Erkek arkadaşımın yaptığına bakın

ben mı bı garibim anlamıyorum ya..su siteye üye olduğumdan beri kendime bunu sorup duruyorum..
iliskiniz ne zamandan beri devam ediyor vs hiç bilmiyorum..bütün sayfaları tek tek okumadım da..
direk ilk yazıyı okudum ve kendimi sizin yerinize koydum..
ben bu kadar buyutmezdim..zaten telefonda böyle seylerin muhabbetini yapmayı da doğru bulmadığım için,geldiginde yüz yüze konuşup olayı anlamaya çalışırdım..tek diyeceğim de,bır daha muhattab olma ve sil o kızı lütfen listenden,demek olurdu..
benim için güven çok önemlidir..bu yuzden de erkek arkadasıma ve kendime güvenirim,ve bu yuzden de bu tarz durumlarda erkek arkadasımı dinlerim..ha dediği yalan ise ve beni kandiriyorsa,onun bileceği iştir;beni kaybetmeyi göze almış demektir ve yalan mutlaka ama mutlaka ortaya çıkar,çıktığı zaman da beni yanında bulamaz..
bence,çok büyümüş olay..
ama dediğim gibi ben artık kendimden şüphe eder oldum :)
neyse zaten su Facebook olayını çıktı cikali sevemedim..ne ben ne de erkek arkadasım kullanmıyorum Facebook msn tarzı seyler..kafamız rahat yani..herkese tavsiye ederim..

İnsan birini önemsemiyorsa neden ekler
Neden resimlerine yorum yaptığında silmez
Erkekler bizler gibi değildir evet çünkü onlar için bazı bayanlar sadece eğlence amaçlıdır
Bu kızda sevgiliniz için öyle olmuş
Başkası için sevdiğini üzen insanları anlıyamıyorum çözemiyorum ya
Nasıl bir mantıktır nasıl bir vurdumduymazlıktır.

konuyu yeni okudum yanlız anlamadığım niye konuyu açan arkadaşa çok saçma bir konu olmuş diye eleştiriyorsunuz ki. saçma bir konu değil buraya yeni oldum ama inanın çok berbat içerikli konular okudum.
erkek arkadaşı haksızlık etmiş verdiği tepki çok normal. ama erkekler bizim gibi değil eminim o kızın ekli olduğunu unutmuştur bile. eskide kalmış biri olduğu belli. erkek arkadaşımdan biliyorum facebookunda bazen arkadaş listesine bakar ben bunu tanımıyorum ne zaman eklemiş acaba falan der

yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum ama herkes bana olayı gereksiz yere büyüttüğüm için kızdı. hakan gelince bu konuyu açmıycam bile. ev arkadaşım ile aynı hastanede çalışıyoruz işten çıkınca erkek arkadaşı bizi almaya gelmişti. eve gittik yemek yerken hakan aradı beni dedi. dün akşam tartışmamızı anlatmış. niye sana anlattı dedim. çünkü o kızı biz başına bela ettik dedi. üstün körü anlattı bende o zaman herşeyi bana ayrıntılı anlat dedim.
geçen sene bir öğretmen arkadaşlarının tayini eskişehirin bir beldesine çıkmış ev yerleştirmeye bunlarda yardıma gitmiş. çocuğun taşındığı apartmanda bu kızda oturuyormuş. ev yerleştirirken hayırlı olsuna gelip bunları yemeğe çağırmış. bu kızda orda öğretmenmiş.yemek esnasında aralarında yakınlaşma olmuş. sonra hakan arada bir eskişehere bu kızı görmeye gitmiş. kız telefonunu almış ertesi hafta evine davet etmiş. benim salak sevgilimde hemen gitmiş kız kapıyı üzerinde bornozla açmış. bunu hakan en yakın arkadaşına anlatıyor. bir ay sonra hakan kızı aramayı bırakmış kızda aramamış kız bir subayla çıkmaya başlamış. sonra kızın başka yere tayini çıkmış gitmiş. bu yaz tatilinde bunlar üç arkadaş antalyaya gitmişlerdi. gece sahilde içiyorlarmış. bu kız hakana mesaj atmış. hakan sarhoş olduğu için bu iki arkadaşı bu kıza hakan gönderiyormuş gibi mesaj göndermişler. ne yazdıklarını bilmiyorum ertesi gün hakan kızdan özür dilemiş sarhoştum falan demiş. ama kız sık olmasa bile aramış facebooktan devamlı mesaj göndermiş falan filan. arkadaş listesine eklemiş ama senden saklamak istese böyle davranmazdı dedi sonuçta herşey ortada dedi. bu kız için birbirinizi üzmeyin dedi. demekki hakan beni her an yüz üstü bırakabilir dedim. hayır bırakmaz dedi inan seninle ciddi düşünüyor dedi benimle ilk buluştuğu gün arkadaşına ben bu kızla evlenirim demiş. bizim yüzümüzden bu kızla muhattap oldu dedi.
anlamadığım bir erkek kızın bornozla karşıladığını falan niye arkadaşına anlatır ki. hakan aramızda geçen özel şeyleri arkadaşına anlatıyormu. ev arkadaşım yok daha neler o kızı ciddiye almadığı için anlatmış olabilir ama yine de çok iğrenç bişey. demekki erkeklerde aralarında böyle muhabbetler yapabiliyorlar.

Önce annesi ile takışmışsınız ve erkek arkadaşınızla ayrıldınız.
Sonra kılık kıyafetinizi eleştirdi "bilmemnen gözüküyor" dedi size (sizin cümleleleriniz) ve ayrıldınız.
Sonra x şehrine gitti (hatırlamıyorum şimdi)
Ve bu sefer facebook muhabbeti yüzünden ayrıldınız.
Yazdığınız tarihler hep peşpeşe.Yani 3 günde 3 kez ayrılmışsınız.
Konu saçma sapan bir konu o ayrı ama bu kadar küslük, barışma gene küslük peygamber sabrı olanı bile bıktırır.Yaşlarınızı bilmiyorum ama bir tarafın biraz olgun davranması lazım.En lay-lay-lom zamanlarda böylesine birbirinizi yıpratıp günde 12 kez küsebilip ayrılabiliyorsanız, Allah muhafaza evlendiğinizde ne olacak? Günde 3 kez ikinizden birisi bavulunu eline kapıp annesinin evine mi gidecek?
Biraz ara verebilir, kafanızı toplayabilirsiniz, birbirinizin değerini anlayabilir, özleyebilirsiniz.

Bir de ufak şeylere üzülüp, kıskanan, dert eden insanları hiç anlayamıyorum.Boş zamanınızda mezarlıklara gidin, hastanelere gidin lütfen.Artık bu dünyada olmayan-küsmeye bile şansı olmayan-, günleri sayılı olan, sevdiklerini arkasında bırakıp gitmek üzere olan insanları bir gözlemleyin.
Hayat bu kadar basit ve uyduruk değil, bir an için onun artık bu hayatta olmadığını, öldüğünü düşün.Cenazesinde olduğunu düşün, ve "facebookta biri resmine yorum yapmış, dünyayı birbirine kattım, çok mutsuzum" cümlelerini.Seviyorsanız, kalbinizi dinleyin.Yarının ne getireceğinizi bilmediğimiz şu 3 günlük dünyada tırı vırılarla kalp kırmayalım, sevelim, anın tadını çıkaralım.Sarılalım, mutlu olalım, mutlu edelim, çok mu zor?

konuyu saçma bulmuşsunuz o sizin değerlendirmeniz yine de emeğiniz için teşekkür ederim. ayrıca ben erkek arkadaşımdan üç kere ayrılmadım sadece tartıştık ayrılalım diye konuştum tartışma ile kaldı yani ayrılmadık

Son düzenleme:
ben mı bı garibim anlamıyorum ya..su siteye üye olduğumdan beri kendime bunu sorup duruyorum..
iliskiniz ne zamandan beri devam ediyor vs hiç bilmiyorum..bütün sayfaları tek tek okumadım da..
direk ilk yazıyı okudum ve kendimi sizin yerinize koydum..
ben bu kadar buyutmezdim..zaten telefonda böyle seylerin muhabbetini yapmayı da doğru bulmadığım için,geldiginde yüz yüze konuşup olayı anlamaya çalışırdım..tek diyeceğim de,bır daha muhattab olma ve sil o kızı lütfen listenden,demek olurdu..
benim için güven çok önemlidir..bu yuzden de erkek arkadasıma ve kendime güvenirim,ve bu yuzden de bu tarz durumlarda erkek arkadasımı dinlerim..ha dediği yalan ise ve beni kandiriyorsa,onun bileceği iştir;beni kaybetmeyi göze almış demektir ve yalan mutlaka ama mutlaka ortaya çıkar,çıktığı zaman da beni yanında bulamaz..
bence,çok büyümüş olay..
ama dediğim gibi ben artık kendimden şüphe eder oldum :)
neyse zaten su Facebook olayını çıktı cikali sevemedim..ne ben ne de erkek arkadasım kullanmıyorum Facebook msn tarzı seyler..kafamız rahat yani..herkese tavsiye ederim..

evet canım ne facebook ne msn artık bizimde hayatımız yok

yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum ama herkes bana olayı gereksiz yere büyüttüğüm için kızdı. hakan gelince bu konuyu açmıycam bile. ev arkadaşım ile aynı hastanede çalışıyoruz işten çıkınca erkek arkadaşı bizi almaya gelmişti. eve gittik yemek yerken hakan aradı beni dedi. dün akşam tartışmamızı anlatmış. niye sana anlattı dedim. çünkü o kızı biz başına bela ettik dedi. üstün körü anlattı bende o zaman herşeyi bana ayrıntılı anlat dedim.
geçen sene bir öğretmen arkadaşlarının tayini eskişehirin bir beldesine çıkmış ev yerleştirmeye bunlarda yardıma gitmiş. çocuğun taşındığı apartmanda bu kızda oturuyormuş. ev yerleştirirken hayırlı olsuna gelip bunları yemeğe çağırmış. bu kızda orda öğretmenmiş.yemek esnasında aralarında yakınlaşma olmuş. sonra hakan arada bir eskişehere bu kızı görmeye gitmiş. kız telefonunu almış ertesi hafta evine davet etmiş. benim salak sevgilimde hemen gitmiş kız kapıyı üzerinde bornozla açmış. bunu hakan en yakın arkadaşına anlatıyor. bir ay sonra hakan kızı aramayı bırakmış kızda aramamış kız bir subayla çıkmaya başlamış. sonra kızın başka yere tayini çıkmış gitmiş. bu yaz tatilinde bunlar üç arkadaş antalyaya gitmişlerdi. gece sahilde içiyorlarmış. bu kız hakana mesaj atmış. hakan sarhoş olduğu için bu iki arkadaşı bu kıza hakan gönderiyormuş gibi mesaj göndermişler. ne yazdıklarını bilmiyorum ertesi gün hakan kızdan özür dilemiş sarhoştum falan demiş. ama kız sık olmasa bile aramış facebooktan devamlı mesaj göndermiş falan filan. arkadaş listesine eklemiş ama senden saklamak istese böyle davranmazdı dedi sonuçta herşey ortada dedi. bu kız için birbirinizi üzmeyin dedi. demekki hakan beni her an yüz üstü bırakabilir dedim. hayır bırakmaz dedi inan seninle ciddi düşünüyor dedi benimle ilk buluştuğu gün arkadaşına ben bu kızla evlenirim demiş. bizim yüzümüzden bu kızla muhattap oldu dedi.
anlamadığım bir erkek kızın bornozla karşıladığını falan niye arkadaşına anlatır ki. hakan aramızda geçen özel şeyleri arkadaşına anlatıyormu. ev arkadaşım yok daha neler o kızı ciddiye almadığı için anlatmış olabilir ama yine de çok iğrenç bişey. demekki erkeklerde aralarında böyle muhabbetler yapabiliyorlar.

İşte bu yazdıklarınız da gerçekçi yorumlarımızı sadece bir sitedeki abuk subuk olayı büyütme olarak niteleyen arkadaşlarımıza açıklama olsun... Film çevrilmiş resmen, yok erkek arkadaşınız adına mesaj gönderilmiş, yok başta görüşmüşler de sonra o görüşmeyi kesmiş, vs.(Kız yalvarmıştır da bu vazgeçmiştir kesin, hal böyleyken davetlere icabet edecek kadar da samimi olmuş bornozlu hatunla, bunu matah bir şey gibi de nakletmiş arkadaşlarına...) "Manyağın teki" dediği kız, arkadaşlarının "hain planları" yüzünden bunu rahatsız etmiş vah vah, sanalda arkadaşlığa devam etsin diye de biri silah dayamıştır elbet, vardır onun da bir açıklaması... :51: Adama inanacağım, güveneceğim olsa bu "hikayelerden" sonra olan inancımı da kaybederdim... Balık baştan kokar... Sizin sorununuz nereden geldiği belli olmayan bir kız değil, (kızın "sahte" olmadığı ortada, üstelik "yapıcılık" adına eğilip bükülerek anlatılmış bir tanışma -"kaynaşma" masalı var ortada) erkek arkadaşınızın ilgisinin, dikkatinin başka yönlere kayma ihtimalinin fazlalılığı... Zaten tartışıyormuşsunuz, "zemin kaygan" bu zihniyetteki biri her an sağa sola sapabilir. Bir de üstüne buradaki merhametli hanımların içini sızlatan "askeri halleri" var, boşuna yapılmıyor o duygu sömürüleri, adamlar bu işi biliyor... Kendisini hiç tanımayanlar bile üzüldü "adamcağız"a...Sizin hayatınızda her şey çok mu yolunda sanki, sizin ya da herhangi birimizin sabaha çıkma garantisi var mı?.. Onun bahane olarak sunduğu her tatsızlık sizin de başınıza gelebilir... Bu durumda siz de mi sağa sola mavi boncuk dağıtacaksınız? Erkeklerin her yaptıklarına uyduracakları bir kılıf vardır, gözümüzü açmazsak "eşşeği boyayıp at diye satarlar", aman aman... :20:

Bir yerlerden patlak vermez umarım bu garip arkadaş çevresi ve tanıdıklar... Sizin çabanız ve anlayışınız yeter umarım ilişkinizi toparlamaya ve masumlaştırmaya... Herkes mutluluğu hak ediyor ama birçokları yanlış adımlar atmaktan da geri durmuyor... Bunun faturasını da iyi niyetliler ödüyor... Hayırlısı olsun hakkınızda... :68:

umutlu ol herkes bana çocuğu boş yere bunaltıyorsun diye kızdı kafam karıştı ama diğer taraftan bu kızla olan şeyler acayip midemi bulandırdı.

İlişkiyi yaşayan sizsiniz, ne "Çocuğu boşa bunaltıyorsun" diyenlere ne de erkek arkadaşınızı haksız bulan bana hak verin... İçinizden geldiği gibi davranın, önemli olan sizsiniz ve sizin hisleriniz... Kafanız karışmasın, mideniz bulanmış zira "Sinek küçük de olsa mide bulandırır." Bunun çaresine bakmak lazım, ilişkiniz devam etse bile "mide bulantınıza" çare aramanızı öneririm. Sağlıklı bir ilişki ve kafanızı rahat ettirmek sizin de hakkınız... :68:

İlişkiyi yaşayan sizsiniz, ne "Çocuğu boşa bunaltıyorsun" diyenlere ne de erkek arkadaşınızı haksız bulan bana hak verin... İçinizden geldiği gibi davranın, önemli olan sizsiniz ve sizin hisleriniz... Kafanız karışmasın, mideniz bulanmış zira "Sinek küçük de olsa mide bulandırır." Bunun çaresine bakmak lazım, ilişkiniz devam etse bile "mide bulantınıza" çare aramanızı öneririm. Sağlıklı bir ilişki ve kafanızı rahat ettirmek sizin de hakkınız... :68:

evet canım bir tarafım unut boşver eskide kalmış diyorum diğer taraftan niye bu kadar iğrenleşmiş diye düşünüyorum ama sevdiğim için olayı uzatmakta istemiyorum. bugün hiç konuşmadık. telefonuna ulaşılmıyor. sesini bile özledim

canım zaten facebooku tamamen kapatmış. zayıflsın demesini bende kafama çok takıyorum bir kere hafif balık etli bir kızı göstermişti sende böyle olsan süper olursun demişti ama ben suratına bir tokat yapıştırmıştım. bir daha beni hiçkimseyle kıyaslamadı.

Helal olsun bee:9: aferin kiz sorun fln var ama senin bu gururlu hallerini ben cok sevdim bende olmayan bisey dee:5:

"Manyağın teki"ni dikkate almış, saçma bahanelerle kendisine musallat olduğunu iddia ederek "sanal" da olsa arkadaşlığını sürdürmüş... Sizin sevginizin boyutunu sorgulayan kişinin yüce karakteriyle "geçmişte kalan" kendi mazisine "vaktiyle isteyerek" dahil ettiği kişiyi şimdi "manyak" olarak niteleyen ve bu nitelemeye rağmen onu kıyıda tutan "pabucun pahalı olduğunu görünce de" hesabını kapatan biri olduğunu, haliyle nasıl sizden habersiz geçmiştekileri hesabında tuttuysa aynı şekilde "olur ya telefonda da rahatsız ederse" manyak olmasına rağmen ona (ve başkalarına) hayatında yer verebileceğini hatırlatayım... Bu uzun açıklamalar ve "kötümser" bakış açısını zaten yara almış ilişkinizde sona yaklaştığınızı ve faturanın size kesileceğini düşündüğüm için yazdım. :51:

Eğer bir erkeğe "Bitsin, bitirdim" derseniz ilk etapta duygu sömürüsü yahut gurur gösterisi yapacaktır... Ardından bitmemesi için nabız yoklayacak, çaba gösterecektir. Sizi ilişkinin eskisi gibi (hatta eskisinden de iyi) olduğuna inandırdıktan sonra da sizin "gözdağı" olarak kullandığınız bitirme ültümatomunu bu kez kendi yapacaktır... Tek bir farkla... Erkekler kararlıdır ve sizi suçlu olduğunuza, onu kaybetme hatasını gösterdiğinize inandırarak yaparlar bunu... Kendilerini öyle bir aklarlar ki herkesin yanlış olduğuna hemfikir olduğu konulara yakında yapacağınız gibi sünger çekersiniz. Bu iyiliğinizin karşılığını da terk edilmekle alırsınız. Bu uzun açıklamayı da bu krizi atlatırsanız akıbetinizin muhtemelen böyle olacağına inandığım için yazdım... :38:

Vaaaaaaaaaaaaaay beeeeeeeeeeeeeeee:46::46::46::46::46:

Inanmiyorum bunlarin hepsi cooook dogruuuuuuu ya

Helal olsun ne diim:9:

Ohh be hepsini okudum sonunda... Tatlim annesi eminim kendi kendine eline telefon alip ozur dilemedi Hakanin israrlari uzerine oldu bu... Ikincisi tamam kotu olmus bu kiz olayi ben cok kiskancim bende sinirlenirdim ayni tepkiyi verirdim ama sen verme:)
Bana sorarsan Hakan gercekten ciddi dusunuyo annesi gelmek istediginde sakin musait diilim deme ki aranizda tekrar souk ruzgarlar esmesin.. Gelsin iste ne guzel oturun konusun birbirnizi taniyin bu sefer:)
Iki de bir yasanan sorunlarla araniz sogumasin derim bi kere tadi kacti mi bi daha duzelmiyo iliskiler kolay kolay...
Umarim mutlu olursun caniiim:29:

erkekler malesef önemsemediği günü birlik ilişkilerini kendi aralrında geyik muhabbetine çevirmeyi severler. ama inan ciddi düşündüğü bir insanla yaşadığı özel anları anlatmazlar bu tipik türk erkeği modeli.
senin yapman gereken erkek arkadaşına bir daha böyle birşey olursa herşeyin biteceğini söylemelisin. açıkca ne düşündüğünü neler hissettiğini anlat.

Hala anlıyamadığım birşey var
Madem geçmişte kalmış , önemsiz birşey neden facebookunda kayıtlı
Neden ekliyor , sizi neden başkası için üzüyor
Neden sonra başka bir erkek arkadaşınızı araya sokup
Konuyu anlatıyor ?
Size bu şekilde anlatsa ona inanmıyacağınızı düşünüpte 3. şahısları araya sokuyor ?

Hala anlıyamadığım birşey var
Madem geçmişte kalmış , önemsiz birşey neden facebookunda kayıtlı
Neden ekliyor , sizi neden başkası için üzüyor
Neden sonra başka bir erkek arkadaşınızı araya sokup
Konuyu anlatıyor ?
Size bu şekilde anlatsa ona inanmıyacağınızı düşünüpte 3. şahısları araya sokuyor ?

bende bunu anlamıyor bu kızı önemsemiyorsa niye facebooka eklemiş.
arkadaşıyla konuşmasının sebebi beni ikna eder düşüncesiyle mi konuştu bilmiyorum çünkü bu arkadaş bizi tanıştıran kişi hakanın en yakın arkadaşı ondan dolayı anlatmış olabilir.

beni iki gündür aramıyor. böyle şehir dışında olduğu zamanlar günlerce konuşamadığımız olurdu ama en azından bir mesaj atardı. hem suçlu hem güçlü.

Back