- Konu Sahibi 26yasindayim
sabah kalktım canım hiçbirşey yapmak istemiyordu. işe giderken dolaptan kot pantolanla sıradan bir bluz giydim, makyaj sıfır göz altlarım torba gibi. işe gidince arkadaşlar ne bu hal diye dalga geçti. çünkü zamanında bende onlara gülüyordum. sevgilileriyle ayrıldıklarında aman ne üzülüyorsun başka adam mı kalmadı diye eleştiriyordum. ben hiç böyle şeylere gelemem diyordum. hakanla yeni tanıştığım dönemlerde tartıştığımız zamanlarda aman ona mı kaldım keyfi bilir derdim arkadaşlarım kızardı böyle yapma terk eder seni diye eleştirirlerdi. şimdi bu halime bakıyorumda ilk defa bu kadar büyük bir tartışmamız oldu ve onu kaybetme korkusu yaşıyorum farkında değilmişim ama bu olaydan sonra şunu anladım ben ona deli gibi aşık olmuşum. facebooktaki kızı acayip kıskandım. o gece kızın resimlerini hep inceledim saçından tutun giyim kıyafetine kadar. mesela kızın yaptığı makyajlar çok güzeldi giyim tarzı falan harikaydı. ben makyaj yaptığımda hakan fazla makyaj yapma çok dikkat çekici giyiniyorsun diye söylenirdi. beni sevip kıskandığını düşünürdüm ve mutlu olurdum. acaba aynı şeyleri bu kızada söyledimi bütün kız arkadaşlarına böyle mi yaklaşıyor bir haftam bunları düşünmekle geçti