Erkek arkadaşımın yaptığına bakın

sabah kalktım canım hiçbirşey yapmak istemiyordu. işe giderken dolaptan kot pantolanla sıradan bir bluz giydim, makyaj sıfır göz altlarım torba gibi. işe gidince arkadaşlar ne bu hal diye dalga geçti. çünkü zamanında bende onlara gülüyordum. sevgilileriyle ayrıldıklarında aman ne üzülüyorsun başka adam mı kalmadı diye eleştiriyordum. ben hiç böyle şeylere gelemem diyordum. hakanla yeni tanıştığım dönemlerde tartıştığımız zamanlarda aman ona mı kaldım keyfi bilir derdim arkadaşlarım kızardı böyle yapma terk eder seni diye eleştirirlerdi. şimdi bu halime bakıyorumda ilk defa bu kadar büyük bir tartışmamız oldu ve onu kaybetme korkusu yaşıyorum farkında değilmişim ama bu olaydan sonra şunu anladım ben ona deli gibi aşık olmuşum. facebooktaki kızı acayip kıskandım. o gece kızın resimlerini hep inceledim saçından tutun giyim kıyafetine kadar. mesela kızın yaptığı makyajlar çok güzeldi giyim tarzı falan harikaydı. ben makyaj yaptığımda hakan fazla makyaj yapma çok dikkat çekici giyiniyorsun diye söylenirdi. beni sevip kıskandığını düşünürdüm ve mutlu olurdum. acaba aynı şeyleri bu kızada söyledimi bütün kız arkadaşlarına böyle mi yaklaşıyor bir haftam bunları düşünmekle geçti

öğlene doğru arkadaşım yanıma koşarak geldi hakan geldi seni bekliyor dedi. ben boş boş baktım. koşarak camekana gittim baktım bir an onu görünce çığlık attım sevinçten. tabi hakan beni görmüyor.eldivenlerimi çıkardım dezenfekte olurken arkadaşım makyaj çantasını uzattı. sorumlu laborantımız öğle tatili olmamasına rağmen izin verdi. kendime çeki düzen verdikten sonra yanına gittim. yüzü çok kötüydü soğuktan sanırım zaten esmerdi iyice kararmıştı. kaşı dikkatimi çekti düşmüş taşa gelmiş dikiş attılar dedi. üniformamı bile çıkaramadım dedi. bu sabah gelmiş gülhaneye gitmiş doktor boğazları şiştiği için üç gün rapor yazmış. sonra benim yanıma gelmişti. sana yemek ısmarlayım dedim. bir yere gidip oturduk. bana çok iyi gözüküyorsun dedi. yazdığın mesajlarla yeteri kadar canımı yaktın için rahatladımı dedi. bende eski kız arkadaşın sana iltifatlar ediyor sen bana saçma sapan cevaplar veriyorsun sonra beni üç gün boyunca aramıyorsun başka ne yapabilirdim dedim. adı üstünde eski kız arkadaşım dedi. resimlerime yaptığı yorumları sen söyledikten sonra gördüm facebooka girecek zamanım bile yok dedi. senden saklamak istesem sen görmeden silerdim dedi. niye arkadaş olarak ekledin o zaman dedim.düşündü yani bir sebebi yok dedi ne zaman eklediğimi bile hatırlamıyorum bir kere bile mesajlaşmadım dedi. sonra kız için niye manyak diyorsun dedim. her ayrıldığın kızın arkasından böylemi konuşuyorsun. manyak derim tabi dedi benim onla hiçbir ilişkim yok ne hakla öyle bir yorum yazabiliyor dedi kendisine sorsaydın dedim. bornoz maceralarında duydum dedim. gerizekalı umut mu anlattı diye sinirlendi. özlem çok büyütüyorsun bir sene önceki mevzu dedi. saatime baktığımda gitmem lazım dedim nerdeyse bir buçuk saattir konuşuyorduk. beraber kalktık. ben eve gidiyorum dedi annemler yok artvine gittiler dedi. biliyorum dedim annen hafta sonu bizdeydi dedim. şaşırdı nasıl yani dedi çok sevindim dedi. sonra ben işe döndüm arkadaşlar merakla bekliyordu olanları anlattım herkes tebrik ediyor ama dedim benden özür bile demedi dedim. yuh artık daha ne bekliyorsun hemen yanına gelmiş daha ne yapsın diye söylendiler. bana birde bal getirmiş hakkarinin balı çok güzel olurmuş.
çay molası verdiğimiz zaman aramışmı diye telefonumu kontrol ettim. mesaj atmış akşam buraya gelsene çok özledim seni. gelirim ama fazla duramam diye mesaj attım. aklımdan o an şey geçti doğum gününü kutlamadığım için ufak bir pasta alıp giderim diye düşündüm bugün erken çıkacaktım bir iki saat oturur dönerim diye düşündüm. sonra bana cevap olarak niye fazla kalmıyorsun ben çok hastayım yazmış. bende bornoz macerasından sonra sana güvenmiyorum yazdım :))) sonra gitmekten vazgeçtim

işten erken çıkmıştım ağdaya gidecektim randevu almıştım. ben ordayken cebimi baya aramış. hastaneye aramış kızlar erken çıktı demiş. evi aramış güzellik salonundan çıkarken cebime baktım sekiz defa aramış aradım hemen nerdesin niye erken çıktığını söylemedin dedi. bende işim vardı dedim evin ordayım dedim. ne işin var diye ısrarla sorunca cilt bakımı yaptırdım dedim. bana güzel gözükmen için böyle şeylere gerek yok aşkım dedi. oraya gelmiyorum ki dedim. ısrar edince tamam dedim ama iki saatten fazla durmuycam dedim. eve gidip hazırlandım. onların semti bana baya uzak. bir dolmuşa bindim beni eve yakın bir yerden aldı. çok komikti yüzüme baktı baktı cildin baya farketmiş dedi. ya anladı alay etti yada gerçekten saf. eve gittik bu ikinci gidişim aslında daha öncede başbaşa kalmıştık ama nedense onların evi olduğu için tedirgin oldum. sofra hazırlamıştı kendimi filmlerdeki gibi hissettim içki içip sarhoş olan ve sabah korkunç son resmen gözümün önünden film şeridi gibi geçti. bu yemekleri sen yapamazsın dedim. annem yapmış telefonda özlemi çağır beraber yiyin demiş. kesin uydurdu. yemek yedik baya sohbet ettik sonra konu kendi işine geldi. iki yıl sonra doğuya gideceğim ve dört yıl doğuda görevim var dedi. yanlız gitmek istemiyorum. eğer kabul edersen seneye yaza evlenelim bir yıl ankarada kalırız sende tayinini istersin birlikte gideriz dedi. annemler gelince konuşuyum sizinkilerle tanışalım nişan yapalım dedi. ben resmen dondum kaldım. kafamda hep bu çocuk birgün beni bırakır diye düşünürken böyle bir teklifi şuan hiç beklemiyordum. seneye kadar ilişkimiz yürürse belki seneye teklif eder diye düşünüyordum. cevap olarak bişey söylemedim şuan evdeyim ama hala şoku atlatamadım ev arkadaşım inanamadı. ona hemen evet diye bağırmak istedim ama önce anneme falan durumu anlatmam lazım birde kafama doğu görevi takıldı. bir yıl ankarada kalacaktım çok az bir süre ev kurduğumuza bile değmez gerçi lojmanda otururuz dedi. böyle sık sık taşınma olursa eşya falan pek almam.

biraz uzun oldu ama bugünkü yaadıklarımı kısaltarak anlatmak istedim. tanışalı beş ay olacak sizce erkenmi

Eğer ona güveniyorsan
İleride onunla mutlu olacağını düşünüyorsan
Ve bu 5 ayı dolu dolu geçirdiyseniz zaman çok da önemli dğeil bence..
Hayırlı olsun.
Umarım hayat boyunca mutlu olursunuz.

sanki seviyosun ama güvenmiyosun seni istemeyen sevmeyen bi adam olsaydı ufak bi pürüzden bile sorun çıkarıp ayrılmayı düşünürdü......

beş ay aslında çok erken değil. sende seviyorsun belli ama ona karşı bir güvensizliğin var. bu olaydan sonra seni kaybetmek istemediği için bu teklifi daha çabuk yapmış olabilir aksi olsa en ufak bir pürüzde seni bırakırdı. iyice düşün ailenin fikrini al sonuçta onlardan baya uzağa gideceksin doğuya gitmek kolay olmayacaktır.

Son düzenleme:
her sayfayı tek tek okudum. hatta eskilere gittim bi an. farklı zamanlardaki farklı insanlar geldi aklıma. ve bir zamanlar önce sevgilim sonra dostum olan birinin sözlerini hatırladım.sana hatıladığım kadarıyla yazıyorum.
" biz erkekler yanlız kalmaktan ve unutulmaktan çok korkarız bu yüzden bazen aslında beynimizin kabul etmediği şeyleri yaparız."
bunu sana neden söyledim. son yazdıkların çok ilgimi çekti. yakın bir zamanda doğuda görev yapacak olması. sana şunu yada bunu yap demek pekte doğru gelmedi bana kendi adıma o yüzden tek bir tavsiyem olucak bu konuyu tüm açıklıyla özeliikle annenle konuşman. çünkü neden bilmiyorum ama anneler çoğu zaman ileriyi görebiliyorlar sanırım en doğru seçmi ondan sonra yapıcaksındır. ancak çok sevdiğim bir sözüde yazayım sana " yapmadıklarındansa yaptıkların için pişmanlık duy hayatta" umarım kararın her ne olursa olsun çok mutlu olursun.

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. annemle bu konuyu detaylı konuşmam lazım kafam çok karıştı. birde annemin babamın sıcak bakacağını zannetmiyorum çünkü seneye tayin isteyip edirneye dönmemi istiyorlardı. ben evlenip doğuya gideceğim dediğimde tepkisini çok merak ediyorum.

sence erkek arkadaşım iki yıl sonra doğuya gideceği için mi evlenme teklifi etti. kafama takılan bu olaydan sonra pat diye evlenelim demesi. belki bu olay olmasaydı evlenme teklifi etmiycekti. acaba hakanla bir daha mı konuşsam belki sağlıklı karar veremiyordur.

bir insan doğuya gidecem diye evlenme teklifi etmez. sonuçta bekar gitmek daha cazip düşün orda bir ev hayatı kurmaya çalışacak. bekar olsa bir yatağı olsa yeter. bence erkek arkadaşına eminmisin diye sorma. sen sadece doğuda ailenden uzak yaşayabilirmisin bunları iyice düşün

canım böyle bir kararda etkilemek istemem. çünkü evlilik çok başka bir dünya. ne kadar tanırsan tanı ne kadar yakın olursan ol imzayı atıpta değişmeyen bir erkek daha görmedim. hee kimisi iyi yönde kimisi kötü yönde orası ayrı konu.ben sadece sana bakman için başka bir pencere daha açmak istedim.hiç birimiz bilemeyiz belkide içinde gerçekten çok büyük bir aşk vardır. belkide senin bu kıskançlığın onun kendi açısından doğru kararı almasınıda sağlamış olabilir.evet hayatımı paylaşacağım kadın bu demişte olabilir senin için.ancak şu bir gerçektirki evliliği aşk yürütmez. evliliği yürüten iki kişiyi birbirine bağlayana şey saygı, karşılıklı sağ duyu ve güvendir. ve burda senin sorman gereken şey evlenmeliyim değil herşeye onunla birlikte göğüs gerebilirmiyim olmalı. 5 ay ne uzun ne kısa ne az nede yeterli bi zaman böyle bir kararın verilmesi için. önemli olan anlar bak o senin için bir adım attı.ama senin bu adıma bakış açın ne.
olaya en başından bakarsak yani ilk facedeki olaydan benim gördüğüm taze bir aşkın minik cilvesiydi. ama şimdi iş değişiyor.önce dünkü o cilvenin yarın senin için sorun yaratmayacağına dair emin olmalısın. sana ilk yazdığım satırlar dikkatini çektiyse bir zamanlarki sevgilim şuanki dostum dedim. yani bir çoğumuzun hayatında farklı insanlar oldu zaman zaman kimi çocukluk kimi gençlik hevesiydi. ve kaybetmek zorundada değiliz bu insanları hayatımızda sorun çıkarmıyorlarsa. önemli olan birbirinize açık olmalısınız. biliyorum baya uzun oldu ama madem sordun şöyle söyliyim. evet onunla konuş ama aldığı karar çerçevesinde değil geçmişi ve geçmişleriniz. birbirinize karşı ne kadar açık olursanız verdiğiniz kararlarda o kadar sağlıklı ve mantıklı olur. bazı şeylerede gerçekten hazır olduğunuza emin olmadan evet demeyin. ayrıca tekrar ediyorum etkisi altına kal dediğini yap demiyorum sana ama annenle mutlaka konuş.

canım ya ne kadarda guzel yazmıssın bayıldım.tekrar tekrar okudum yazını.

yapmadıklarındansa yaptıkların için pişmanlık duy hayatta" ne guzel bır cumle ama cogu zaman korkuyoruz ve ıstedıgımız gıbı yasıyamıyoruz.

bencede sevıyorku hala senınle beraber olmak ıstıyor.

eskı kız arkadası ne kadar guzel olursa olsun ıcı bostur.erkek arkadasın senı secmıs senı begenmıs sana asık olmus bencede nasıl mutlu olacaksan oyle yap canım

bugün beni almaya gelmişti. yolda giderken sen benimle evlenmek istediğine eminmisin dedim. niye dalga geçtiğimimi düşünüyorsun dedi. ben çocuk değilim 27 yaşındayım dedi emin olmadığım şeyler hakkında konuşmam dedi. senin evlenme konusunda tereddütlerin var anlıyorum ama inan herşey çok güzel olacak dedi. buna ister ister inanma seninle ilk tanıştığım gün evlenmeyi düşünmüştüm dedi. ailenle konuştun mu dedi. telefonda nasıl anlatayım dedim. bayramda gidince yüz yüze konuşurum dedim. ailen onay vermezse ne yapacağız dedi. ailem anlayışlıdır annem babam sadece bana kendi düşüncelerini söylerler ama son kararı bana bırakırlar dedim.

aslında hakana çok güveniyorum. çünkü birgün bile benden faydalanmaya çalışmadı. bir gün öpüşürken biraz abartmıştı bende izin vermeyince senin istemiyceğin hiçbirşeyi yapmam dedi. bir daha da hiç ısrar etmedi. beni almaya gelemediği zamanlar arar sorar. kapıyı kilitlemeyi genelde unuturuz her gece arar kapını kilitle bakmadan açma falan diye sürekli söyler. bu yönlerini düşününce değer verdiğine sevdiğine inanıyorum. sadece eskiden yaşadığı şeyler mesela bu kız gibi karşısına çıktığında tekrar gönlü kayarmı diye düşünmüyor değilim. kendisi geçmişi ile ilgili hiçbirşey anlatmıyor. arkadaşları konşurken konusu geçerse anladığım kadarıyla eskiden görüştüğü kızlar falan baya fazla. hatta iki sene önce falan istanbulda kanaltürk kanalının sahibinin kızıyla tanışmış kısa bir süre sevgili olmuşlar. bunları duyunca niye ben diye düşünüyorum. yarın birgün benden bıkarmı diye düşünüyorum.

arabada gelirken hakan bana bir cd vermişti. eve gidince dinle, senin için dün akşam hazırladım içinde sevdiğim şarkılar var dedi. biraz önce cd dinledim. içinde meyranın söyediği seni bensiz beni sensiz düşünme şarkısı vardı. birde ilk defa dinledim ve çok beğendim altan civelek söylemiş atın beni denizlere diye bir şarkısı karadeniz şarkısıydı çok güzeldi. bir kaç parça daha vardı ama kazım koyuncunun lazca söylediği şarkılardı onlardan bişey anlamadım. hakanı aradım çok güzel şarkılar dedim. bana bu şarkıları dinleyince hep seni düşünüyorum dedi evlenme teklifi edince tereddüt içinde kalman ve şaşırman beni çok üzdü sana yeteri kadar kendimi duygularımı gösterememişim dedi. bu arada hakan ilk defa bu kadar duygusallaşıyor ve ilk defa bu kadar duygularını açtı. bende böyle konuşunca dayanamadım. evlilik konusunda tereddüt etmemin sebebi ailemin nasıl karşılayacağı dedim. çünkü seneye edirneye tayinimi aldırmamı bekliyorlar dedim yoksa seninle evlenmeyi çok istiyorum dedim. iyi o zaman dedi demekki ortada sorun yok teklifime kabul ettin dedi. kızlar tuhaf duygular içindeyim heyecandan gözüme uyku girmiyor.

beklemenin faydası olmuş gibi gördüm bu yazından. daha doğrusu kafandaki soru işaretlerinden kurtuldğunu. hayırlı olsun canım. gelinlikli fotolarınıda bekliycez.

canım zaten sen teklifini kabul etmişsin daha doğrusu bir şekilde kabul ettirmiş. sende istedikten sonra ailenle konuşmaktan başka birşey kalmıyor. ayrıca eskilere takılıp durma burda anlattığın kadarıyla erkek arkadaşın eskileri çoktan silmiş gözüküyor.

yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. akşam hakan bana yüzük almış hemen parmağıma taktı nişanlı sayılırız dedi. ben çok mutluyum allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın. giderken bayramda ben yokum pakistanda görevliyim dönünce nişan yaparız dedi. hiçbirşey diyemedim ben evlensem bile eminim çoğu zaman yanlız kalacağım ama yine de mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…