi güvensiz değildir.
Güvenle ilgili bir şey okudunuz mu 9 sayfada???
Okuduğunu anlama konusunda yeni bir tez daha hazırlamanızı tavsiye ederim

Kıskanmadıysanız ne diye adamı bu kadar darlıyorsunuz ki? 40 üzeri bir adama usül yordam siz mi öğreteceksiniz?

Bir de 6 da aramamış ki, mesaj atmış. Ne var bunda, mesajı atarsın karşı taraf müsait olduğunda bakar. Bu saatte mesaj atabiliyorsam o kişi ile çok samimiyim diye bir durum yok...ki sizin sorguladığınız bu değilse, 6 da mesaj atmak ayıp diye bir kaide hiç yok.
Samsonum bunu demek istemiştim sen daha güzel ifade etmişsin, böyle şeyler belli yaştan sonra yol yordam öğretmek gibi oluyor. Benim hoşuma gitmezdi şahsen. Öte yandan GelenKutusu GelenKutusu sizi severim ve mutlu olmanızı çok isterim, sanıyorum ilişkiniz henüz yeni bu nedenle böyle bir hassasiyetinizin olduğunu öğrenmesi iyi olmuş.

6’da mesaj atmak görgüsüzlüktür diye çemkirdim hatta.

Gidiyorum özür dilemeye

Samsonum bunu demek istemiştim sen daha güzel ifade etmişsin, böyle şeyler belli yaştan sonra yol yordam öğretmek gibi oluyor. Benim hoşuma gitmezdi şahsen. Öte yandan GelenKutusu GelenKutusu sizi severim ve mutlu olmanızı çok isterim, sanıyorum ilişkiniz henüz yeni bu nedenle böyle bir hassasiyetinizin olduğunu öğrenmesi iyi olmuş.
Ben de arkadaşı kırmamışımdır umarım. BDV de çok takılmamam lazım, mağdur gördüğüm tarafla fazla empati yapıyorum :KK48:

Kız izin alıp müsaitseniz arayım demiş, adam sadece mesaj atmış. Bu sebeplerle bana kızan, konuyu uzatan olsa, benim aklım bana yetmiyor m, senden mi öğrenicem ne doğru ne yalnış diye çok pis soğurum.

Pek abartılacak bişey yok hani duzgunce hayatim bu saatlerde konuşmanz beni rahatsiz etti konusun ama daha munasip bi zamanda konusun diyebilirsiniz bence olay cikarmaniz sizi hakliyken haksiz duruma dusurmus.

Üniversitede alanım psikoloji ya da rehberlik değil ama rehberlik ve psikolojik danışmanlık alanı ile beraberiz. Bildiğim kadarıyla öğrencilerin pratik yapması amacıyla ücretsiz ya da cüzi miktarlar verilerek danışan olunabiliyor. Akademide bu tarz işler için mesai 17den sonra başlar. Yani size aracı olan kişi kendi işini hallettikten sonra ancak sizin işinize yardımcı olabilir ve bu amaçla sizinle görüşebilir. Akademide mesai yoktur. Görüşmeyi de kendi yapacaksa uygun olduğu saatte yapacaktır. Kendi yapmayacaksa öğrencilerin ders saati dışında ya da öyle bir ders varsa o dersin uygulaması kapsamında ayrılan saatte yapılacaktır

herkes akşam 9.30 geç değil vs yazmış da

bizim evimizde o saat çocuğun uyku saati

beni o saatte annem de aramaz

ya da sabah 6 da telefona mesaj sesi düşerse yataktan fırlıyorum kime ne oldu diye

hatta bu nedenle telefonların sesini kapatıp yatıyorum artık zira insanlar gece yarısı watsapp vs birşeyler paylaşmayı seviyor

kızın arama saati vs geçtim de sabahın 6 sında mesaj atmak olağan değil

yani adamın mesaisi kaçta başlıyor

sabah tam 8 olunca arayanlara da ifritim

kendi işim var 8 de iş başında olunacak bir mesleğim de yok

o saat tam evden çıkma saatim bir de ona laf mı anlatayım

Normal konuşmuş.
Bence abartılacak birşey yok.
Kız genç diye içten içe rahatsız mı oldunuz sanırım.
Normal insanca bir duygu

Şu ana kadar bir erkekle bu saatte yazıştığını görmediğim için ona tepki veremedim. Görseydim kesinlikle verirdim.
Kızın genç olması bir şeyi değiştirmiyor. Erkeğin niyeti kötü ise yaşa bakmıyor zaten.

Bizim erkek arkadaşımla aramızdaki ilişki böyle değil. Ben ondan gencini bulunca onu bırakırım, o benden genç ve güzelini bulursa beni bırakır diye bir şey yok. Aksine bizi birbirimizle tutan tek şey sevgimiz ve saygımız.

İşkillenme meselesi değil gerçekten. Sonuçta bu adam insanlarla çalışıyor. Bir şey saklamak istese saklar. Öyle bir amacı olmadığı biliyorum. Ben de onu fanusta büyütemeyeceğimi biliyorum çok şükür.

Çok saf bir şekilde kendine randevu ayarlatmaya çalışıyor. Niyeti belli. Psikoloğa gitmek. Bunun için de dünyanın parasını ödememek. Bu kızla tanışalı 10-14 gün olmuştur. Tanıştığı günü de biliyorum. Olayı daha o gün anlattı. Ben de destekledim hatta psikoloğa gidecek diye.

Bizim de işyeri Whatsapp gruplarımız var mesela. Gece 10’da yazanı yadırgıyorum. Ya da sahura kalkmış yazıyor. Yahu herkes o saatte uyanık olmak zorunda değil ki. O da bana çok saçma geliyor.

Bakış açımla ilgili sanırım. Belki ben aynısını yapsam erkek arkadaşım da tepki göstereceğinden. Ya da belki göstermeyecek ama ben öyle sanıyorum.

Yani özetle madem çoğu kişi yapıyor, ben de kendimi kasmayayım değil mi
10 gruba mesaj atanı yadırgıyor musun seni kk dan biliyorum gelen ve her yazdığına ayrı şaşıriyorum :KK48:sen bizim grupta olsan ben nereye düstüm dersin kesin :70: grupları sessize al 🤪

10 gruba mesaj atanı yadırgıyor musun seni kk dan biliyorum gelen ve her yazdığına ayrı şaşıriyorum :KK48:sen bizim grupta olsan ben nereye düstüm dersin kesin :KK70: grupları sessize al 🤪

Gruplar çoğunlukla sessizde zaten de gene de 10’dan sonra mesaj atanı ayıplamama engel değil :KK48:

Bunda ne var ki
Alt tarafı bir mesaj sabahın köründe atmissa nolmus?
Ya da o kişi yogunsa akşam vakti aramasında ne var? Kaldı ki söylediğiniz saat gecenin 2si de değil.

Bunda ne var ki
Alt tarafı bir mesaj sabahın köründe atmissa nolmus?
Ya da o kişi yogunsa akşam vakti aramasında ne var? Kaldı ki söylediğiniz saat gecenin 2si de değil.

Algı farkı sanırım
Sizin için gecenin 2’si garip bir saat
Benim için de sabahın 6’sı o kadar garip işte

Back