Erkek arkadaşımın yaptığına bakın

aradım telefonu açık ama açmadı ve aramadı da. ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. bugün hakanın annesini aradım işyerinde ki arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine cumartesi evime davet ettim. annesi davetimi kabul etti ama kahvaltıya gelirim dedi. şimdi düşünüyorumda yanlış yaptım. hakan belki de beni artık istemiyor. iki gün önce son msj sen beni benim seni sevdiğim kadar sevmemişsin diye yazmıştı. bir daha da konuşmadık.

Keşke aramasaydınız
Bu onu affetmeniz anlamına geliyor
Siz daha aranızdaki sorunu çözmemişsinizki
Hem bide şu var , onun sizi istememesinden çok
Siz hala bu durumda onu istiyormusunuz ?

canım keşke aramasaydınız şuan erkek arkadaşınız bana güvenmiyorsun diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. ikilemde kalmış durumdasın hem yaptığı şeye inanamıyorum diyorsun.hemde eskide kalmış geldiğinde bu konuyu açmayım diyorsun. ama dün akşam onu arayarak hata yapmışsın inan şuan erkek arkadaşın olayı kendi lehine çevirmeye çalışıyor. erkeklerin sıklıkla yaptığı birşey. bir daha aramamanızı tavsiye ederim. zaten sizi seviyorsa ve istiyorsa mutlaka geri dönecektir.

Keşke aramasaydınız
Bu onu affetmeniz anlamına geliyor
Siz daha aranızdaki sorunu çözmemişsinizki
Hem bide şu var , onun sizi istememesinden çok
Siz hala bu durumda onu istiyormusunuz ?

üç gün oldu hala aramadı. bende dün telefonunun açık olup olmadığına emin olmak için aramıştım. bir daha da aramadım zaten. bugün onun doğumgünüydü ama ben kutlamadım. ne aradım nede mesaj gönderdim. akşam ondan mesaj geldi.
mesajda bugün doğumgünüm ama keşke hiç dünyaya gelmeseydim yazmış. bu ne demek şimdi hem aramıyor hemde böyle saçma sapan mesaj gönderiyor.

dediğin gibi
hem suçlu hem güçlü

ilgi bekliyor, haklı oldugunu düşünüyor
senin onun üzerine düşmeni bekliyor
duygu sömürüsü yapıyor..acındırıyor rresmen kendini
d.gününü kutlamadıgında iyi olmuş

üç gün oldu hala aramadı. bende dün telefonunun açık olup olmadığına emin olmak için aramıştım. bir daha da aramadım zaten. bugün onun doğumgünüydü ama ben kutlamadım. ne aradım nede mesaj gönderdim. akşam ondan mesaj geldi.
mesajda bugün doğumgünüm ama keşke hiç dünyaya gelmeseydim yazmış. bu ne demek şimdi hem aramıyor hemde böyle saçma sapan mesaj gönderiyor.

bu adam lise öğrencisi filan mı? bu tavırlar cevaplar ne biçim böyle çocuk gibi?

dediğin gibi
hem suçlu hem güçlü

ilgi bekliyor, haklı oldugunu düşünüyor
senin onun üzerine düşmeni bekliyor
duygu sömürüsü yapıyor..acındırıyor rresmen kendini
d.gününü kutlamadıgında iyi olmuş

ama ben çok kötü bir cevap yazdım şuan çok pişmanım unuttum seni unuttuğum gibi diye bir cevap yazdım. birdaha aramadı artık arayacağını da zannetmiyorum. birazdan annesi bize kahvaltıya gelecek artık aramızda olanları anlatmam. zaten ayrılırsak hakandan duyar. ama bana ayrıldık gibi geliyor

cok fevri davraniyorsun
kizginlikla msjlar atip sonra pisman oluyosun...

ofkeyle kalkan herzaman zararla oturur
bence bundan sonra dusunerek davran belki gec olabilir ama
zararin nersinden donersen kardir bundan sonra boyle yapma en azindan...

ben olsam bu kadar cabuk kestirip atmazdim ama tabi benim iliskim 3 senelik
seninki 4 aylik bununda ilgisi olabilir...

herseyin hayirlisi olsun canim :70:

cok fevri davraniyorsun
kizginlikla msjlar atip sonra pisman oluyosun...

ofkeyle kalkan herzaman zararla oturur
bence bundan sonra dusunerek davran belki gec olabilir ama
zararin nersinden donersen kardir bundan sonra boyle yapma en azindan...

ben olsam bu kadar cabuk kestirip atmazdim ama tabi benim iliskim 3 senelik
seninki 4 aylik bununda ilgisi olabilir...

herseyin hayirlisi olsun canim :70:

farkındayım üç gün boyunca aramadığı için çok üzgündüm ve böyle bir mesajla üzmek istedim ama sonra çok pişman oldum.:85:

askta gurur olmaz canim
akil vermek haddim degil tabiki ama
ben olsam pisman oldugumu soylerdim

kafam o kadar karışıkki ev arkadaşımda senin gibi söylüyor. arıyorum ama telefonu çekmiyor sanırım ulaşamıyorum. dün annesi bana kahvaltıya geldi. annesine hiçbirşey söylemedim. haklıyken kendimi haksız duruma düşürdüm aptal aptal mesajlar yazarak.

Duygu sömürüsününde alasını yapıyor :37:
Canım ilk önce bi sakinleş
Mesaj atmayı , aramayı kes
Bence hatalı olan sen değilsin , biri özür diliyecek ve çaba sarf edecekse bu sevgilin olmalı
hem şimdiden her hatasında sen özür dilersen , bu hep böyle gider..
Sevgilininde biraz oturup düşünmesi lazım
Ben ne yaptımda bu kız bu mesajları attı bu kadar sinirlendi diye ?
Yani yapan varsa o lafları söyletende var..

Duygu sömürüsününde alasını yapıyor :37:
Canım ilk önce bi sakinleş
Mesaj atmayı , aramayı kes
Bence hatalı olan sen değilsin , biri özür diliyecek ve çaba sarf edecekse bu sevgilin olmalı
hem şimdiden her hatasında sen özür dilersen , bu hep böyle gider..
Sevgilininde biraz oturup düşünmesi lazım
Ben ne yaptımda bu kız bu mesajları attı bu kadar sinirlendi diye ?
Yani yapan varsa o lafları söyletende var..

ne zaman geleceğini bile bilmiyorum. beklemekten başka çarem yok :25:

canım ya ayrılmak istemiyosan seviyosan özür dile nolucak ki valla ben gurur yapmam sende haklısın şüphelenmekle ama pişmansın ne yapıcaksın peki....

kafam o kadar karışıkki ev arkadaşımda senin gibi söylüyor. arıyorum ama telefonu çekmiyor sanırım ulaşamıyorum. dün annesi bana kahvaltıya geldi. annesine hiçbirşey söylemedim. haklıyken kendimi haksız duruma düşürdüm aptal aptal mesajlar yazarak.

"Vur deyince öldürdünüz" bu doğru...

Fakat sırf hızınızı alamadınız diye onun hatasını tamamen sineye çeker ve kendi kusurunuza odaklanırsanız (bir de şöyle düşünün, o yersiz davranışlarda bulunmasaydı bu huzursuzluk hiç yaşanmayacaktı, siz öfkenizin kurbanı olmayacaktınız, yani hatanın kaynağı o) sütten çıkmış ak kaşık gibi davranacak, bundan böyle aklına eseni yaptığında, sağdan soldan, maziden çıkagelen kızlara yerinde davranmadığında söz söyleme hakkınızı kaybedeceksiniz... Kimse haksız olmak istemez ve en kötü durumdan bile sıfır zararla kurtulmak ister herkes, o da kusurunu avantaja çevirmeye çalışıyor siz kontrolü kaybettikçe... "Yavuz hırsız ev sahibini bastıracak" aman dikkat... Bir suç vardı siz de onu gördünüz ve müdahale ettiniz, belki yöntem yanlış ama hatasını gördüğünüzü belli ettiniz... Çizginizi bozmayın ki size yanlış yapmaması gerektiğini anlasın... Aranız bozuldu ve sorunun çıkış noktası onunla ilgili, bu durumda telafi için kendini paralayanın mantıken o olması lazım... Bunun adı gurur yapmak değil, değerinizin farkında olmak... Kendinizi tepkinizden dolayı suçlu hissettikçe şöyle düşünün, geçmişten gelen sizin macera yaşadığınız bir adam olsaydı o da aynı tepkiyi hatta daha fazlasını vermez miydi? Ben cevap vereyim, bırakın size ulaşmaya çalışmayı, muhtemelen çoktan size kapıyı göstermiş olurdu... :68:

gerçekten vur diyince öldürmüşsün. sonuçta zor bir bölgede çalışıyor belki seni arayabilecek bir ortamı olmadı. doğum gününü kutlamadığın iyi olmuş hatasını anlasın ama tutupta cevap olarak seni unuttum demek tuhaf olmuş kendini haksız duruma düşürmüşsün

ay biz bu facebook u kullanmıyoruz bna kalsa kullanmak isterim ortak bi face acalım falan diyorum ama yok actırmıyo demekki biliyo böyle seyleri cocuk:D simdi ben msn kulanıyorum arkadsllarım falan var . ama onun msn ninde herkesi sildi bi ben bi abisi bi de en yakın ark ekli.. hani bazen aklımdan gecmiyor deil benden gizli üyelikleri varmı diye bi sahibinden com a üye o kadar ama baska varsada ALLAH bilsin...

Back